Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dantE

1 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apartment Story Paneldaru 2011.11.07 21:13:00
A barátokkal a Csobánka tér egyik padján ülünk, néhányunk ujjai közül cigi füstölög, kezünkben pedig ott melegszik az olcsó üveges sör.Cigány árusok jönnek oda hozzánk, hogy vegyünk tőlük ruhát, virágot. Egyikünk vicceskedőn azt mondja, hogy "mi nem élünk…..
Szánom-bánom, de aki rendszeresen olvasta a blogot hamar észrevette, hogy volt egy nagyobb szünet. Ennek több oka is volt, amibe inkább nem mennék bele, annyi szent, hogy nem a Jézus Szive Klub-os elfoglaltságaim, illetve a helyesírás tanfolyam volt az oka. Mivel minden visszatérésnek…..
A nagy karácsonyi előkészületekben erről lemaradtunk, de jobb későn, mint soha. Budapesten található a Káldor Miklós Kollégium, ami 3 épületben, 19 pedagógussal 140 lánynak és 80 fiúnak biztosít férőhelyet. A diákok vidéki általános iskolából kerültek fővárosi oktatási…..
dantE 2010.01.05 15:43:41
@hoplita: Egyik osztálytársam is a Sajókazára küldött kollégisták közé tartozik, benne is van a feje egy-két jelenetben, és ő is mondta, hogy egyik nyilatkozó haverja sem gondolta komolyan amit mondott, csak hát muszáj volt, mivel ott a tévé, és mert ha mást mondanak, akkor valószínűleg az igazgató kirúgja őket a kollégiumból. A riport meg földön fetrengve röhögős, az a sok nyál és pátosz, meg a teljesen mű ténymegállapítások a riporter részéről olyan hatással van a rekeszizmaimra, mint egy jobb angol vígjáték.
Style & Budapest Mónika, 33 2009.12.14 14:55:00
Mónika streetstyle szettje külön-külön és egybe is fantasztikusan néz ki! Az anyagok, minták és színek kavalkádja szemet gyönyörködtető! A cipője pedig...ohhh! :) Remélem hamarosan több hasonló öltözetet sikerül lefotóznunk a hazai utcákon!  BODY { MARGIN:…..
"Olyan, mintha a Twin Peakset keresztezték volna a Vészhelyzettel Stephen King és David Cronenberg közreműködésével." Legtöbbször valami ehhez hasonló intenzív hangulatfestő dologgal próbálják meg leírni Lars von Trier A Birodalom című kultikus kórházsorozatát azok,…..
Rom-kom. Tudjátok, mikor Hugh Grant beleszeret valami átlagos angol, vagy éppen nemangol nőbe, az kezdetben tudomást sem vesz róla, mígnem kettesben maradnak, egymás szeméből kiolvassák a "dugnálak!" felkiáltást és összejönnek, majd az egyik csalódik a másikban, az…..
"Közel 14000 leadott szavazat után megszületett a végeredmény az idei Goldenblog verseny teljes ideje alatt zajló mainstream kategóriában, a nyertes kiléte és a teljes sorrend a bejegyzésben. Ez a kategória igazi kakukktojás volt az idei versenyben, mivel itt csak és kizárólag…..
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
Nagyon szeretünk Titeket, ezért úgy döntöttünk, hogy legalább a hétfő reggeletek induljon jól, kivételesen pozitív hírrel kezdünk:A Gellérthegy lábánál lévő illegális kávézót -ami csak úgy átcsúszott a bizottságon- lebontatta az önkormányzat.Kétszer is nekifutottam a…..
Még 2007-ben jelentette be a Screen Gems, hogy remake-elné Sam Peckinpah egyik filmjét, aZ 1971-ben bemutatott Szalmakutyákat. Aztán néma csönd volt, már talán el is feledkezhetett mindenki erről, azonban ma plusz információk láttak napvilágot az új filmmel kapcsolatban. Az új…..
Filmdroid Az új nyúl 2009.04.05 22:20:00
Korábban esett már szó a Donnie Darko kultfilm folytatásáról. Ebben már Donnie tesója, Samantha áll a középpontban. A folytatásban is lesz nyúl, aki imígyen fog festeni és a film poszterét is láthatjátok...
Filmdroid Április bolondja 2009.04.01 18:16:00
Tavaly ugyanezen a napon egy Superman vs. Pókember filmhírbe futottam bele, amire azt mondtam, hogy ez biztos csak valami tréfa, aztán leesett, hogy április elseje van. A kéőbbiek folyamán persze volt még néhány hamis hír, mint pl. Spielberg remake-et tervez a Cápából vagy a…..
Sokan úgy gondolják, hogy James Cameron a Titanic után lepihent, de ez nem így van, készített néhány dokumentumfilmet, producerkedett és már egy jó ideje tervezgeti az Avatar filmjét. Elvileg 200 millió dollár lenne a költségvetése, Cameron azonban nem arról nevezetes, hogy a…..
Még ilyet! Közelebb van a Mars 2009.03.18 17:44:00
A Google egy kicsivel megint közelebb hozta a Vörös Bolygót - bővítette a Google-Mars programot:     ... de azért épp elég messze van még mindig: Eltelik még pár évszázad, mire birtokba vehetjük az „Imperium Galactica” újabb bolygóját: Föl kell…..
Geekblog Watchmen - a film 2009.03.05 13:30:00
Nem hiába mondta Alan Moore húsz évvel ezelőtt Terry Gilliamnek, hogy ezt nem lehet megfilmesíteni. Szidja akárhogy is a fanboyok armadája az íróistent, ha a narratíváról, a dramaturgiáról meg más történetépítési apróságokról van szó, tudja ám ő mit beszél. Nem rossz kis…..
Vastagbőr Szavaztat az SZDSZ 2009.03.03 10:01:00
A remek SZDSZ-kampány folytatódik. Az szdsz.hu-ra kattintókat egy eldöntendő kérdésekből álló sorozat, kvázi szavazás fogadja. Az alábbi kép a tegnap esti állapotokat tükrözi. Valami zavar támadhatott az erőben, mert 57% vélte úgy, hogy a cigányoknak vérükben van a bűnözés…..
Filmdroid Zack Snyder filmtervei 2009.02.25 15:14:00
Zack Snyder beszél a jövőbeli terveiről, jön az Army of Dead, Heavy Metal, a 300 folytatásáról, szeretne olyan filmet csinálni, amiben csak csajok szerepelnek. Az elején még kicsit akadozik, de aztán belejön. Snyder 5 éve mutatkozott be a moziiparban a Holtak hajnala zombifilmmel,…..
FilmFelKeltés Eden Lake 2008.12.04 20:10:00
 A szigetországban (Anglia) nagyon úgy néz ki, hogy komolyra vették a figurát, és mit sem törődve az amerikai remake gagyi gyártással, - szépen - beállnak a sorba, a franciák, és a spanyolok mellé, mögé a horrorban, és hozzák biza’ évről-évre, még ha nem…..
Koltai Róbert következő rendezése a Magic Boys vígjáték lesz, Szabó Győzőn és Pindroch Csabán kívül még sikerült megnyerni a produkcióhoz Michael Madsent és Adrian Pault.Madsen az MTI-nek elmondta, hogy szereti a humort, ám nem nagyon szerepelt vígjátékokban eddig (A főnököm…..