Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kappa

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Upgrade Complete elsőre volt igazán nagy dobás, a második rész már messze nem aratott akkora sikert a blogon. Most pedig itt a harmadik felvonás is, az Upgrade Complete 3mium. Annyi csavar van a dologban, hogy ezúttal egy bázist kell megvédenünk a reá támadó ellenségtől, de…..
Mint tudjuk, „Gugli a barátod!” – hangzik el igen gyakran, ha valaminek utána kellene nézni, információkat keresni. A Google persze ma már sokkal több, mint egy egyszerű keresőmotor vagy a modern ismeretek letéteményese. Minden nap használjuk, mégis meglepő dolgok vannak, amiket…..
Tóth Eszter Zsófia - Murai András: Szex és szocializmus avagy "Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának"?Libri, 2014. "A legtöbb fejezetben a Nők Lapja és az Ifjúsági Magazin írásait elemeztük."(1. lábjegyzet)       Tóth Eszter Zsófia az a történész, aki…..
Kappa 2014.06.26 10:39:30
Andristól kaptuk az Evil Cult linkjét egy rövid ajánlóval megspékelve, és őszintén remélem, hogy ez romba dönti a GDP-t. Nem egyszerű darabról van szó ugyanis (flashjtáékhoz ritkán van ilyen terjedelmű útmutató), de aki megérti, garantáltan jól és tartósan szórakozik,…..
Kappa 2013.08.29 08:46:43
@And37: Igen, elsőre nem nyilvánvaló, főleg ha nem sikerül az investigatorokat időben kinyírni, vagy alacsonyan tartani az awerenesst.

Érdekes döntés az is, hogy széthúzod a hálózatodat, hogy minél több generatort találj, vagy szoros hálót építesz, hogy nehezebb legyen rombolni. Van benne pár agyalnivaló. Szerintem a többség számára a sect-ek irányítása sem egyértelmű, az alap AI beállítás elég kényelmessé teszi a rendszert.
A statisztikák szerint sokan nem akarnak ma dolgozni Magyarországon. És mellettük vannak sokan olyanok, akik csak „félig akarnak” dolgozni, azaz csak a közfoglalkoztatás és a közmunka keretein belül képzelik el a megélhetést. Persze, ha elfogadjuk azt a nézetet, hogy tényleg csak…..
Kappa 2013.08.15 14:11:08
Hányan nem akarnak dolgozni?

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qlf014b.html

Jobb oldalt megtalálod. Ezek akik bevallottan nem akarnak dolgozni. Ebből 1,5 millió nyugdíjas korú, félmillió 20 év alatti (valszeg tanul).

Szerintem az is nagy kérdés, hogy mennyit ajánlanak a munkáért. Az illegális dinnyeszedésért pl. 500 forintos órabért fizetnek. A panaszkodó gazdának hektáronként 1 milliós nyeresége van. Akkor miről beszélünk?

Mindenki tegye fel magának a kérdést, vajon havi 64e forintért elmenne-e napi 8-9 órában szopni egy üzembe? 80-ért? 100-ért? 110-ért? ez utóbbi ugyanis a leggyakoribb jövedelem Magyarországon.

És ha az itt kommentelgetők őszintén magukba néznek, hirtelen kiderül, hogy ennél többet akasztanak + napközben van idejük kommentelgetni.

Javaslom mindenkinek, hogy álljon fel a gép elől, lépjen ki a való életbe és "ereszkedjen le" azokhoz, akik nála kevesebb pénzből tengődnek nap mint nap. Tanulságos beszélgetés lesz.
Bizony, ha az ember meglátja a Battle Without Endet, könnyen hiheti, hogy csak a hétfő reggeli kóma tréfálja meg, vagy valami tévedés okán a forráskódot látja futni, de nem, ez bizony a játék. Ami nem is az. Vagy mégis. Szerencsére Kappa küldött egy jó alapos (és terjedelmes)…..
A Steampunk Tower egy egyszerű kis várvédős játék, különösebb kerettörténet nélkül. Nem baj, a steampunk cimke eladja, gondolták a fejlesztők, engem húsz percig sikerült lekötni. Nos, annyiban steampunk a környezet, hogy a játéktér közepén álló tornyunkba a különböző…..
Kappa olyan alapos leírást mellékelt a Dead Zed linkjéhez, hogy vétek lenne kihagyni, jöjjenek is hát az ő szavai: "Aki már játszott a Last Stand 2-vel, azt nem éri nagy meglepetés. Fokozatosan fel kell deríteni városrészeket, fegyvereket gyűjteni, túlélőket életben tartani. Ami…..
Filozófikus hangulatban indítjuk a hetet a 400 Years című, nem feltétlen nagyon hosszú játékkal. Az engem Moaira emlékeztető főhős dolga, hogy a közelgő katasztrófát megállítsa, amire van kereken négyszáz éve. Elsőre ez soknak tűnhet, ám hamar kiderül, hogy gyorsan…..
A Monster-legionst Kappa sporttárs küldte be, és azonnal magával ragadott a hangulat. Az első 2 percben azt sem tudtam, mit csináltam, de nem tudtam veszíteni! Aztán szépen lassan kezdte értelmét nyerni a sok kártya és fejlesztés, de itt át is adnám a szót Kappának!"Szerintem…..
Ez a poszt valódi ugrás a sötétbe, ugyanis az én gépem konkrétan kifekszik a játéktól, tehát a nyitóképernyőn kívül egy kockát sem láttam belőle, csak youtube-videón. De ha elindult volna, akkor sem tudnék túl bő lére eresztve nyilatkozni róla, tekintve, hogy fps-t…..
Subba Ez megtörtént? 2012.12.17 16:22:37
Elnézést, de éppen le se szartuk a televíziót - mint általában, de Geszti Gangnamozott az X-faktorban? Ez már a pokol? ..
Vannak olyan dolgok, amikről jó sok bőrt le lehet húzni anélkül, hogy izzadságszagúnak tűnne. Ilyesmi a LOOT The Game is, ami a megszámlálhatatlanadik bőrt húzza le kedvenc kék elefántunkról, de még mindig le tudja kötni az embert. Ezúttal vonatrablásosat játszunk, vigasztalanul…..
Az autós játékok továbbra is erős kisebbségben vannak a flashjátékok között, ráadásul a kevésből se mindegyik jó. Az üdítő kivételek közé tartozik az American Racing, ami - minő meglepetés - erős NASCAR-os beütéssel rendelkezik. Persze világmegváltó fizikát ettől se…..
via ..
Kappa 2012.10.30 15:38:20
Zombik, mutáns patkányok, fegyverek, vér, disztroj, tequila. Ezt nyújtja a Tequila Zombies 2, meg két főhőst, a kigyúrt macsót meg a bögyös rendőrcsajt, akik rendületlenül küzdenek a Mexikóból érkezett zombik ellen. Szokás szerint a hentelésért pénzt kapunk, abból pedig…..
Nemrég írtam a Viaduct Designer kapcsán, hogy sokkal-sokkal több van a műfajban, mint amit kihoztak belőle. Nos, következik is egy jobban sikerült darab, a Cargo Bridge 2, aminek első része és két kiegészítője szerepelt már nálunk. Nem a hihetetlen mértékű megújulás miatt…..
Ez a játék kísértetiesen fel tudja idézni azt a szörnyen kínos pillanatot, mikor nagy nehezen beszuszakoltad az összes cuccodat a bőröndbe, amit vinni akartál, sőt, még le is csuktad, és emberfeletti küzdelem árán becipzároztad, aztán hirtelen észreveszed, hogy kissé távolabb…..