Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egolego

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol is kezdjem, hogy minden benne legyen, és mégse kelljen órákat gépelnem, unalomba sodorva magam, hát még téged.. Szóval:Krosszfildsz, a város szívében a dalszínház és galéria közös képén, a főutcáról látható harminc méterre, de a legszűkebb körúttól is csak másfél…..
Sok a szöveg O 2012.01.24 12:22:00
Drága Barátaim! Nehéz szívvel szántam magam rá, hogy papírt vegyek magam elé, és ceruzát a kezembe. Mind tudjátok, miként éli a lélek a maga belső életét, ismeritek, úgy mint a szellem és a test öröknek tűnő mozgását, így nem vesztegetem lobogó kedvem erejét, hogy…..
egolego 2012.01.26 18:09:09
patchwork lifestyle zweite Dienst 2012.01.24 15:14:00
Na, tegnap a keresztmezők kenguru koptatta ösvényein elhordtam pár tálcát, korsót, miegymást. Kedvesek voltak az ottaniak, britek, egy norvég, némi osztrák, skót, egy igazi ausztrál, én, a magyar, és a perifériák. No nem jelentéktelenek, csak a cselekvési terület szélén…..
Na, mi is történt, mióta. Baszki, majd egy hete már, hogy lófaszt sem írtam. Nyugodalmas egy hét  volt végtére is. Voltam munkakölcsönzőknél, regisztrálgattam, volt, ahol segítettek,pedig bré voltam, volt, ahol nem segítettek, pedig lett volna miben, de összességében minden…..
patchwork lifestyle nichts bewegt 2012.01.17 21:22:00
Kibaszott erkölcsi barbárok, rohadt vadon nevelt fattyai a fénynek, metakannibálok csak azt tudják, hogyan vegyék el a születőt, de teremteni nem tudnak, zsigerükben még véltnél is életképtelenebbek. ELNYELNEK...
patchwork lifestyle Werbung 2012.01.16 12:58:00
Elhallgattam a szuper napot, múlt szerdát, mikor jó erővel a városnak mentem,  sokat vaciláltam, hagytam ellenségem a tétovázást erőt gyűjteni, de, csak hogy utána kettőt ihassak a bőrére. "Geri, 26 éve nem mész be azokon a kibaszott kapukon, azért vagy itt, hogy…..
patchwork lifestyle Schwarzfluß 2012.01.16 12:38:00
Most sokat elhallgattam, hát hullámzok, mint minden, mi árad. ..
Lelkiismereti kérdést csinálok abból, hogy a saját fejlesztésű életvezetésem a hagyományos modellt követő környezetem számára kiszámítható legyen, ezzel csapdába csalom magam.. Másfelől, logikai feladvány: ha egy legitim hatalmi rendszer működésének effektív szervezete az…..
patchwork lifestyle O 2012.01.11 21:18:00
Te néha nem érzed úgy, hogy a dőlt betűs részeket egyszerűen nem éri meg elolvasni?Hát basszák meg...
Na kérem, jól be voltam fosva. Persze, jól kialudtam magam, nem hagytam csorbulni a motivációm, tegnap nem azonosultam a passzivitással, a tétlenséget nem hagytam magaménak éreznem, csak egy aktuális eszköz volt, hogy pihenjek, testileg, lelkileg. Ma reggel már én ébredtem, ahogy…..
Hát, a tegnapi eredményeimből nem baszunk be, de ezt még elnézem magamnak. Befejeztem a csodálatos bankszámlám megnyitását, még délelőtt, Monika Petru, hommage du frommage, örök megbecsülés sok sajtal ennek a negyvenes főnixnek, ki leány éveinek bájának hamvaiból feltámadt a…..
patchwork lifestyle Anderetag 2012.01.09 12:32:00
Hát a másnap az itt is kiszikkasztja az agyat, hiába az Alpokról lehömpölygő üde égi lég, de, bár nem hittem a lánynak, mert azt hittem, csak mentegeti magát, ez a város tényleg ügyesen, rutinosan kezeli a züllöttségnek tegnap meglépett polgári fokát: szemérmetlen. De cukik…..
Beszarsz: az hogy én hülye vagyok, egy dolog, nem nézem meg hova megy a busz, mintha mindnek ugyanott kéne kidobálnia a kis utasait, csak mint Tápiószüttyőn, elnéztem, elhiszem. De, hogy itt a lánynak milyet szól az élete: valami boldogtalan kurvának elrabolt sosem becsült szarba se…..
patchwork lifestyle pre 2012.01.07 23:04:44
Holnap megy a busz a sógorékhoz, kicsit izgulok, hogy milyen lesz a ház, a társaság, tetszünk-e majd egymásnak: mégiscsak sokáig maradok...
Sok a szöveg O 2011.12.12 14:39:00
 Hihietetlen hogy hiába az egész... hiába megy ki az összes energia és hullám nem veszik... mégegyszer és mégegyszer próbálom de nem értik, és utálom ezt gondolni de nem veszik az adást. És bocs a hétközanpiságért, de nem jut el, akkor sem jut el és kiérti ezt? Te igen…..
Sok a szöveg O 2011.11.12 08:19:00
Sok a szöveg bazdmeg, sok bizony. Bezzeg mikor a kocogó poharak asztalánál ültünk, sosem volt sok! Nem fáradt bele az ember a szavak örök kétarcúságába, nem hitte őket kicsapongónak, amikor azok a felfedezés diadal örömétől gazdag gondolatok flottul találták meg a helyüket a…..
Sok a szöveg 2011.10.09 20:55:00
első ..