Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyZol

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NagyZol 2016.10.08 11:04:06
@tede: Próbáld meg tételesen vezetni a kiadásaidat 3 hónapon keresztül. Legyen benne minden, pl. a kávé és a süti is a büfében vagy benzinkúton.

3 hónap múlva nézd meg, és látni fogod, hova folyik el a pénzed.
 A Facebookon és több internetes hírportálon jelent meg a következő közlemény: "A csepeli Jobbik tiltakozik az életveszélyes beruházás ellen A csepeli önkormányzat fideszes városvezetése átgondolatlan és veszélyes beruházást tervez Csepelen. A METRANS Konténer Kft. a csepeli…..
Azt utóbbi hetekben kaptam arról jelzést, hogy az új csepeli ALDI-nál gond van a parkolással. A bejárat közelében gyakorlatilag nincs parkoló, ezért a vásárlók vagy távol hagyják az autójukat (és így kézben cipelik a megvásárolt árukat), vagy a bejárat mellett parkolnak le a…..
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
Felháborítónak találom, hogy az OVB szerint nem lehet népszavazást tartani arról, hogy lehessen-e ügyvéd és közjegyző nélkül ingatlant vásárolni. Jónéhány ingatlan adásvételen túl vagyok már, és elmondhatom, hogy fent citált kiváltságosok hozzáadott értéke az…..