Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Énisvoltam

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kál Károly: Az Árpád utcában még nem nyílt ki a pitypang. Ennek ellenére ezt is megírom. A július nyolcadikai vihar  Csepel  sok részén  vitt mindent. Vízszintesen repültek a tetőcserepek, fél háztetők keltek útra és telepedtek meg a szomszéd telken, fák dőltek útra,…..
Érdekes dokumentum került a Der Spiegel birtokába, feltehetően a Wikileaks jóvoltából. A német lap  egy titkos amerikai követségi táviratra hivatkozik: "A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai…..
A Csepel újság értesülése szerint gyáva, alattomos módszert választott akarata érvényesítésére a XXI. kerület fideszes városvezetése hétfőn. Lopva, titkolózva, az érintettek és más csepeliek teljes kizárásával változtatták meg a Gombos tér, a Bordás utca és a Láng…..
A Sports Illustrated egyik leginkább várt kiadványa az évi rendszerességgel megjelenő fürdőruha összeállítása, melyen gyönyörű modellek mutatják be a legújabb divatot. Idén azonban a legendás magazin sokak szerint elvetette a sulykot. A Sports Illustrated Swimsuit Issue…..
Több mint egymillió forint értékben lopott ki alkatrészeket a kecskeméti Mercedes gyár egyik csoportvezetője. A rendőrök őrizetbe vették a 33 éves férfit, akiről a Deres.tv megtudta, hogy Gágyor Balázs, a kunszentmártoni Fidesz alelnöke, korábbi képviselőjelöltje. Ezt a média…..
Énisvoltam 2013.01.27 08:30:48
@tesz-vesz: Félre értés van!! Nem azt mondom , hogy titkoljuk el hanem azt , hogy nevetséges dolog az amikor a pártállás nagyobb hangsúlyt kap mint maga a bűn!!! Nem a párt állást kellene súlyosbító körülménynek tekinteni! Bár én is tisztába vagyok avval , hogy ez naivitás!
Szurkolói vélemény: "És szomorú, hogy nem áll melléjük a csepeli városvezetésből senki." (Az elutasítás) A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) versenybizottsága kizárta a bajnokságból a Csepelt. Az MRSZ-nek az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint erre azért…..
A „politikai gondolkodókkal” az a baj, hogy elsősorban politikaiak, s csak másodsorban gondolkodók. A politikán keresztül látják a gondolkodást, s nem a gondolkodás keretei között értelmezik a politikát. Pusztán a maguk szakmai horizontján belül képesek érzékelni a világot,…..
Énisvoltam 2012.09.30 11:54:15
@Pussy Riot: Ha valami diszkriminatív és kirekesztő akkor nem lehet liberális!! Már bocsánat!
Sok száz éve termesztik  Kínában,Indiában a datolyaszilvát.Európába csak a 18.században vált ismetté és hamar népszerűvé ez az exoticus gyümölcs. Nagy termesztési központjai jelenleg  a japán,kínai,indiai ösitermőhelyei mellett ,Kalifornia,Florida,Oroszország…..
Énisvoltam 2011.12.01 11:45:28
Énisvoltam 2012.01.12 09:04:58
@Zotya papa: Valahol olvastam , hogy a kaki fát nem szabad metszeni! Most az a kérdésem , hogy megtegyem-e hisz a fám már olyan kócos mint a kamaszlány reggel másnaposan!És ha metszeni kell akkor mikor? Most a télen vagy az év mely szakában?
Mai történetünk megírója, Sherlock tulajdonképpen válasz után nyomoz: vajon nekivágjon-e a nagyvilágnak, vagy maradjon. A kérdés persze most is sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egyszerű sablonválaszt lehetne rá adni, mint ez a következő sorokból is kiderül. Segítsünk…..
Miért kell elhallgatni a csepeliek számára fontos beruházásokat, ki a felelős? Miért nem tájékoztatták a csepeli képviselő-testületet és a közvéleményt a városközpontba tervezett 1,3 milliárdos beruházás előkészületeiről? Ki készítette a beruházás terveit, mennyiért,…..
Orbán Viktor és kormányának tagjai már az idén is több százezer forinttal többet vihetnek haza a saját magukra szabott adószabályok miatt. Jövőre még jobban járhatnak... Ezt bizonyítja az RTL Klub Híradójának összefoglalója...
