Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balage4

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Sortilegus írása. Pol Pot mindenkit ellenségnek tekintett, aki kicsit is képzett volt, aki a legalapvetőbb ismereteknél többet tudott. Rémuralma alatt Kambodzsában felszámolták az iskolákat, a tanárok, az orvosok és más értelmiségiek, szakemberek nagy többségét…..
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
Eddig is tisztában voltam azzal, hogy kis hazánk kultúrkörében a fejekben (tisztelet a kivételnek) az egészség definíciója kicsit sántikál. Most már legalább törvényi szinten is papírunk van róla. Az egészség ugyanis nem egyenlő azzal az állapottal, hogy valaki nem beteg, nem…..
Nem tudom ki hogy van vele, de néha ordítani tudnék a tehetetlenségtől. Ez nem csak a mindennapi életre, az állapotomra, a hangulatomra értendő, hanem úgy cuzáme, mindenre. Bárhova is fordulok, mindig falakba ütközöm, ha egy kicsit levegőt vehetnék, akkor valami mindig a víz alá…..
Hétfő este hat órakor a Parlament elfogadta azt a törvénymódosító javaslatot, ami alapján az, akit 6 hónapon belül kétszer azon kapnak, hogy életvitelszerűen az utcán tartózkodik, 150.000 forintig terjedő pénzbírságra vagy akár elzárásra is büntethető. A javaslatot annak ellenére szavazta meg 293…..
Lázár János eltörölné a súlyosan-halmozottan fogyatékos gyerekek osztályaiban a minimális óraszámokra vonatkozó előírást. A Fidesz frakcióvezetője nem segélyeket vagy kiváltságokat vonna vissza, hanem gyerekek elemi oktatási jogait sodorja veszélybe...
Rájöttem! Világvége 2011.11.11 13:01:00
  Nemsokára itt a világvége.Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyszercsak megfagy a föld,  vagy egy mutáns vírus mindenkit elpusztít, vagy egy meteorit csapodik be, ahogy az amerikai filmeken szokott lenni. A mostani világvége az eddig megszokott életünk végét…..
Mindennapi szmötyi A trójai faló 2011.10.27 08:40:00
Menjenek a picsába a görögök. Csak így, röviden. Ki kell írnom magamból. Reggel hallgattam a híreket a rádióban, hogy megmentették a görögöket, nagyságrendileg 100 milliárd euro (nagyjából 140 milliárd USD) értékben írnak le adósságokat jellemzően a bankok. Csak…..
Tegnap demonstráltunk. Sokan voltunk, kurva sokan. Aki ott volt, az pontosan tudja, hogy nem pár száz, nem pár ezer, hanem valahol a tízen-ezrek vége százan-ezrek eleje körül lehetünk. Igazából tök mindegy… piti számháború.De vannak dolgok ami a piti kategória alatt, valahol…..