Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karburátor

47 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kiüresedett életű hollywoodi színész (Johnny Marco) életét mutatja be a film. Johnny világa kissé felpezsdül, amikor reménysugárként megjelenik a tizenéves lánya, akit egy időre a gondjára bíznak. Ebben az alkotásban bepillantást nyerhetünk a fény és csillogás másik oldalába. 2010-ben jelent…..
Karburátor Moszkva autós szemmel 2017.11.28 10:55:17
A következő cikkemet az első 4 hónapos oroszországi kintlétem után írtam a Karburátor nevű autós oldalamra 2014 februárjában. ! Vigyázat ! Benzingőzös tartalom:) Moszkva megközelítőleg 14 millió embernek ad otthont. A nem hivatalos adatok szerint nappal 20 millió körül alakul ez a szám. A…..
/ Karburátor archívumból - 2012 / Alábbiakban Pásztor Tamással, a Pásztor Classic restaurátor műhely tulajdonosával, készült interjúmat olvashatjátok. Tamás a hazai veterános élet meghatározó alakja. Szakértelmüket bizonyítja az általuk elkészített szebbnél szebb gépek sora és a rangos hazai és…..
Sikeresen zárult a Hammer Virtuális Tuningműhelyével közösen indított pályázatunk. Összesen 8 db munka érkezett be. Nagyon odatették magukat a srácok. Igényes alkotások születtek. Következzen a győztes! Vinyó-féle Cizeta Gratulálok hozzá! Nagyon tetszik az elképzelés és a megvalósítás. Brutális,…..
Karburátor Benzingőzös Velodrom 2017.11.28 10:35:22
Idén második alkalommal került megrendezésre Budapesten a Velodrom Millenáris elnevezésű rendezvény, melynek Európa legrégebbi kerékpárpályája adott otthont. Borongós napnak indult a szombat, de szerencsénkre a fellegeket hamar napfény váltotta fel és sokan elhozták a szebbnél szebb gépeiket. A…..
A film, amit imádni vagy utálni fogsz! A név nélküli főszereplő – akire Kidként vagy Driverként utalnak – éjszakánként másod vagy inkább harmadállásban a „gengszterek sofőrje” az angyalok városában (Los Angeles). Polgári hivatása hollywood-i autós kaszkadőr és autószerelő. Félresiklott életű…..
Karburátor A hazai Goodwood 2017.11.28 10:21:54
/ Karburátor archívumból - 2012 / Május 1-jén rendezték meg Budapesten a Velodrom Millenárist. Helyszínéül Európa legrégebbi kerékpárpályája szolgált. Már az egész nagyon jól kezdődött, amikor a bejáratnál való sorban állásnál megpillantottam a kedvenc veteránomat, a DS-t. Amúgy meglepődtem,…..
 / Karburátor archívumból - 2013 / Április 14-én ünnepeltük meg, hogy Zsolt Sport Quattro-ja pontosan 10 éve készült el. Az égiek kegyesek voltak hozzánk, mivel nagyon szép tavaszi idő fogadott minket. Nagyon örülök, hogy sokan eljöttetek és, hogy egy ilyen jó társaság gyűlt össze a közös…..
Karburátor Utcai drift egy M5-el 2017.11.28 10:08:36
„A következő felvétel lezárt útszakaszokon van filmezve profi sofőrök közreműködésével.” Ez az, ami NEM elmondható erről a „rövidfilmről”, melynek a főszereplője egy E34-es M5-ös BMW. „Kérem, ne próbálja meg utánozni a filmen látottakat!..
Karburátor New York autós szemmel 2017.11.28 10:06:20
/ Karburátor archívumból - 2013 / New York. A város, mely soha nem alszik és pezsgő lendületével elragadja az embert. Az emberek többsége a jól kiépített tömegközlekedést (metro) használja. A biciklik is egyre nagyobb teret nyernek, köszönhetően a metropoliszban található számos bicikliútnak,…..
/ Karburátor archívumból - 2013 / Kint tartózkodásom alatt meglátogattam Orlando városának hivatalos Ferrari-Maserati szalonját is. Az eladók kedvesen fogadtak. Mondták, hogy nyugodtan fotózhatok és ha kérdésem van, akkor szóljak. A kedvencem. 1986-os Ferrari Testarossa. Dino 599…..
Augusztusban meglátogattam New Smyrna Beach-en (Florida) egy autós találkozót, melyet minden második szombaton megrendeznek. A Canal Street-en és a belőle nyíló utcákban állnak végig a különlegesebbnél különlegesebb darabok. Egy kis mellékutca „tartalmára” itthon simán lehetne építeni egy…..
