Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gzu87

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadik ablak, megint egy talány. Barna karok, fekete tüskék, egy fekete rúd és némi körítés. Hát ez mi lehet? Összerakom. A tanácstalanság nem hagy alább: hát ez meg mi a szösz? Egy nagyobb modell lába? Egy droid-tank microscale-modellje? Egy rovarlábú droid? S.O.S., aki tudja a…..
Értem én, hogy miért egy tökéletesen érdektelen, álmos és unalmas szombat délutánon tették közzé a sajtónak (no meg az ambassadoroknak) a LEGO Universe bezárásáról (értsd: bukásáról) szóló hírt. Én sem szívesen dicsekednék nagy tömegek előtt az elmúlt évek legnagyobb…..
gzu87 2011.11.07 23:16:42
@tutuka: a játékban van sok "dungeon vagy minek nevezzem" pl van 3 autóverseny pálya de ezeken olyan kocsikkal mehetel amik X komponensből állíthatóak össze de ezek előrre megvannak határozva. A világok között pedig rakétákkal lehet közlekedni amik 3 elemből épülnek fel de ezek is olyanok hogy van előre megtervezett model ami vagy kiesik trash mobból vagy küldetés adja erre példa pl a kalózhajó rakéta ami küldiből lesz de meg is lehet őket venni coinért ha nincs kedved a küldit végig szenvedni. a karakter 6 slotba rakható felszereléssel rendelkezik ezek ha settes cucok akkor bónust is adnak. A probléma ott van hogy amint bemész egy magánszigetedre és ott elkezdel építeni hiába esnek alap kockák és egyéb dolgok(sisak fegyver pajzs stb..) ezeket letudod rakni egymáshoz tudod kötni színezni lehet nekik adni egy két emotot de kb annyit is érnek. Ha az építés része kell digitálisan érdemesebb a lego creator 4.0-at használni bár az sem tökéletes de jó móka néha. Mindenesetre egy free próbát megérdemel a dolog mert hangulatosnak hangulatos és én élveztem az elején felfedezni Avant Gardent és visszaverni a romlott képzelet szülte lények rohamát de nem nyújt mmo érzést az egész olyan mint egy sima lego PC game csak annyi hogy fizettem érte 2 hónapig 6 ezret talán de a 2. hónapot már ne mis toltam végig mert meguntam meg vannak más karakterek is a játékban de nincs nagyon csapatjátékra szükség max nagyon a végén de az is csak szenvedés semmi értelme az egésznek.
Indítsunk végigjátszásokkal: 4184 Fekete Gyöngy, 5767 Menő járgány, LEGO Life of George App.Azt veszem észre, hogy évről évre egyre korábban kezdődik el a karácsonyi készülődés vagy legalábbis próbálják ezt ránk kényszeríteni. A LEGO sem marad ki ebből, hiszen…..
Gergő egy (számomra) brutális méretű Star Wars készletet mutat be nektek. Soha nem kérdeztem még meg, de mindig meg akartam: vannak olyan SW készletek, amelynek van B-modellje? Mert ugye ebből a kockaszámból bármi kijöhetne.  Az egyetlen Clone Wars témájú készletemet…..