Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lime Design

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas szezonon vagyunk már majdnem túl... persze még szeptemberben is vannak esküvőink és biztos októberre is bejelentkezik még egy-két ifjú szerelmes :-) Sokat dolgoztunk a Lázár Lovasparkban - mert szeretjük - és természetesen voltunk sok más vidéken is... Lilák jöttek…..
azaz Dóri és Kristóf esküvője a Forster Vadászkastélyban, Bugyin... egy legkevésbé sem hétköznapi helyszín, egy vidám, bevállalós párral, pink fekete pillangókkal, lila fehér kiegészítőkkel, kívánhattunk volna ennél szebb szezon kezdést?... erősen kétlem...…..
...minden tavasszal új erővel tölt fel a tavasz, tele vagyunk izgalommal a ránk váró feladatoktól...napról napra egyeztetünk a párokkal, lelkes turbékoló szerelmesek, tele tervekkel, álmokkal és reményekkel... :) Tavaszi gerle párok! :)  Szép tavaszt…..
Nagyon izgalmas csapatot hoztunk létre idén az esküvő kiállításra! Igyekeztünk olyan embereket, szolgáltatókat gyűjteni a Wedding Feelings nevű csoportba, akik valóban minőségi munkát kínálnak minden érdeklődőnek... Sztem, így utólag - ez nagyon jól sikerült! 4…..
Mikor is volt?... mintha egy mesében lettünk volna... A füvészert csodálatos helyszín, csak ajánlani tudom minden keresgélőnek! :) ..
Amikor ezt a tematikát elképzeltük csak egyet tudtunk biztosan: pöttyös lesz és piros:) ..
Elővettük a magyar népmesék galambocskáját és kellemes jól ismert motívumait, mellé tettük a nagymamától kapott (és tényleg!!!) zsírosbödönöket, a Lázáros lányokkal megalkottuk a kékfestő asztalifutót és székmegkötőt! :) A hangulat a Lovasparkban adott, Domonyvölgy…..
Ez úgy volt... :) ahogy a magyarázkodások kezdődni szoktak, ugye mindenkinek ismerős... Még novemberben készítettünk asztaldíszeket egy konferenciára a Gearbaeu házba, nagyon sok HR-s volt ott, no és persze mi…..
A púder rózsaszín találkozása a fekete-fehérrel... fényes, egyedi gombok, orchidea, pom-pom, csíkok és pöttyök... talán ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni ezt a koncepciós vonalat ami a második a tematika listánkon! :) Készítettünk egyedi köszönetajándékot, csokipapír…..
Még tavaly keresett meg minket egy nagyon kedves pár, Anikó és Laci akik beadták a derekukat és úgy döntöttek összekötik papírforma szerint is az életüket... :D Mind a ketten kéményseprők és ezen felbuzdulva egy fekete-fehér színvilágot képzeltek el, egy kevés zölddel…..
Milyen szép kis mondás... ..
Igen igen, még mindig sok menyasszony keres meg minket azzal, hogy fehér vagy ekrü színű csokrot szeretne...
Idén több alkalommal is készítettünk a pár kérésére olyan "kis fát" amelyhez apró levelek, organza tasakok cetlik vagy kis pillangók tartoztak, ezen keresztül lehetett jókívánságokat küldeni a párnak, úgy gondolom méltán veszi át a helyet ez az új és…..
Nagy erőkkel készülünk az idei karácsonyi rendezvényekre, lassan telik be a naptárunk, izgalmas kreatív munkákkal kerestek meg idén is. ..
Idén divat lett a csillagszórózás, először le kell küzdenünk magunkban a karácsonyi asszociációt és amint ezen túl voltunk örömmel fogadtuk ezt az újjítást, köszönetajándékként is ötletes a buttler's -ban kapható szív formájú csillagszóró, esti fotózásnál…..
Hamár design, hamár színek ne feledkezzünk meg az idei évben teret kapó új divatról... ..
Idáig minden évben sikerült legalább egy párnak valami feketés esküvő dekorációt készítenünk! : http://www.lime-design.hu  ..
...szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hisz a megrendelőink - az esküvőkre készülő párok, szeretnének különleges dekorációt és virágkompozciókat... Kislányként álmodunk és mikor eljön az idő átformájuk az egyéniségünkre a gyerekkori terveinket. És igen lehetséges…..
Kizárólag egyedi meghívók tervezésével foglalkozunk, utángyártással nem... !..
Idén júniusban, a grafikai csodáink elkészítője Zsuzsi esküvőjére álmodtunk egy lila és piros dekorációt közösen... A kopaszigáton a Ponyvaregényben volt a neves esemény! Természetesen igazán különlegeset próbáltunk alkotni számukra, hiszen nagyon kreatív emberről van…..
"Itt az ősz, itt van újra"...    ..
Még pedig nem is akárkinek :) Pontosan jól emlékszünk még hogyan történt mind ez... Minden a sportarénás esküvőkiállításon kezdődött... Rippel Feri és akkor még csak leendő nejével Vivivel sétálgatott, összetalálkoztunk, beszélgettünk és elmondták, hogy 2009 májusában…..