Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉletmódCoach

105 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SÚLYVESZTŐHELY BÚCSÚ ÉS ÜDV! 2015.04.04 12:52:20
  Kedves Látogató!   Nagy öröm számomra, hogy olvasod/követed a blogomat. Egyértelműen az alakformáláshoz köthető posztok vitték a prímet, és látható, hogy az írásaimnak létjogosultsága van és talán sokatoknak adnak ötleteket.  Nem is hagyok fel vele, csak éppen egy…..
Néhány évvel ezelőtt találkoztam először a természetes testsúly fogalmával, és annyira magával ragadott a gondolatisága, hogy tartottam is néhány ilyen tréninget.  Már csak azért is találtam testhezállónak ezt a megközelítést, mert az ideális testsúlyért folytatott küzdelem gyakran csak távolabb…..
Az életmódváltás témáját általában úgy közelítjük meg, hogy számba vesszük diétás lehetőségeinket, vagy nagy elánnal elkezdünk sportolni. Miért buknak el ezek a próbálkozások? Mert rossz a sorrend! Először is fel kell ébresztenünk magunkban azt az embert, aki elég fontossá válik saját maga számára…..
Van egy anekdota, amit gyakran elmesélek a tréningeken rámutatva, milyen viszonyulással érdemes belevágni a terveink megvalósításába. Amikor megkérdeztek két kőművest, mivel foglalkoznak éppen, az egyik így válaszolt: "Falakat húzok fel". A másik viszont ezt felelte: "Katedrálist építek!" Ugye érzed…..
Közeleg az új év, és vele együtt jönnek a fogadkozások. Jól ismerem ezt a fellángolós időszakot, ilyenkor megsokszorozódik a felém záporozó kérdések száma is: hogy kezdjem el,  mit mozogjak, egyáltalán hogyan csináljak rá időt. Mivel még tart az ajándékozási láz, arra…..
"Számolatlan sebet, horzsolást kaptam, ám egy idő után már nem akartam takargatni őket. A részeim lettek, megtanítottak meglátni a lényeget és erősebbé tettek. Páncélt építettem, hogy aztán lebonthassam. Volt, hogy naponta háromszor vettem fel a páncélt és háromszor törtem…..
Pénzre váltanád leadott kilóidat? Az Egyesült Államokban a fogyi-fogadásos applikációk és weblapok máris nagy népszerűségnek örvendenek.   Hogy is működik? A regisztráció után tagjaivá válunk egy fogadóközösségnek, de „nevezhetjük” egy barátunkat vagy…..
Mármint a fostenger, amiben nyakig üldögélek szép békésen. Miért van az, hogy az agyam már előre látta a dolgok kimenetelét 2 és fél évvel ezelőtt? Még csak pár hete ismertem, de már, logikus sorrendben felsorakoztattam azokat a buktatókat, ami miatt működésképtelen lesz ez…..
ÉletmódCoach 2014.11.01 17:19:29
SÚLYVESZTŐHELY ITT ÉS MOST 2014.10.20 19:39:13
Mennyi időt pazaroltál már el arra, hogy a megváltoztathatatlan múlton rágódtál vagy a még elérhetetlen jövőről ábrándoztál? Fontos a múlt értékelése, és a vágyott jövő képe is, de a legfontosabbak a megvalósulásra irányuló tervek. Ebben a pillanatban is tehetsz…..
Bő másfél évtizede dolgozom női lapoknak és ez idő alatt legalább egymilliószor leírtam már, hogy szeresd önmagad, tégy az álmaidért, bízz a képességeidben, szerezd meg, amit akarsz. A könnyed, hogyan szerezzük meg a pasit X nap alatt cikkektől, a hogyan-fogyózz-tisztességesen…..
Az életmódváltás nem a konditeremben, vagy a zöldséges pultnál kezdődik, hanem benned! Ahhoz, hogy a tested és a lelked harmóniában működjön, 6 fontos erőforrásra lesz szükséged, melyek láthatatlanok, de végül látható változáshoz vezetnek téged.   Tudtad, hogy mindössze…..
Vigyázz, mire gondolsz, mert valósággá válik! Összeszedtem a 8 leggyakoribb szabotőr gondolatot, amelyeket ideje kiverned a fejedből, ha sikerrel szeretnéd venni az akadályokat! Sokan kérnek tőlem segítséget, de van egy típus, akiről hamar ki szokott derülni, hogy még nem áll…..