Szalay Tamás Lajos, Népszabadság: Hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt feljelentést tesz a csepeli MSZP ismeretlen tettes ellen. Jogi álláspontjuk szerint ugyanis a fideszes önkormányzat által közpénzből kiadott "Vörös Csepel" című könyv csak a politikai…..
Énisvoltam 2012.04.27 07:00:31
Németh Szilárd letiltatta saját felszólalását vagy már a polgármestert is cenzúrázzák?Bayer Zsolt bő termésű, gyűlölködő, másolt írásaiból (Tetű, Hikálok, stb.) igen jó a felhozatal a XXI. kerületi önkormányzat csepel.hu című honlapján. Kiszorította még a…..
Németh Szilárd csepeli polgármester és Tarlós István főpolgármester majd eldönti egymás között, hogy kié az érdem, esetleg a Csevak Zrt vezérigazgatója, Werner Péter is beszállhat a vetélkedésbe. Tény, hogy a Bors című napilap szigorú, ámde pártatlan zsűrije úgy…..
Visszavonta Schmitt Pál államfő 1992-ben megszerzett kisdoktori címét a Semmelweis Egyetem szenátusa - jelentette be a testület ülését követő sajtótájékoztatón Tulassay Tivadar, az egyetem rektora. Schmitt Pál doktorijának visszavonásról a szenátus 33-4 arányban…..
Makra Ferenc, 37 éves esztergályos 1959 tavaszán egy nap nem ment be a gyári műhelybe. Otthon maradt.Bezárkózott a lakásba egy üveg cseresznye pálinka és egy pakli Öt éves terv cigaretta társaságában. A konyhában magára nyitotta a gázcsapot...Így ért véget Kertész Ákos…..
Miként beszámoltunk róla veszélybe került Csepelen a Tamariska-domb természeti védettsége. Németh Szilárd, a fideszes polgármester hozta rá a veszedelmet, ő vetetné le a védelmet.A botrány dagad. Most a Népszabadság ír arról, hogy a zöldállamtitkár közreműködésével…..
A Tizedes meg a többiek című legendás filmből, személyesen a tizedestől (zseniális megformálójától, Sinkovits Imrétől) tudjuk, hogy ha „az oroszok már a spájzban vannak”, akkor csak napok kérdése és a befőttek között rejtőzködő Grísa után az oroszok hamarosan a…..
Nem teljesíti 2010-es választási ígéreteit a Fidesz és Németh SzilárdA Csepel újság értesülése szerint az önkormányzat képviselő-testületének legutóbbi, február 23-i ülésén a kerület idei költségvetésének elfogadása után, a kiemelt önkormányzati célok…..
Énisvoltam 2012.02.27 18:12:18
@mesztic: Egyet értek! Valóban ! Csepelen a baloldalnak végre fel kellene venni a kesztyűt és kilépni abból a szerepből amikor csak azt mondja "ezek a csúnya fideszesek"!!! Megvan a szakértelem , megvan a tudás náluk most már el kellene hasznosítani és minden lehetséges fórumon a fejükre olvasni a hibáikat, bűneiket és megmutatni a csepelieknek a kivezető utat!!!Csak akkor lesz esélyük leváltani ezeket a komisszárokat!!
A Csepel újság fájdalommal tudatja, hogy február 18-án, pénteken életének 65. évében elhunyt Feith Bence,  tanár, politikus, népművelő, fafaragó népművész. Temetéséről később intézkednek.Feith Bence sok évtizedes munkássága alatt volt általános iskolai…..
Énisvoltam 2012.02.20 17:55:24
A jelenlegi csepeli képviselő-testület létszáma az előző testületi létszám 72,4 %-a. Ezzel szemben, az egy főre jutó képviselői költség 135,5 %-a az előző testület egy főre jutó átlagának. Magyarán:  a  mostani fideszes képviselő-testület tagjai átlag többe…..
Az Európai Parlament csütörtöki, állampolgári jogokról szóló bizottsági meghallgatásán Járóka Lívia fideszes európai néppárti EP-képviselő egy hosszabb felszólalás részeként a következőket mondta:"Az utolsó nyolc évben 120 milliárd forintot költöttek a magyar…..
Énisvoltam 2012.02.10 08:44:34