Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvesajt89

3 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Digital Extremes free-to-play lövöldéje. Nem egy eget rengető alkotás, de szolidan szórakoztatja az embert unalmas percekben. Főleg haverokkal. A Free-to-Play, vagy leginkább Pay-to-Win kategóriába eső alkotások közül egy kicsit kiemelkedik ez a darab. Már csak azért is, (és…..
jateknaplo.blog.hu Luminesca 2014.02.03 11:10:22
Egy elég tetszetős alkotást kaparintottam meg, az IndieGameStand kínálatából.  Egy Limbo-hoz hasonló képi világú játék, amiben a víz alatt kell felfedező utat tennünk. Egyszerű irányítás és kellemes hangok, zene és grafika jellemzi a programot, (a Unity motor gondoskodik a…..
jateknaplo.blog.hu QuestRun 2013.12.02 11:25:36
Könnyed, egyszerű játék, ami ajánlott mindenkinek! Először az IndieGameStand, most pedig a Groupees rukkolt elő ezzel a portékával. Egyszerű. Talán ez a legjobb szó, amit rá lehet aggatni erre a játékra. Ahogy általában szokott lenni itt sincs a grafikára panasz, igényes…..
"It's a fossil, left over from the era of closed standards and unilateral corporate control of web technology." - http://occupyflash.org/#manifesto (ford. itt) Általánosan igaz szerintem, hogy a katedrális nem versenyképes a bazárral szemben hosszú távon - ha ismersz olyan zárt…..
"Alighogy átszállt a határon a győzelem, az a hat-három s fáradtan a nagy drukkolástól ledőlnék, egyszer csak rámszól a rádió és arra bíztat, hogy verset írjak... Hát írok is." Zelk Zoltán: Rímes üdvözlő távirat http://www.mtv.hu/modernkepmesek/cikk.php?id=165709…..
medvesajt89 2011.11.10 15:51:49
Eminem - Not Afraid: http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s Ez a hetedik hét (labor és előadás) posztja. Fő - 5/9 trófeás - témája a saját csapatod "GPS"-ének (azaz helyzetmeghatározásának) javítása. Ez egy kreatív feladat, ennek megfelelően "ilyen volt - ilyen lett" jellegű…..
RUSH: "Welcome aboard the Hammond, Eli. Yes, that is the planet Earth and yes, you are on a spaceship."  SGU Stargate Universe http://www.imdb.com/title/tt1286039/ A laborra történő felkészülés mellé az alábbi muzsikát javasoljuk végtelenítve:…..