Ha rendszeresen mozogsz, fontos, hogy a táplálkozással is tégy a jó erőnlétért. Az alábbi élelmiszereket bővelkednek azokban az anyagokban, amelyek erőlétünk szempontjából fontosak. Építsd be őket az étrendedbe, és hamar tapasztalni fogod a változást.   Joghurt A natúr…..
  A nyári kiruccanásra készülve mindent elkövettél a jó forma érdekében? Vigyázz, mert a passzív pihenés könnyen visszalophatja a kilóidat. Kivéve, ha megszívleled az alábbi tippeket.         A nyaralás időpontjához közeledve könnyebben teszünk a jó formáért,…..
  Úgy érzed, az életed kész katasztrófa? Nem érted, miért kerülsz mindig pocsék helyzetekbe? Időnként hosszan fürdőzöl az önsajnálatban? Ideje búcsút venni az áldozati szereptől!       A munkám esszenciáját a történetek, a titkok és felismerések adják.…..
  Van, ami nem változik, hiszen mi nők több mint egy évezrede küzdünk a kilókkal. Megannyi csábító és elsőre is rémisztő módszer után napjainkra kiderült, hogy egységes sikerrecept nem létezik, a leginkább testhezálló programokat maga az élet írja, a jó fogyási terv pedig…..
A hűvös napokon a nyár után sóhajtozunk, aztán amikor 30 fölé szökik a hőmérő higanyszála, már óvatosabban kívángatunk. A ruha ránk tapad, nehéz koncentrálni, sokszor még mozdulni is. Íme néhány tipp, hogyan vészeld át a forró napokat a munkahelyeden, vagy…..
Az életmódváltás több puszta fogyókúránál vagy precízen kialakított edzéstervnél. Egy olyan életstílus kialakítása, amelynek elemeit te kísérletezed ki és te ülteted gyakorlatba, és amelyeket követve képes vagy annyira eltökélt maradni, hogy véghez vidd a célodat.…..
  Jöjjenek a kedvenc gyakorlataim. Itt még hozzáfűzném, hogy nagyon boldogító lenne, ha napi pár perc hasazás elég volna a csinos pocakhoz, azonban a hatékonyság érdekében tudatosabb táplálkozásra kell váltanod és a kardiózást is be kell iktatnod a programodba. Túl sok…..
Az új trend azt hirdeti: ha izmosan formás testet akarsz, dolgozz meg érte! Ha sokat edzel, akkor viszont a táplálkozásodat is sportos életmódodhoz kell alakítanod. Legyen a sporttársad a protein! Sok edző kimondottan előírja klienseinek a fehérje-turmix fogyasztását. Heidi Klum -…..
SÚLYVESZTŐHELY KÖVESD HEIDIT! 2014.03.31 14:58:58
Nagy példaképem a csinos modell, aki négy gyerek után is ragyogóan tartja a formáját. Mielőtt felsóhajtanál, hogy könnyű neki, hidd el, a testedzést ő sem spórolhatja meg ahhoz, hogy ilyen szuper alakja legyen. Mindegy hol élsz, vagy mennyi pénzed van, a fogyás aranyszabályai…..
  Futni jó, főleg, ha már túllendültünk a kezdeti nehézségeken, és nem az  köti le minden figyelmünket, hogy túléljük az első kilométert. Mindegy, hogy kezdő vagy újrakezdő vagy, indulj el! Szexi Has Programosoknak kötelező!   A futás szinte minden izmunkat…..
A Szexi Has Program fontos pillére a tudatos táplálkozás. Direkt nem diétát emlegetek, mert nem hiszek abban, hogy a pontról pontra megírt étrend élvezettel követhető. Vannak viszont olyan alapelvek, amelyre bátran támaszkodhatsz, ha fogyni szeretnél.     Ahhoz, hogy csinos hasad legyen, az…..
  Nem is érted, hogy lett ilyen kis tüchtig pocakod? Berögzült szokásaink közé szorulva sokszor észre sem vesszük, hogy megint vétettünk az alakunk ellen. Csekkold hasnövelő szokásaidat és tréningezd magad a változtatásra!       Először is szaladj végig az alábbi…..