Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puhamoha

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A True Detective egyik kétségtelen csúcspontja az a hatperces jelenet volt, amit a rendező egyetlen vágás nékül, folyamatosan rakott össze. A kamera végig követi a cselekményt, azaz Rust Cohle nyomozót, ahogy egy drogtanyáéra berongyol, ott körülnéz, aztán elszabadul a pokol,…..
Na ez az az epizód, amiben mindenkinek szar lesz. Ez nem sokat mind persze, mert a sorozat szerintem indokolatlanul komorra vett második évadában nem tudok olyan karaktert mondani, akinek maradéktalanul jó az élete, de akkor is. Azzal nyitunk, hogy Flóra kurvára élvezi, hogy egy gyerek sem…..
Ha a Business Insider összegyűjtheti a legszexibb amerikai szakácsokat, akkor ideje mozgósítani a hazai közönséget is, végülis egy éttermi élménybe nem csak az tartozik bele, hogy mi van a tányéron, az se mindegy, hogy ki teszi oda azt az ételt. Néhány hazai esélyes Íme a…..
Via: reddit.com Az "ilyen csak Magyarországon fordulhat elő" és a "tipikus BKV/BKK" szövegeket megelőzendő szeretném leszögezni, hogy a példák a legkevésbé sem hazaiak, sőt nem is Indiából valók (ahol ki van írva, hogy hullát szállítani tilos a metrón és a…..
Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára és nem lépem túl az 1.200 kalóriát / nap akkor bármit ehetek?” A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású…..
puhamoha 2012.07.09 09:38:26
Elmentünk megnézni az Éden záróbulit, találkoztunk játékosokkal, a közönségben akadtak fogalmatlan arcok és képben lévők, Éden Ádám legórta Éden Mátét, és kiderült, miért nem vette elő Moby Dicket Éden Kristóf.…..
Nu, elkezdjük a férfi-rémálom műsor, a különböző lagzikat bemutató Négy esküvő hogyvoltozását, mert alapvetően egy nagyon vicces realityről van szó, amin, ha nem vesszük véresen komolyan, kiválóan lehet szórakozni. Az első rész hogyvoltja technikai okok miatt (elbasztam az…..
Rutinos RJB-nk, Pseudombast csodálatos képeset küldött.                A mellékelt képet most lőttem a Fővám téri vásárcsarnokban, ráadásul nem csak egy helyen van kint. Tudom, hogy a sourness már volt, de…..
A minőségi gyorsétkezés nem idegen az olasz konyhától, és ma már itthon is mindent be lehet szerezni hozzá.  Ez a fettuccine nem akármilyen darab, igazi vadállat, 9-11 perc főzési id van ráírva, de nekem húsz perc után is durván al dente volt. Önmagában is teljes értékű…..
A Homár egészen közelről ismeri a szimpla önkormányzati esküvők menetét, hiszen egyszer aktív résztvevője volt egy Imoláékhoz hasonló eseménynek, ahol szintén az anyakönyvvezető irodájában történt az aláírás, minden plusz költség és elegancia nélkül (a hivatalos hölgy…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Az USA egyik legrégebben műsoron levő vetélkedője, a Jeopardy! hétfői adásában szerepelt egy Jeff Kirby nevű fazon, és különösebb feltűnést nem keltve a harmadik helyen végzett a kérdésekre adott helyes válaszaiért járó 300 dollárral. A bronzérem mellesleg 1000 dollárt ért…..
A tapasztalt kiállításlátogató nem számít olyasmikre, hogy a megnyitókon majd létkérdésekkel szembesül, hanem helyette rég látott ismerősökkel, vidám vagy búskomor képzőművészekkel kerül kapcsolatba, valamint olyan információkkal, hogy a neves festő összeköltözött egy…..
Az alábbi panasz azt illusztrálja, hogy ugyanaz a dolog milyen eltérő hatást képes kelteni a fogyasztókban, akár egy családon belül is. A téma a zamárdi Mauro étterem, ami, ha valaki nem ismerné, igazi különlegesség, amennyiben Balaton-parti, látványosan álolasz kinézetű,…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
puhamoha 2009.02.02 15:14:15
Subba Szülinapra szolibérlet? 2008.01.15 15:31:00
A zenekari píárfotók mindig is a szívünk csücskét képezték, a most megkaparintott (persze túlzunk mint mindig: sokkal inkább orrunk alá tolt) Első Emeletes példány az utóbbi idők egyik legjobban sikerültjei közé tartozik. A képen minden van, ami a magyar popipari valóságot…..
puhamoha 2008.01.15 16:32:33
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
Mit is mondhatnánk. Ismerjük a tanár-diák szerelmet, tudjuk, milyen egy kulturálisan érzékeny lánnyal járni, ezért megértjük a sztorit beküldőt. A Tágra zárt szemeket mi is nagyon szeretjük, de hogy ennyire beinduljon valaki tőle, az érthetetlen, hiszen Tom Cruise szerepel benne.…..
Lássuk, mit tudott felmutatni a tv2, hogy lenyomja a brutális izgalmakkal abbahagyott Vészhelyzet nyitóepizódját. Ott hagytuk abba, hogy Andrew hazatért Bree-hez, valamint Susan és a szívdöglesztő angol pasi között forr a levegő. Ismerve Susan kusza életét, ezek után nem meglepő,…..
puhamoha 2007.10.05 15:15:26