Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vviktor1

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Prodrive-M3 egy igazi kultautó már, ára a 100 ezer eurót veri Forgattunk, nem keveset, ellenben sokat. Nem nagy titok, de egy meglehetősen alapos, háromrészes sorozaton dolgozunk Varga Cigány Zoltánnal. Annak idején, amikor kitaláltuk az egészet, még valójában fel sem merült a…..
vviktor1 2014.12.09 19:16:31
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vviktor1 2013.10.12 22:23:50
@poiuz429: Na ebből van egyeseknek 30+ millás bmw-je. Ha lépnénk innen akkor nekünk lenne ilyen gondunk, hiányzik ez nekünk ? örüljünk hogy élünk... :)A tulaj meg vegye meg azt a bontott motort azt legyen vele boldog, vagy adja le a méhbe az egészet ócskavasnak (a vankelessel együtt) és nézzen valami olaszt vagy egy igazi japánt (gondolom telik bármire a nagy jólétben) Egy tipp csak, a most bemutatott ghiblivel egy kör és a bmw-t a trágyadombra se kívánná :)
A karibi szigetvilág egyik legnépesebb államában, a Dominikai Köztársaságban, a gyönyörű tengerpartok, az erős szivarok, a finom rumok és a könnyű sörök országában trópusi lazasággal folyik a közlekedés is. Hivatalosan ugyan léteznek kresz-szabályok, de valójában egyetlen…..
vviktor1 2013.04.14 21:25:04
@_____________: Nézd meg jobban a 12-est pl. :) Már ezért megérte elmenni...
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
vviktor1 2013.03.18 23:49:26
@ecch: Ott volt is infó félóránként, éjszaka is, de a népek nem azt hallgatják, eszükbe se jut még ilyenkor se, (mi ? Kossuth rádió, hülye vagy ?) az évek óta tartó agymosás eredménye látható itt is minden kereskedelmi csatorna részéről. Ha ők is figyelmeztetnek akkor most honnan lenne "szenzáció" amit tele lehet nyomni reklámmal ? Közszolgálatikon napokkal előre jelezve volt a várható hóvihar, az értelmesebbje hallgatott rá és maradt a seggén otthon. Sok embernél szintén nem tudom minek van okostelefon időjárás alkalmazással (amik elég megbízhatóak), talán mer a szomszédnak is ilyen van... Az ilyen nézze csak továbbra is a győzike tv-t, biztos van még néhány ép agysejtje. Kereskedelmik utána 2 nappal szervezik a mentést, hát kicsit elkéstek. Most meg megy azon is a sírás hogy nem volt előre figyelmeztetés, pedig igenis volt. Ennyit akartam...
vviktor1 2013.03.19 09:45:53
@lyken:Egyetértünk. Legkésőbb csütörtök délben illett volna kamionstopot elrendelni, legalább az érintett körzetekben. Felénk ekkor már cudar világ volt (82-es bakonyi szakasz).
Pintér nyilatkozata is röhejes, "nem az egész országot érintette" ezek szerint felőle a fél ország megpusztulhat ???
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
vviktor1 2013.01.20 20:53:07
@deak.atti:
Ennek a Clarksson majomnak (mégha nem barna bőrű is) én olyan videóját láttam ahol egy kocka ladát tesztel, majd két óriásdömperrel kettétépik, az mennyivel jobb Dani ? És ami szomorú hogy ez a majom a fél TC példaképe tudomásom szerint, és "etalon" az autós ujságírásban...
vviktor1 2013.01.20 21:51:45
@vviktor1: itt van: paultan.org/2007/04/09/jeremy-clarkson-destroys-a-lada/ a magasból leejtés fika, de akinek még volt ladája és egy kicsit is szerette ne nézze inkább meg...
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Feljelentettük a neppert 2012.12.13 15:28:20
Az Égéstér 46. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az önkormányzati intézmények államosítása (iskolák, egészségügy), hiteleik átvállalása és egyúttal az eladósodásuk állami ellenőrzés alá vonása, jogszabályalkotási jogosítványaik beszűkítése (szabálysértések, állattartás, stb.) láttán azt gondolná az ember, hogy…..
