Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godel91

8 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit összejöttünk a Medencés csajjal. Azóta mindenki mást hanyagolok. Olyan durva, hogy csörög a telefonom, vagy jön valami üzenet, és nem akarok válaszolni rá. Aztán meg kimegy a fejemből, és így szinte mindenkit hanyagolok. Ahogy a blogot is… Közben rájöttem, hogy a…..
Együtt cigiztünk tegnap néhány sráccal, akiknek már most is a főnöke vagyok. A szomszéd irodából is kint voltak csajok, az egyiket meg is jegyeztem, hogy csinos, bejön. Erre a legvagányabb srác azt mondta, hogy ő versenyez velem, felírta a számát egy darab papírra, és odaadta a…..
Tegnap délután még felhívtam a jófej exkollégámat, hogy a Vörösről szerezzek infókat. Dolgozott, nem tudta megmondani, hogy meddig fog maradni, de megkértem, hogy intézze el, hogy bent tartsa legalább hatig. Elintézte. Mikor hat után egy kicsivel odaértem, már szinte csak ő ült a…..
godel91 2012.09.27 12:22:13
@fahey: igaz:D

Kedvelem ezt a Vöröset:) Van benne valami érzékeny, valami emberibb, mint a medencésben...
Egy fekete csipkés hálóingben, franciabugyiban és egy őszibarackkal a kezében nyitott ajtót. Elképesztően nőies volt, és mielőtt adhattam volna egy puszit, vagy bármi, ő megfordult, és elindult befelé. Gondoltam, ezzel el is döntötte a kérdésemet. Végignéztem rajta, és ahogy…..
godel91 2012.09.26 00:05:54
@scal: ez fura, mert én meg pont azt látom, hogy mindenki keménykedik, hogy jaj ő durvábban szereti, aztán meg pont az derül, ki, hogy bocs, mégsem...:)
A Medencés Csaj kb azt írta, hogy ha ma este találkozunk, és nem leszek hajlandó megdugni, akkor felejtsem el. Olyan, mintha valami balfasz lennék, aki még sosem csinált ilyet. Mindegy, 8-ra átmegyek, csak még azt nem tudom, hogy készüljek-e, vagy csak gerincrevágom, televágom, és a…..
Pénteken feljött a Vörös, hozott egy üveg pezsgőt, meg egy kisüveges Jaegert. Mondjuk ezt a párosítást nem nagyon értettem, de nem is ittam, csak a pezsgőből. Nekem is volt otthon még egy valamilyen muskotályos vacak, később azt is kibontottuk. Már a második pohárnál a nyakát…..
godel91 2012.09.17 15:44:51
A kis kurvák megint írtak, hogy ismételjük meg a péntekit belasztizva, meg vigyek kamerát. Hát, nem tudom…..
Tegnap írt a Vörös, hogy nem felejtett el, és fogunk ünnepelni, csak még a barátnőivel lementek a Balcsira, mert jó volt az idő, és hogy mi lenne, ha sütne valami tortát, vagy ilyesmit. Éppen a Medencés csaj húsos nagyajkai között voltam, de utána lefixáltuk a pénteket, és…..
godel91 2012.09.12 11:21:43
@scal: ha "napi szinten baszod fel magad rajta", akkor miért olvasod még mindig?
Jó volt az este, kibaszottul csinos volt, nekem meg végig állt a farkam az asztalnál ülve. Mégsem dugtam meg, még mindig, pedig most is nála aludtam. Romantikus helyre vittem, élőzene, nagy tálban kis kaja, és bőrtokban fizetés. Aranyos volt, a második gintoniknál rám szólt,…..
godel91 2012.09.10 11:39:54
@laszlotomi87: az nem hűtlenség, ha mással kefél miközben pasija van?:D
godel91 2012.09.10 11:47:04
@laszlotomi87: na jó, már lehet, hogy én kavarok itt valami a sok punci meg baszás között:D
Tegnap nem baszakodni hívtak be, hanem azért, hogy elbeszélgessünk egy másik állásról. Projektigazgatónak szeretnének kinevezni, ami egy egészen más szint, mint a mostani. Kurvasok változást hozna, amellett, hogy valószínűleg dolgoznom is többet kellene. Vagy úgy egyáltalán... A…..
godel91 2012.09.06 20:09:44
nem írok most semmit, mert nem tudoknagyon rosszul esik..
 Na, újra itt. Csak hát, mint tudjátok egy lusta dög vagyok:) Éppen arra várok, hogy Lédi visszaérkezzen a cruise-áról. Nem jó itthon egyedül. Meg persze hiányzik a kis mosolykája is.Jut eszembe, képzeljétek el, eltűnt egy csomó dolgom...! Kannával szerdán jöttünk vissza és…..
 Nem tudom, hogy mi a jó fenének kellett belelovallnom magam ebbe az egész Nicholasos dologba. Teljesen szükségtelen volt, hiszen az első perctől fogva tudtam, hogy a lehető legrosszabb ember, akit választhatnék magamnak. Olyan szörnyen gyenge vagyok..pfuj. Na de ez mostantól…..
 Teljesen meg vagyok őrülve. Tegnap voltunk a szokásos kis esténken, hát az a helyzet, hogy muszáj cenzúráznom a történteket, mert nem tudom, hogy ki olvassa ezt a blogot. Hááátt.... Nicholas hazakísért és hajnali negyed 3-ig beszélgettünk a házam előtti kis parkban.…..
Világot látni mentem... 4! 2011.10.11 20:35:00
Tegnap, amikor fogyi angolról jöttem haza, olyan színű volt az ég a katedrális mögött, amilyet én még az életben nem láttam! A felhők valamiféle füstös lilás-szürkében pompáztak a kilátszó égbolt pedig hihetetlenül mély barackrózsaszín volt... kár, hogy nem egy dombon…..
 Szóval tegnap elmentünk a lányokkal (Julia+Francesca) Londonba. Egész jó volt, persze nem annyira jó, mint amikor apával voltunk...:)             Először elmentünk a Westminster hídhoz, fényképeket készítettünk,…..
Az első és legfontosabb: LÉDI, alias Catherine (vagy Ketrin, ahogy anya mondja), nála lakom, ő egy valóságos tündér. A lakás olyan tipikus idős-hölgyes: ezer féle dolog felhalmozva a szobákba, nincs egy talpalatnyi szabad hely se. De a konyha visz mindent, ehhez kétség sem fér.…..
Világot látni mentem... Első! 2011.10.07 12:53:00
 Na, hát ez is bekövetkezett! Egy hónap itt eltöltött idő után képes voltam blogot csinálni, juhééé!:D Jó lesz ez így, mert marhára fárasztó volt ám naponta x-szer ugyanazokat a dolgokat elmondani...:D Tegnap elmentünk a Jolly Sailorba, Ladies Night, na persze, legalább…..