Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scarlet ruby blue

0 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére a kis Gézák még nem felső tagozatosak, úgyhogy őszinte megdöbbenésünk után anélkül tudunk elmélkedni az új tankönyvekről, hogy közben csillapíthatatlan vágyat éreznénk a könyvek apró ficnikké szaggatására és azok felgyújtására a tarnárnő/úr testén.…..
scarlet ruby blue 2014.09.03 11:08:44
@nagypapesz: Ez 1984-ben (mármint nem a könyvben) is így volt és a szüleim is jókat röhögtek ezen.
4N4LN - azaz Négyen négy ellen címmel és Családi játszma alcímmel jelentkezik majd márciustól az RTL Klub új műsora. A hétköznaponként látható (nem nagy meglepetésre) családi vetélkedő eredetijének a Family Feud című műsort sejtjük, ami 1976-ban mutatkozott be az amerikai…..
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
scarlet ruby blue 2012.07.03 19:46:41
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
scarlet ruby blue 2012.04.16 08:41:03
 Rég nem látott Patrick Batemanünk egy óriáskommentje ugrott be meccsnézés közben - itt az ideje, hogy elővegyük, leporoljuk és megköszönjük neki. Gyűlölöm a sportot.Gyűlölöm a koránkelést, a medence hideg vizét, a kiázott bőr délutáni klórszagát, a…..
scarlet ruby blue 2012.01.19 09:03:13
Nem, nem kérem tőled, hogy szerezz bármilyen képesítést, hogy meg akard érteni a Boole-algebra vagy a különféle számrendszerek, szerverek, hálózatok, a Cisco, Sun meg hasonló finomságok rejtelmeit - egyszerűen azt szeretném, ha végre megtanulnál ezzel a rohadt masinával…..
scarlet ruby blue 2011.12.27 13:47:41
Sziasztok! :) Nehéz éven van túl nemcsak Magyarország, de személy szerint az egyes emberek is. Aki viszont ebből azt a következtetést vonta volna le, hogy a válságos idők miatt az idén el is marad az ország legkúlabb embereit összegyűjtő lista, az nagyon téved. A COOLságra…..
scarlet ruby blue 2011.12.05 21:19:14
@...énvagyokaz: Nem raktam a végére szmájlit, nehogy modorosan coolnak tűnjek, erre tessék, meglett az eredménye. Értem a beköszöntőben előforduló kifejezéseket, de inkább egy kedélyes ValóVilág-maraton pacallal és teszkós sörrel, mint a köcsög hipszterek.
  Üdv Tibor Ismerjük az alábbí típust. Itt él köztünk. Vetít, színez, hozzátesz, kitalál. A legképtelenebb kifogásokkal él. Talán unatkozik, ki tudja. Neki a lét így ahogy van szürke és sivár.Blassius  …..
tibi!küldöm az írást a modoros utazóról. használd egészséggel:-D! epresh/a szerző külön kérésére nem nyúltam a formabontó és merész kisbetűkhöz, meg úgy semmihez se - M. Tibi/ a modoros üzleti utazó repcsivel  ferihegy kettőn, hétköznap reggel 7 óra körül…..
Modorosblog Így harminc után 2011.02.08 06:00:00
Harminc év, mágikus kor. A valódi felnőttkor kezdete. Emberekké váltunk - nővé, férfivé. Férfiként egyre inkább halántékra fésüljük a hajunkat - és már egy Saab nyűgöz le minket a Ferrari helyett. Harminchárom év: krisztusi kor. A bőrdzseki, a póló, a…..
 Régi téma, többször szóba került már itt is. A Te, Veled, Neked egyszerűen régimódi, de lehet (szabad, nem muszáj) - használni. Magázó-önöző formában ajánlott. És igen,  tegezésnél általában elég modoros. Kedves Modoros!Nem tudom előfordult-e már a blogon…..
Modorosblog Irénkénél Surányban 2010.04.19 07:00:00
-Szevasz, aranypöcsűkém. Add már oda a jó anyádat nekem. A Ancsát. Pusszancs. Na drága Csőrikém, figyelj már ide. Kinéztem a Hermesben egy nagyon penge vaslétrát meg az mellett egy új búvárszivattyút a telekre, ezt a Gábor két fuvar között nem-e tudná nekem kivinni valamikor?…..
Modorosblog A csapatépítés 2009.07.29 12:42:00
-Jó reggelt mindenkinek! -Jó reggelt. -Na még egyszer, hangosabban, JÓ REGGELT! -Jó reggelt! -Na, ez már alakul, hát szép jó reggelt kívánok mindenkinek! Most már elárulhatjuk, hogy miért vagytok itt a Vajdahunyad várában egy ilyen álmos, pénteki reggelen. Én Lutscher Peti vagyok…..
scarlet ruby blue 2009.07.29 13:48:15
Jó nagyot kívánok! Ezúttal Erik örvendeztetett meg minket egy mesteri összeállítással, ahogy Reckl Amálka nemrég szintén megtette a saját szemszögéből. Törjünk hát a lényegre: "Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog" Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét…..
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
scarlet ruby blue 2009.06.28 22:13:20
@scarlet ruby blue: Mármint jó a poszt. Na.
:-))))))))
Nem az önkormányzat építette Vác déli részén azt a bicikliutat, amely egy szögesdrótkerítéstől indul, és 150 méterrel később egy autókereskedés parkolójában, betonelemek közt ér véget.  A semmiből a semmibe vezető kerékpárút a város déli részén kereskedelmi…..
scarlet ruby blue 2009.06.23 16:27:49
A rossz időre való tekintettel (viharnap - ld. lejjebb) kaptok ma estére is egy kis olvasnivalót - ezzel ezt a szomorú júniust talán elviselhetőbbé téve. Ildikó anyuka gondolta úgy nemrégiben, hogy SZMK-s (Szülői munkaközösség) levlistájáról pellengérre állít pár…..
scarlet ruby blue 2009.06.20 22:14:12
@semota:
Úúú, ez tuti Waldorf.
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
scarlet ruby blue 2009.06.03 15:19:51
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..
scarlet ruby blue 2009.05.22 19:06:56
@váj mí: Á, ez az a fajta, amelyik akkor is az úton "rakja", ha van kerékpárút. Járdán? Ott a vasárnapi kocák tekernek.
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
Lányok, fiúk! Egy igazi pilot következik Dávid tasztatúrájából - annak ellenére, hogy számomra ez újfent tényfeltáró beszámolóként hat, nagyon élveztem. Szia Tibi! Hátha befér a blogba ez a szösszenet a modoros sorozatnézőkről. Kicsit magamról mintáztam…..
scarlet ruby blue 2009.05.06 10:54:55
Na, szusszantunk egyet, de természetesen nem állunk le. Bár József és Tibor boszorkánykonyhájában készülnek saját finomságok is, mindennap kapunk legalább egy blogérett posztot. És igenigen, hamarosan Nyelvész Józsi tényleg publikálja az Arany Farmermellény 2008 győzteséről a…..
Mentségül annyit, hogy tschabee multikultis posztját megelőzően elkészültem már az etnolány vázlatával. A rengeteg átfedés engem csak megnyugtat: nem vagyok egyedül meglátásaimmal :-)   Onnan folytatjuk, hogy az elvont zongoratanárnak sok-sok barátnője volt már, de…..