Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timotiyong

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
timotiyong 2015.11.19 10:26:30
@miciur: Azt ugye tudod hogy 9/11-kor 3 épület dőlt össze szabadesés sebességével, beleértve a WTC 7-et is, amibe még repülő sem csapódott. Végezd el a szükséges kutatómunkát, és rájössz hogy a hivatalos 9/11 story kurvára tele van ellentmondásokkal, és fizikailag képtelenség. A chemtrailek létezését valóban nem lehet bizonyítani, ahogyan megcáfolni sem, de sok "összeesküvés-elmélet" bizonyítható. Az USA-ban több száz mérnök és pilóta szerint is belső munka volt 9/11, gondolom szerinted ők is gyogyósok. Ki kell hogy ábrándítsalak de a világ nem fekete vagy fehér, nem elég a hivatalos dogmákat ismerni amiket az index terjeszt, a valóság ennél sokkal komplikáltabb.
timotiyong 2015.11.19 10:34:45
@Leadfoot: Tudod az a gond hogy az emberek egyik fele semmit sem tud a "konteók"-ról ezért hülyeségnek tartja az összeset, a másik fele pedig ugyanúgy nem tud semmit ezért elhiszi az összeset. Kevesen vannak akik valóban tájékozottak a témában, és eltudják dönteni hogy mi igaz és mi nem. Szervezett pénzügyi világelit létezik, 9/11 belső munka volt, és az USA tényleg pénzeli az ISIS-t, ezek tények, utánalehet nézni, ellehet végezni a szükséges kutatómunkát. Viszont az hogy chemtrail vagy UFO-k léteznek nem bizonyítható, erről valószínűleg soha nem fogjuk megtudni az igazat, mivel a kormány titkosítja az ezzel kapcsolatos dokumentumokat. Sem cáfolni sem megerősíteni nem lehet néhány meredekebbnek tűnő elméletet, de vannak dolgok amik bizonyíthatóak. Pl egy felvétel amin egy amerikai Apache helikopter biztosítja az ISIS konvojt, de szír és iráni tábornokok is nyíltan kijelentették, sőt még Putyin is, hogy az USA/Törökország/Szaud-Arábia/Izrael stb támogatja az ISIS-t.
Az Élet szigorú :-) még ha szeretnénk is több pozitív dologról, jó történésről beszámolni, többnyire csak gondok, bajok, incidensek, vírusok és botnetek, vagy negatív jelszóválasztási felmérési eredmények jönnek velünk szembe. Ezért most nagy örömmel kihasználjuk a…..
Több alkalommal is beszámoltunk már, milyen galibákat képesek okozni az olyan zsaroló programok, mint a CryptoLocker, CryptoWall vagy akár a CTB Locker. Az áldozatok jellemzően hétköznapi felhasználók és kisvállalkozások. A személyes adatokat elkódoló és azt csak…..
Nomen est omen - avagy váltságdíj van a váltságdíjat szedő kártevőt terjesztő bűnöző fején. Ha valaki így a hónap vége felé járva esetleg éppen kisebb pillanatnyi átmeneti pénzzavarral küzdene, akkor érdemes lehet megfontolnia az FBI felhívását, ugyanis a GameOver ZeuS…..
timotiyong 2015.03.01 09:23:58
@Sandokohn - a maláj jiddis: Én nem végeztetném ki csak adnék neki egy olyan munkát, ahol jó dologra használhatja a programozói tudását. Azért aki egy ilyen ransomwaret megír és elterjeszt az nem ostoba.
A Sony-t ért hackertámadás mértéke és jelentősége sokunkat megdöbbentett, hogy aztán arcunkon kaján vigyorral vessük magunkat a nyilvánosságra került adatokból válogatott, kínosabbnál kínosabb és nevetségesebb híradagokra. Valószínűleg eddig soha nem látott jelenséggel…..
Nagyon szomorú vagyok, amiért egy Die Hard film került a Baaad Movies-ba, de a sorozat ötödik része mellett sajnos nem lehet elmenni szó nélkül.     ..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Ismét vége lett egy évadnak, és tradicionálisan ismét kiosztogattuk a megszokott díjakat, a megszokott formában, vagyis a büszke győzteseket kijelöléssel tudjátok megnézni. Ebben az évadban is sokféle hülyeség volt terítéken: gyerekfilmek, blockbusterek, művészfilmek, found…..
Mondhatnám, hogy ez az indulatból készült videó. Ez a bemutató nem annyira összeszedett, nem is annyira a poénkodásra mentem rá, sokkal inkább arra, hogy minél jobban érezzétek az Alien: A kezdet iránti gyűlöletemet. Az egyik legrosszabb film, amit valaha bemutattunk! ..
timotiyong 2014.08.27 07:47:55
@Sorter: Kis felbontás, elég rossz a szemnek, elavult technológia. Filmnézéshez azt hittem már mindenki minimum LCD monitort vagy TV-t használ :D. Mondjuk ezek a filmek bármilyen monitoron nézhetetlenül szarok.
"Kis lépés az embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek" - mindenki ismeri a legendás mondatot, egészen hihetetlen, de már 45 év telt el a pillanattól, amikor Neil Armstrong amerikai űrhajós első emberként a Hold felszínére lépett. Ma van az évfordulója az eseménynek, amelyre…..
Úgy tűnik, csak idő kérdése volt egy utasszállító gép lelövése. A térképen a dotoho megmutatja a július 14., 16., és 17-én leszedett gépek helyszínét és a BUK rakétaelhárító rendszer feltételezett útvonalát az Orosz Föderáció felé, illetve egy animált videó…..
Miért nagyon brutális és félelmetes, hogy az oroszok megszegik a Budapesti Memorandumot? Luboš Palata kommentárjában elmagyarázza. Ukrajna területi egységét az 1994-ben a világ nagyhatalmai által aláírt Budapesti Memorandum garantálja. Az aláírók között van Oroszország is.…..
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
Kezembe veszem a márciusi Vox-ot, lapozgatom, lapozgatom, és a kritikák között egyszercsak megakad a szemem az "Asylum stúdió" kifejezésen. Először nem hittem a szememnek, de aztán rá kellett jönnöm, hogy szó sincs tévedésről. Hölgyeim és Uraim! Íme, 2014-ben eljutottunk oda,…..
A mikrofon néha recseg a videó alatt. Ezért elnézést kérek. A filmért meg kérjenek az alkotók!   ..
Grinch Rutherford "Bíró", aki 1927-ben ellopta a karácsonyt  Rutherford ellopja a karácsonyt A karácsonyról Ex kérdés: Karácsonyozzak-e? Karácsony, karácsonyfa és a "pogány eredet" Karácsony, születésnap - pogány ünnepek?   Részlet a Karácsonyi lidércnyomás című…..
Kapcsolódó cikkek: David Splane a Vezető Testület részéről úgy véli, hogy "bölcs" döntés ráerőszakolni a gyermekekre a bemerítkezést Kösd össze a terror pontjait: a jw.org hátborzongató kifestőkönyvet ad a gyermekeknek Az Őrtorony új „Toy Story" filmje - Amit a…..
..
timotiyong 2013.12.11 04:08:20
A legújabb Őrtorony Hitchcock “Madarak” című thrillerére emlékeztető jelenetekkel írja le Armageddont  Az Őrtorony legfrissebb, február 15-i, tanulmányozásra szánt kiadása már letölthető a jw.org-ról - és benne egy hátborzongató bekezdés különösen feltűnik majd a…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..