Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akker

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet kedvelni sőt, szeretni a politikát. Ugyanakkor lehet nagyon utálni is.Jelenleg ennek nagy divatja van, főleg azoknak a körében akik a "kisebbik rosszra" teszik le a voksukat a választások idején.Én abba a táborba tartozom, aki még lát jövőt és bízik a…..
 Az Egyesült Királyságban élők negyede elhízottnak minősül egy új felmérés szerint, ugyanakkor az érintettek legtöbbje nem ismeri be, hogy súlyuk kihatással lenne az egészségükre.A felmérés - amelyben 2000 ember vett részt – kimutatta, hogy a túlsúlyos emberek…..
speciális étrend Bab vagy rizs? 2012.01.07 08:30:00
Az American Journal of Clinical Nutrition-ben megjelent  új, costa rica-i tanulmány szerint csökkenthető a kettes típusú cukorbetegség kockázata, ha több babot és kevesebb rizst fogyasztunk. A kutatás kimutatta, hogy azoknál, akik lecserélték a rizst babra, 35 százalékkal…..
Tudósok figyelmeztették a cukorbetegeket az Egyesült Államokban, hogy akik fruktózt használnak glükóz helyett, ezzel más betegségek kockázatának is kiteszik magukat. A fruktóz kapcsolatban van a magas vérnyomással, az elhízással és az emelkedett húgysavszinttel, a kutatók…..
speciális étrend Olimpia 2012.01.04 11:00:00
Egy 44 éves cukorbeteg férfit választottak arra, hogy vigye az olimpiai lángot Brigthon utcáin keresztül. A londoni olimpia előtti lángvivő váltófutás 70 napig tart.Steve McMenamin 1-es típusú diabétesszel küzd 2005 óta. Azért esett rá a választás, mert kitűnően viseli…..
 Birsalmás körtés krémleves (6 adag)  - négy birsalma - négy körte - 15 dkg cukor (ízlés szerint) - négy fahéj - két dl főzőtejszín/gluténmentes/ - négy szegfűszeg - két citrom   A gyümölcsöket megmossuk, megpucoljuk, citromos vízbe rakjuk, majd…..
speciális étrend Almatorta 2011.12.15 13:45:00
 Karácsonyi javaslat, egy gyorsan, egyszerűen elkészíthető almatorta, amit lisztérzékenyek és cukorbetegek is fogyaszthatnak.    Almatorta (8 szeletes)     Hozzávalók:   10 dkg cukor (cukorbetegeknek 10 dkg nyírfacukor) 10 dkg margarin 4 dkg…..
 Tudósok áttörést értek el az 1-es típusú diabétesz kezelésében. Potenciális gyógymódot kerestek, és azonosítottak egyfajta jelet, amely segít regenerálni vagy emelni a hasnyálmirigy béta-sejtjeit, amelyek felelősek a test inzulintermeléséért. Ez az első tanulmány,…..
A felnőttkori lisztérzékenység egyik fő jellegzetessége, hogy gyakran nem típusos (nem hasi) tünetekkel jelentkezik.   A lisztérzékenység (további elnevezések: coeliakia, gluténszenzitív enteropathia, sprue) a leggyakoribb felszívódási zavar, melyet a genetikailag…..