Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomis

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerta Rauss bolygó Party time! 2012.04.11 19:34:00
Mekkora bulit csapunk a börtönbeeeee!!! ..
Andy Bernard mix recept:-Szerezd meg a Billboard USA TOP Singles 1949-2004 című válogatást.-Szánj rá egy hetet, hogy meghallgatod az itt lévő pontosan 5000 számot.-Válogasd ki azokat a számokat, amiket imádsz, de mégsem tudod elsőre beazonosítani, tehát nem elcsépeltek az…..
thomis 2011.11.07 14:17:39
filmdzsungel Kick-Ass 2010.05.09 12:06:00
Még mindig az államat keresem, de lehetséges, hogy egy szinttel lejjebb is meg kéne néznem. És nem, nem a világegyetem szerencsés együttállásának köszönhető, hogy a Kick-Ass nagyon durván beüt. Amit a trailerben vállalt, vagyis, hogy két órát pörög, vicces lesz, véres lesz…..
  Már csak néhány nap van hátra a második fordulóig és bő egy hónap telt el tippjátékunk első köre óta. Most újra tippelésre kérjük kedves olvasóinkat, kíváncsiak vagyunk, ki szerint változott a helyzet március óta. Sikerült-e az áttörés Mesterházy Attilának?…..
comment:com Ma este Lost s6 2010.02.02 17:30:00
Istenigazából ehhez nincs mit hozzátenni, ma este indul útjára a hatodik, záróévad amiben ha nem is minden kérdésre, de a legtöbb titokra minden bizonnyal fény derül. A vasárnapi Lost-napon megpróbáltunk mindent elmondani a sorozatról, amit fontosnak ítéltünk, itt egy link a…..
Zárjuk már le az évtizedet! Őszintén ki kell jelentenem, hogy összehasonlítva a 70-es, 80-as, 90-es évekkel, az elmúlt évtizedről tudom a legkevesebbet. Mondjuk ebben az évtizedben ittam a legtöbbet, ez is tény. Ha zeneileg nézzük, nagyon kevés kedvenc, vagy maradandó dal jut…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
thomis 2009.12.21 02:26:36
@lowqupec: naneee most komolyan, 2009 végén még valaki képes egy kritikát olvasva azzal védekezni, h te se tudnál jobbat csinálni...szánalmas
Az alábbi kritika FayeFaye tollából született.       „A fiú találkozik a lánnyal. A fiú szerelmes lesz. A lány nem.” Gyakran bosszant, hogy már a trailerből világosan kirajzolódik az egész film törénete, de ha már a taglineban benne van minden, az egy…..
Tulajdonképpen a Friday Night Lights első évada óta kesergünk azon, hogy az amerikai tévéakadémia nagy ívben tojik a sorozatra, a szereplők közül tán csak a Mrs. Coachot alakító Connie Britton kapott egy nyomorult jelölést a legjobb mellékszereplő kategóriában. Az FNL pont abban…..
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
Lássuk, mit tudott felmutatni a tv2, hogy lenyomja a brutális izgalmakkal abbahagyott Vészhelyzet nyitóepizódját. Ott hagytuk abba, hogy Andrew hazatért Bree-hez, valamint Susan és a szívdöglesztő angol pasi között forr a levegő. Ismerve Susan kusza életét, ezek után nem meglepő,…..
thomis 2007.10.05 16:18:31