Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Axnix

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi, de annyiféle történettel álltam már eléd, Kedves Olvasó! Volt benne hajmeresztő, papucsszaggató, melankolikus, világtól visszavonuló. Ezúttal jelentem, egyik jelzőt sem lehet majd ráaggatni a következő sorokra. Érkezzen végre egy kellemesen szolid, szemet gyönyörködtető, lábakat ideális…..
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Axnix 2018.02.02 13:31:43
@Seca81: Nekem a Nikon D80-as 10MP-s tetszik. Keveset fogyaszt.
Axnix 2018.02.02 13:39:09
@boom2: Nekem 10 éves, de csak 87 ezer km-t futott 1,6 dízel egyterűm van. Az utolsó műszaki vizsgára felkészítés során nem egy összegben 820 e Ft-ot fizettem. Majdnem mindent utángyártottal (katalizátor, turbó, stb.) kellett pótolni. Márkát nem mondok. Sokat megyek városban. Akkor is, ha ezt tudtam volna...
Üdvözöllek, Kedves Olvasó egy különleges történet kapujában. Mitől lesz más ez a betű kavalkád, mint a többi? Attól, hogy egy családi ünnep élményei elevenednek meg. Ha valakik a házassági évfordulóra emlékeznek, többnyire étterembe vagy mára divatossá vált testet kényeztető szállodákba mennek. Ők.…..
A Diósgyőr az első magyar győzelemért hajt a nemzetközi porondon a 2014–2015-ös szezonban. A DVTK-ra a Birkirkara vár az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában. Volt már részünk pár máltai csapásban, Bozsik Péter válogatottja még „ki is tudott kapni” a szigeten,…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Az előző frissítésnél elromlott a képek nézettségét mérő rendszer, a mai napon ezt meg fogjuk javítani, addig legyetek türelemmel. ..