Regisztráció Blogot indítok
Adatok
on.the.road

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
on.the.road 2014.04.22 17:54:45
@shinny bayaar: Esterházy.
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
on.the.road 2014.04.15 15:06:05
@HM | photography: példát + linket légyszi.
Az úgynevezett ügyvédi összefogás formáció még plakátokon is kampányol többek közt a III. kerületi bíróság mellett.  Mindeközben a levelező listákon kortes levelek kőröznek. Soha sem volt még ilyen forró választási hangulat a kamara történetében.Íme egy levél,…..
Az ugye mindenkinek megvan, hogy a Kistehén zenekar nem léphetett fel az X-Faktorban, mert a választott dalban túl sokszor hangzott el a hülye szó? Ezt később az RTL Klub korrigálta, Kollár Klemenc Lászlóék egy másik számmal már szerepelhettek a tehetségkutató show-ban,…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
on.the.road 2013.11.05 23:22:11
@IrishBILLdog: háhá, +1!
on.the.road 2013.11.05 23:24:30
@Mr. Közbiztonság Szilárd: De, tényleg Kispál, viszont abszolút nem vág ide az idézet...
on.the.road 2013.11.05 23:25:13
@on.the.road: ja, tényleg nem.
Klassz hirdetéseket pakoltak össze a Guardiannak egy londoni ügynökségnél, amelyek ráadásul városi témájúak valamennyien, úgyhogy épp ide valók az Urbanistára. A fentin az látható, hogy nézne ki Párizs, ha annyi autó járna benne mint Mumbaiban, az alábbiakon pedig Sydney…..
on.the.road 2013.11.02 01:18:04
+1
Stukker Unortodox fiatalok 2012.12.13 17:30:59
   Egy örmény anekdota nyitja soraimat. A történet szerint egy fiatal hölgy feljelentett egy férfit szexuális erőszak vádjával, és amikor bírósági tárgyalásra került a sor, a férfit megkérdezték az elkövetett tettét illetően: Megerőszakolta-e az itt látható…..
on.the.road 2012.12.13 23:52:57
@Gerilgfx: egyre inkább úgy tűnik, hogy Bajnaiék nem ki, hanem be lesznek húzva.
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
A listák korszakát éljük - kormányunk mindent elkövet, hogy polgárait különféle szempontok alapján nyilvántartásba vegye. Ott van ugyebár a nemzeti konzultáció adatbázisa - ők azok, akik látszólag (írásbelileg dokumentálva) egyetértenek a kormány és Orbán Viktor…..
on.the.road 2012.11.27 17:43:50
@Wrex: menj már a magyarázkodással.

"...itt lenne az ideje annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára."

Ez a pontos idézet! Nem az a csonka mondat, amit te írtál! Nem ugyanaz! Ebben ráadásul nem csak az országgyűlési képviselőkről és kormánytagokról beszél, csak "különösen" róluk. Ha magyar-magyar fordítást akarsz, ne ferdíts te se!
on.the.road 2012.11.27 19:04:17
@Wrex:
Mi az, hogy a lényeget idézted??? Kiragadtál egy mondatot. Maximum ahhoz képest idézted a "lényeget", amit mondani szerettél volna.

Ez az egész szövegelemzősdi, ez tulajdonképpen maszatolás. Az, hogy neked ez a lényeg, tök világossá teszi, hogy mit gondolsz magáról a kijelentésről. Csak azon akadt meg a szemem, hogy ezt megpróbálod úgy eladni itt, mint valami fasza nagy igazságot, ami megvilágítja a lényeget. Pedig valójában mellébeszélés, tök hiteltelenül, félmondatokat citálva.

[Az utolsó mondatodhoz (ha már szövegértést kérsz számon rajtam): mondtam, hogy te mondtad?]
A Jobbiknál szezonja van most a zsidóknak. Egyik nap Vona Gábor vezetésével demonstrálnak Izrael budapesti követsége előtt a gázai hadműveletek ellen. Másik nap a Jobbikból kizárt Lenhardt Balázs és kis csapata tüntet a pártból szintén kizárt, váratlanul…..
on.the.road 2012.11.27 14:26:09
Nem megfelelők a reakciók, sajnos.

A szimbolikus, sárgacsillagos-kitűzős dolog a politikusok részéről, Ujhelyi megszólalása házelnökként, az elhatárolódás rendben van. De:
- a DK követelése, miszerint tiltsák be a pártot, nonszensz, és megint aláássa azt a kevés hitelességét a DK-nak, ami eddig volt: a demokrácia nevében fellépve nem lehet a demokráciát csorbító intézkedéseket követelni. Amellett, hogy totális fogalomzavarban is vannak: ez nem a demokráciát veszélyeztető kijelentés volt, hanem a jogállamiságot, az alapjogokat támadó megszólalás. A kettő nem ugyanaz. És pont politikusok keverik össze.

