Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trivulzio

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző epizód annak ellenére volt nagyszerű, hogy akció, igazi történés nem nagyon volt benne a fogságba eső Havas Jonon és a hisztispicsa Theon gyerekgyilkosságán kívül, de hát azt David Nutter rendezte, ő meg nagyon ért a szakmához. Meglátjuk, ebből a részből mit tudott…..
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
heart of BP az ígéret földje 2011.10.17 09:53:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }Robi a fotelbe süppedve imádkozni próbált. Várta a pillanatot, azt az egyetlen üdvözítő pillanatot, mikor az Úr megérinti lelkét. Anyja mindig úgy beszélt neki Istenről, mint a Vendégről, aki csendes, finom mozdulatokkal és nem mennydörgésben érkezik.…..
heart of BP dánia börtön 2011.10.13 10:47:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }- Honnan tudod? Értesz a borokhoz? - kérdezte Éva Mátét- Persze. A boroknál jobban csak a lányokhoz. Éva nem pirult el, állta és viszonozta a fiú éhes tekintetét. Nem kedvelte a túlságosan magabiztos embereket. Amint kibukott, hogy valaki sokat gondol…..
heart of BP a halál ideje 2011.10.13 00:42:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }Máté az erkélyén bagózott. A dekkelés közben volt csak ideje megállni, pihenni és hosszan elmerengni. Ez volt az ő meditációja, az ő vallásának imádsága. Az optimista gondolatokhoz azonban, mint általában, már fáradt volt. Utálta az őszi…..
heart of BP utolsó kör 2011.10.08 21:52:00
Éva a söralátéttel szórakozott, miközben nagy ritkán kortyolt egyet söréből. Unta magát. Arra gondolt, hogy milyen jó lenne egy ágyban feküdni és hallgatni valami ősrégi számot, amit még gimis korában szeretett.Milyen jó lenne hazamenni!Sohasem hitte, hogy egyszer ilyesmire fog…..