Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MerczMelinda

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent Steve Jobs életrajzi könyve magyar nyelven, melynek Walter Isaacson a szerzője, s mely egyszerűen Steve Jobs címet kapta.Az életrajzi könyvhöz csatlakozott a Magyar Posta, akik egy emlékívvel jöttek ki. Az 1000 forintért a Postától megrendelhető kiadvány perforált képén…..
Kultip Naomi Cambell VS. Cadbury 2011.12.05 13:45:00
Naomi Cambell modellt sokkolta a Cadbury atlantai reklámplakátja, amelyen csokihoz hasonlítják.A plakáton a következő szlogen olvasható: "Move over Naomi, there's a new diva in town.", amelyet úgy lehetne fordítani, hogy:"Menj arrébb Naomi, új díva van a városban."A…..
A világ legnagyobb szórakoztatóipari vállalatának számító Walt Disney Company viszonylag kis hírverés keretében állapodott meg a YouTube-bal arról, hogy filmjei a Google tulajdonában álló videómegosztón, pontosabban annak YouTube Movies nevű szolgáltatása keretében is…..
A Dartmouth Egyetem kutatói olyan szoftvert fejlesztettek ki, amely képes megállapítani, hogy egy-egy képet milyen mértékben manipuláltak.A programot ráadásul olyan algoritmussal is ellátták, ami képes egy ötfokú skálán számszerűsíteni a módosítások mennyiségét. A…..
         Eredeti, aláírással ellátott korai Walt Disney-rajz kerül kalapács alá a héten Renóban.A fekete kalapot viselő, szivarozó férfit ábrázoló rajz az Atlantis Casino Resortban kezdődő kétnapos árverésen szerepel 1400…..
Közel 150 millió jüanért (körülbelül 5 milliárd forint) kelt el egy kínai kortárs festő képe, az A Jangce folyó több tízezer kilométere egy hétvégi pekingi árverésen. Az olajfestmény 1973 és 1974 között készült, amely Vu Kuan-csung egyik legismertebb alkotása.Az A and F…..
Társas, interaktív, magával ragadó és csodálatos módja a televíziózásnak.Társas, mivel összeköt téged a többi televíziót néző barátaiddal. Így lehetőséged nyílik chatelésre, különböző tartalmak megosztására a Twitter segítségével. A Zeebox okos, mert segít, hogy…..
Képernyő, háttér és speciális közeg nélkül is képes valós, térbeli formákat kirajzolni a legújabb japán találmány.A japán Burton cég ugyanis az AIST és a Keio Egyetem munkásságát felhasználva sikerült olyan kijelző technológiát megalkotnia, amelyhez foghatót eddig csak…..
 Egy új találmánnyal, a papírpalackkal próbálná zöldebbé tenni a bor útját a fogyasztóhoz a Greenbottle angol cég. Az eredeti verzió tejhez készült, az új változat viszont borosüveget formáz, és a borfogyasztás jelentős részét képező, mindennapi fogyasztásra…..
Idén először magyar természetfotós, Szentpéteri József nyerte el a legnagyobb amerikai természetvédelmi szervezet, a National Wildlife Federation most 41. alkalommal megrendezett nemzetközi természetfotós versenyének fődíját. A biológus kutatóként végzett fotós a Pécsi…..
Kultip 20 ads that shock the world 2011.11.21 17:47:00
Egy könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amelyet James B. Twitchell, az egyik leghíresebb marketing szakember és tudós jelentetett meg 2000-ben.20 ads that shock that world címet viselő írás többek közt foglalkozik a reklám és reklámozás, illetve a márka és márkaépítés…..
Kultip Eladva 2011.11.06 17:19:00
Nyugtalanító érzések keletkeztek bennem egy bizonyos reklámmal kapcsolatban, amelyet pár napja láttam.Röviden összefoglalnám a nevezett reklámot: Egy fiatalembert hívja az „Egyetlene” miközben egy másik hölgy társaságában ébred. Megiszik egy kis Bombát s így…..
A Coca-Colát és a Pepsit mindannyian jól ismerjük és szeretjük, ki borral, ki rummal, ki egyszerűen csak tisztán. Mindkét üdítőgyár a XIX. század utolsó évtizedeiben jött létre Amerikában és nagyon hasonlatos ízvilágban kínálnak üdítőitalokat. Mégis az eltelt évek során…..
Kultip programajánló 2011.10.26 19:48:00
Az iGenius: hogyan változtatta meg Steve Jobs a világot? című dokumentumfilmet a Peacock Productions (NBC) készítette a Discovery Channel számára. A film az október 16-i, amerikai világpremier után itthon november elsején, kedden, pontban délben tűzi műsorra a Discovery Channel.A…..
Kultip Trust me, I'm Dr. Ozzy 2011.11.04 13:26:00
Egy könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, melyet Ozzy Osbourne írt (némi segítséggel) Trust me I'm Dr. Ozzy címen, s amely néhány hete jelent meg a piacon. Ez a könyv a tavaly napvilágot látott I am Ozzy folytatásaként is felfogható. Mindkettő életrajzi ihletésű írás,…..