Csak számlás javítást fogadnak majd el, nincs többé egyesség. Megint a kispénzű autósokat szívatják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vviktor1 2012.11.29 11:56:12
@kovi1970: Jogos az 1 pont.
A ma esti műsor az egyik kedvencem. Igaz, nem szerepelek benne, az is lehet, hogy éppen azért. Papp Tibi és Omm elég szórakoztatóan hasonlítanak össze egy hibrid Audit egy hibrid Lexussal, ritka igényes munka, különös tekintettel Pista disdasára, melyet a felesége varrt, de annyira…..
vviktor1 2012.11.01 22:12:55
@Rocko-: Az az ő bajuk, de miért is laffantunk oda ? :) Útálom ezt a nagyképű buziköcsögöt ha valakit érdekel, remélem nem ő a mintapéldakép...
Áki Kovács To: Bazsó Gábor Subject: longtube Szia! Sikerült összeforgatni ezt a rettenetet. Stimmel a hossz, a keresztmetszet, elfér az aláfordított kerék, valamint a váz és a kormányoszlop is. 20 patentív és két nap ment rá, és még össze kell hegeszteni, mert csak pontozva…..
A mai napon sajtótájékoztató keretében indította el átfogó kampányát a márkaszervizek előnyösebb megítélése érdekében a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Ennek központi eleme az egyesület, és az akcióban résztvevők által közösen indított weboldal, az…..
Tudjon meg mindent az autósokat riogató tervről, hogy ne érje váratlanul amikor életbe lép, vagy nem lép életbe. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..
Itt éppen nagyjából semmi baja a kocsinak Igen, értelme nincs. Igen, iszonyú nagy szívás. Igen, tényleg nincs értelme. Igen, egy csomó másra költhettem volna ennyi pénzt. De. Ennyi pénzből értelmes autót nem kapok, ahhoz nem kötnek történetek, nyolc év az életemből, és…..
vviktor1 2012.06.07 10:49:16
@parizervitéz: Csak egy ötlet, robbanásmentes tankjavításra : Megfúrni a lyuknál 4-es-5-ös (vagy tetszés szerinti) fúróval, ebbe lyukba mehet popszegecs egy gumi alátéttel és kész. Kb 5 perces és 10 forintos munka. Ha a többi része ép akkor sima ügy, ha már szita akkor valóban inkább új.
Kompresszor tartályát javítottam így, azóta is tökéletes, pedig ott 8 bar nyomás van.
"Ennyi volt a TCTV idei 10 epizódja. A jelek szerint leszünk jövőre is, sőt, állítólag talán olyan idősávban, amikor ébren is vagytok. Én szerettem a közös, klubhangulatú virrasztásainkat, de ha nappal kell dolgozni, azt is elviselem valahogy. Ha addig nem találkoznánk,…..
vviktor1 2012.05.10 01:18:56
@mv3: Azon a kadetten én is elélveztem volna... (kár hogy nem hátul hajt) gratula a tulajnak, az adás egyetlen valamirevaló autója !
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
vviktor1 2012.05.10 00:43:31
@Tézsé: Félreértésbe vagy(tok), ugyanis néhány hete még maga a cikk szerzője volt a legnagyobb szabálygyuri lásd korábbi cikkei, és égéstér adások, erre pont ő vagizik most a 70-es 50-esével rendszám nélkül. Néhányunknál (asszem többségében legális 50-est használók) ez verte ki a biztosítékot, nameg az, hogy úgy akar feltűnni mintha valamit is értene a motorokhoz. Nem is tudom mit keres még a TC csapatában...
(méghogy "szakíró" pfff)
Amúgy nekem tetszik a Vespa hangja ezé is, és a korábbi kínai csodával összehasonlító videóban levőé is. "lehet nyomatékból menni" ez a legjobb ezekbe (és az én 4 gangos Puchomban is, igaz az csak kb 60-at tud, de ide falura elég) nem kell üveghangon pörgetni mint egy variátoros automatát, és ezért verhetetlenek fogyasztásban is.