- Köves Slomóék feljelentési szándéka, miszerint gyűlöletre uszítás történt, nem állja meg a helyét. A gyűlöletre uszításnak ugyanis helyes értelmezés mellett azt kell magában foglalnia, hogy tevékeny, ténylegesen erőszakba forduló gyűlöletet szítson. Jelen esetben erről nincs szó, mert csak az egyébként is meglevő antiszemitizmust szítja fel az arra fogékonyakban az ilyen kijelentés, de közvetlen következményeként nem történt erőszak (még). Értem azt, hogy akár erre is alkalmas lehet a kijelentés, hiszen nem hiába éri zsidó honfitársainkat inzultus időnként, de egyelőre ilyen nem történt, és ha nem történt, akkor nem értem, miért kell ilyen feljelentést tenni. Az, hogy gyalázatos, hogy indulatokat gerjesztő kijelentés, még nem egyenlő azzal, hogy megállja a helyét jogilag egy ilyen feljelentés. Miért kell büntetőeljárást kilátásba helyezni azért, mert valami gyalázatos? Máshogy is lehet, KELL tiltakozni, reagálni. Ez sem hiteles, hanem csak szimbolikus.

- a Fidesz lapít. Nem merik bevállalni, hogy a mandátuma visszaadására szólítsák fel, mert szavazatokat veszíthetnének vele. Igenis összekacsint a Fidesz a széllel. Attól, hogy ctrl-c ctrl-v módszerrel közleményt ad ki, még így van. (pedig véleményem szerint még hozhatna is szavazatokat nekik). Mellesleg ugyanezt az MSZP és az LMP sem követelte, szintén érthetetlen módon.

- azzal pedig csak személyesen nem értek egyet, és magánvélemény, hogy 12 éves gyereket nem kellene bevonni szimbolikus akciókba se, mert olyan mocsok van az egész ügy hátterébe, amit a "felnőtteknek" kell eltakarítaniuk.
on.the.road 2012.11.27 14:53:55
@Megmondó1: nem sokat gondolkozol.
on.the.road 2012.11.27 14:57:12
@komplikato: korrekt.
Magyarországon az Emberi Erőforrás Minisztériuma, a Hajléktalanokért Közalapítvány (HKA) közreműködésével, pályázat útján biztosítja a hajléktan emberek ellátását, a krízisautókat, a melegedőket, és minden olyan alapfeltételt, ami a szegény emberek túlélését…..
on.the.road 2012.11.07 00:08:07
@Kócos János:

"6.) a piálások. Nem, mintha én nem innék soha, de minőségibb italokat iszom, és ha össze is kell hánynom magam, otthon teszem,..."

LOL.
Ezt olvasgasd el, elemezd, és ne csodálkozz, ha nem veszik komolyan, amit írsz.
  Néhány hete nagyot bringáztunk a Nyugat-Balatonon. Tudom, hogy úgy tűnik, mintha valami grufti kalandtúra lett volna, hogy a hévízi csontváz után most a Rezi közelében fekvő Gyöngyösi Csárda betyársírjaival folytatom, de ígérem, írok majd másról is. Most azonban…..
A BKV jegyellenőreinek új, „Revenue Inspection” (jövedelem-ellenőrzés) feliratú karszalagja mellé új jogkörök is járnak. A BKV ellenőreinek új karszalagján a „Jegyellenőr” szöveg angol fordításaként feltüntetett „Revenue Inspection” nem tévedés – erősítette…..
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
on.the.road 2012.10.30 16:09:55
@Zombika: a Coelho-hasonlat nagyon ott van! +1
Kossutd-díj...jaj.
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
on.the.road 2012.10.29 12:01:26
@dekol84: az utolsó nagybetűs sort leszámítva ott a pont.
@dr kíváncsivagyok: meg ott.

A rendszerváltás utáni magyar ellenzéki pártpolitizálás pártállástól függetlenül a "minél szarabbul megy, annál jobb nekünk" elv szerint működik. Ilyen értelmezésben a jobboldal is rárontott a nemzetére, úgymond "fejére szólt ki szót emelt".
on.the.road 2012.10.29 12:37:54
@Ándi bácsi: a hölgy majd megvédi magát, de kemény figura lehetsz!