Karburátor Karburátor az USA-ban 2017.11.28 09:44:22
/ Karburátor archívumból - 2013 / Sziasztok Karburátorok! Elnézéseteket kérem, mivel az utóbbi több, mint egy hónapban eléggé eltűntem. Nagy változás állt be az életemben. Nyárra áttettem a székhelyemet az USA fővárosához (pontosabban egyik külvárosába). Most már a több, mint 1 hónap után…..
„A világ egyik legszebb autóját mutatja be Ács Sándor, aki a Mecsek Oldtimer Egyesület elnöke. Számomra kiemelt státusszal bír a DS, mivel a kedvenc (veterán) autóm. Következzék a DS tulajdonosi teszt!” Mit jelent számodra a típus? Azt, hogy az 1955-ös megjelenésével hihetetlenül megelőzte a…..
Karburátor Római vakáció 2017.11.22 00:14:11
A héten pár napra belekóstolhattam az „édes életbe”, mivel az olasz fővárosban, Rómában tartózkodtam. Folyamatos nyüzsgés, pörgés jellemzi a várost, ami nem is csoda, hiszen egy közel 3 milliós metropoliszról van szó, amit a folyamatos turistaáradat tovább duzzaszt. Az autóparkjuk az itthonihoz…..
A következő cikkben részletesebben megismerkedhettek a Formula Junior versenyautók történelmével, amely a magyar székhelyű Volhistracing Motorsport által megalkotott Volhist GL-40 versenyautó ihletője. Ez az első része a velük foglalkozó többrészes cikksorozatnak. 1958-at írunk, amikor a szakág…..
A hot rod-ozás történetének kezdete egészen a 30-as évek elejéig vezet vissza a napfényes Kaliforniába. Kialakulása többnyire fiatalokhoz fűződik, akik nem akartak beállni a sorba és kevés pénzből is, de egyedi és gyors járgányt szerettek volna. Az illegális gyorsulási versenyek kialakulása is…..
Ez persze csak az én privát véleményem, de tartom, annak ellenére, hogy volt szerencsém az Audi RS paletta szinte összes modelljét vezetni. Természetesen az újabbak belülről szebbek, némelyikük (meglepő, de nem sok közülük) jobban is megy, de ez mégis valami más. Most elmondom, hogy szerintem mi…..
Az autótörténelemben nem a Bugatti volt az első autógyár, aki 16 hengeres szupersportautóval rukkolt elő. A 80-as évek közepén két férfi elhatározta, hogy megépítik az álmaik autóját. Egy olyan autót vizionáltak, amelyik sokkal exkluzívabb, mint az akkor kapható egzotikus sportautók és kizárólag…..
Sting a világhírű angol zenész 1999 őszén rukkolt elő a Brand New Day nevű szólóalbumával. Mivel elsősorban az idősebb korosztálynak szólnak az alkotásai, így meglehetősen nehéz volt, hogy a dalait rádióban játsszák, nemhogy az MTV-n. A promóció ezért nem úgy haladt, ahogyan várták. A Desert…..
Karburátor Berlini kiruccanás 2017.11.21 23:22:36
Áprilisban pár napot a német fővárosban, Berlinben töltöttem el. Autós szemmel nézve csalódás volt számomra. Budapesten sokkal komolyabb és különlegesebb autókat lehet látni. Igaz itt az is közrejátszik, hogy itthon az autók sokkal inkább státuszszimbólumok, mint Nyugat-Európában. Amúgy hazánk…..
Karburátor A Volga újra lecsap 2017.11.21 20:34:51
Mindig is nagyra értékeltem azokat, akik a múlt értékeit kívánják átmenteni a jelenbe. Az orosz székhelyű A:Level (jelentése: Első osztályú, Nr.1.) is az ilyen filozófiájú cégek táborát gyarapítja. Ők egy olyan egyedi manufaktúra, amely Volga ihlette autókat gyárt BMW alapra. Műalkotásokat…..
Karburátor Amcsi V8 2017.11.21 20:31:40
"Múlt héten faterom ismerősének köszönhetően megtekinthettem egy 1973-as Mustang-ot. Mit sem sejtve mentem az említett találkozóra, hogy szemügyre vegyem az autót. 10 perccel később már fülig érő vigyorral cruiseoltam a belvárosban, miközben az 5literes V8-as erőforrás duruzsolt alattam. A motor…..
Egy profi hackert (Hugh Jackman) azzal bíznak meg, hogy segítsen ellopni több milliárd dollárnyi titkos – és illegális – állami akciókból származó pénzt. Ha a munkája sikerrel jár, akkor végleg kiszállhat a számítógépes bűnözés világából és visszakaphatja exfeleségétől a lányát. A “terroristák”…..
“A vezetésnek élvezetnek kell lennie, nem házimunkának.” (Sir William Lyons, a Jaguar alapítója)..