Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KyraWarner

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkodtál már azon, hogy amikor valaki azt mondja neked „boldog karácsonyt”, vajon mennyire kívánja ezt őszintén? Az emberek, akik az év 360 napján magasról tesznek egymásra, erre a néhány napra átváltoznak álszent jókívánság automatává és mindenféle őszinte tartalom…..
Most vonatkoztassunk el egy kicsit a likeszerelmesektől és vetítsük rá a likeolási szokásokat az átlagos Facebook felhasználókra. Arra a több millió emberre, aki kis hazánkból napi szinten a 24-ből legalább 23 és fél órát online. (Én van hogy 24-et is, de szerencsére nem…..
Néha komolyan azt hiszem, hogy egyes lányok nem néznek tükörbe, de ha mégis, akkor iszonyatos ízlésficammal rendelkeznek. Ezt a 10-es listát nem "bűnök" szerint fogom most sorba rakni, csak ahogy eszembe jutott, mert mind egyformán súlyos merénylet a divat és a jó ízlés…..
Kyra Warner Blog LIKEszerelmek 2011.11.19 11:40:00
Isten megteremté az embert... Blablabla itt szerintem nyugodtan ugorjunk egy nagyot addig a pontig, amíg Zuckerberg megteremté a Facebookot.   És amikor ezzel egy időben megteremtődnek az eddig ismeretlen és számomra érthetetlen fajok, a likeszerelmesek, akik szinte a teret és az…..
Kyra Warner Blog Welcome 2011.10.11 22:44:00
Sziasztok! :) Nincs különösebb oka annak, hogy létrehoztam ezt a blogot, de itt talán könnyebb kiírni a véleményemet, mint Facebookon és itt nem is sokkolom vele azt, aki nem kíváncsi rá. :) Hogy miért? Mert néha nehéz szó nélkül megállni... Szóval nem leszek kíméletes…..