Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IGergo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
IGergo 2011.10.10 01:07:45
Ezek szerint én egy másik adást láttam, mert nekem nagyon nem tetszett. Pedig régen nem vártam már magyar tv-műsort ilyen lelkesedéssel, hisz' annó egy adást sem hagytam volna ki, és most is erre készültem. (Szóval elvileg én voltam/lennék a célcsoport, vagy mi?! :-)

De ez szerintem borzalmas volt:
- Az egész műsor sötét volt. Mintha végig a kamerán lett volna egy naplemente szűrő, amitől semmi nem látszott rendesen. (Sokszor már tényleg olyan volt, mintha egy telefonnal lett volna felvéve pl. a Mini vezetés). Élvezhetetlen.
- A feliratok olyan kicsik voltak, hogy még egy nagy lcd-n sem lehetett elolvasni szinte semmit. Senki nem nézte meg ezt előre?
- A gyorsulási versenyt egyszerűen nem is értettem. Összehasonlítottunk egy félig működő Toyotát egy ezer éves amerikai izével, majd nem derült ki az egészből semmi. Mintha két véletlenül ott parkoló autóval kellett volna kitölteni az időt.
- Aztán van a verseny, amiről már most nyilvánvaló, hogy teljesen értelmetlen. Egyetlen híresség sem lesz, aki normálisan végigmenne, és 360, majd 180 fokot driftelne parkolás előtt egy számára ismeretlen autóval. Akkor meg minek? Hogy azt mérjük össze, hogy ki bénázik többet? Ennek megint csak semmi értelme.
- És - ez ugyan nyilván szubjektív -, de úgy érzem, hogy ez a műsorvezetői imidzs is képernyőképtelen. Winkler lepusztult amerikai kamionosnak, Karotta pedig a kocsmából másnaposan kirángatott gátvédernek látszik a képernyőn.

Végig azt éreztem, hogy az egész valahogy olyan rossz értelemben vett amatőr. Mintha senki nem lett volna felkészülve az egészre: sem a műsorvezetők, sem az operatőrök, sem a sminkesek, senki. Mintha az egészet egy telefonnal forgatta volna két egyetemista egy hajnalig tartó buli után.

Annyira meglepett a dolog, hogy először megkérdeztem a hozzám hasonló régi rajongó barátokat, és csak azután írtam - sok-sok év után újra - ilyen hosszan, hogy kiderült, ők is ugyanígy látták.

És mindezt a legkevésbé sem bántásból, hanem azért, mert talán még lehetne javítani rajta...