Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Cecil

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Érzelmi életünk olyan, mintha két síkon zajlana, 50%-ig kint, 50%-ig a felszín alatt. Leültem, beszéltem vele” – azonnal vagy késleltetve jobb a problémákkal szembesülni? Mai levélírónk egy olyan férfi, akinek a barátnője napkollektorként gyűjti össze a…..
Sir Cecil 2011.10.10 12:23:06
Sir Cecil P. Baltimoore-Fowler sűrű szivarfüstbe burkolózva gubbasztott pipatóriumának hintaszékében. E hetvenkét esztendős fiatalember vertikálisan teljes mértékben kitöltötte az ülőalkalmatosság nyújtotta teret, lévén égimeszelő. Azonban ha horizontálisan vizsgáljuk a…..
Egy kicsiny padlásszobában vagyunk, melynek berendezése mindössze egy hatalmas franciaágyra redukálódik, s a helyiség díszítésére csupán az ablak előtt lebegő fehér csipkés függöny szolgál.Az ágy maga azonban nem üres. A híres zeneszerző, Mozart haldoklik benne…A…..
Szörcsögő horkolás zengett a szobában, elnyomva az ereszen napfürdőző madarak vidám csivitelését. A hanghatás intenzitásából levonható konzekvencia tanúsága szerint: valaki alszik. Vizsgáljuk meg kissé közelebbről a kérdést! A hipotézis, mely szerint egy ismeretlen személy…..
Sir Lyonel Ratagaen Hawkins Olaszországban, Tarvisioban bújt ki az anyaméhből valamikor az 1600-as években.Jelenleg 432 éves, bár jó néhány évszázadot letagadhatna.Születése idejét gondosan titkolja, annak ellenére, hogy tudomása van róla, fiatalos megjelenésének rejtélye…..