Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSKING

14 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hamarosan Borderlands Game of the year edition  Easter eggeket posztolok...
Ezekkel a képekkel NEM AKAROM ÁLTALÁNOSÍTANI AZ SR2-t!!!Ez nem egy rossz játék.Az egyik LEGJOBB játék amivel valaha játszottam ,olyan játékélményt nyújtott nekem amit soha nem fogok elfelejteni,ezért vittem végig négyszer.Csak ajánlani tudom!!!!!!!..
Pár megbocsáltható bug:  ..
Nemrég feltettem a gépemre a Saints Row 2 nevü játékot és habár nagyon jó játék,tele van bugokkal...
Mostmár az emberek is lebegnek.(akkor fotóztam le amikor holtan esett vagy lebegett össze de amikor élt akkor is onnan fenntről lőtt) ..
Mégtöbb lebegő vér:             Ikerhullák egyben:             Érdekes fegyver jellemzés: RETTEGJ!..
A Prototype egy nagyon jó játék nem akarom fikázni de egy játék sem hibátlan.Ezzel most a hologramm efektusra célzok ami NAGYON SOK játékban jelen van.          Az utóbbi képen alig látni de a karakter hátsója…..
Sok oldalon fenn van de személyesen is meg akartam győződni a létezéséről.(Nem én photoshoppoltam oda ez tényleg rajta van az egyik őr hátán mégpedig a polgármesternél nevü pályán)És nézzétek ott egy vérző szellem a bal oldalon :) ..
Találtam még egy szuperkatonát.Kicsit sötét lett mind a két kép...
Ez igazábol nem is nevezhető hibának inkább csak a fejlesztők megfeletkeztek valamiről.Mégpedig arról,hogy a helikopter alját "tapadóssá tették".Ezt úgy kell elképzelni,hogy amikor leszálsz a helikopterrel az odatapad(elég láthatóan)a talajhoz, azért,hogy ne csússzon el…..
Nos ez a kép a Darkest of Days ből való.Kinagyítottam hogy mindenki értse.    ..
 Lebegő vért még egy játékban sem láttam!!..
Ezt akkor csináltam amikor 2. alkalommal vittem végig a Far Cry 2 nevü játékot.Jó játék mert ez volt az egyetlen bug amit találtam.És persze szerencse is kellett hozzá.Ez a csávó egy hajó tetején ált és kellett a fegyvere,leszedem odamegyek és ez fogad.Azonnal nyomtam egy jó öreg…..
Szörnyűlködve láthattuk, hogy az ingyenes 'Heat - Episode 1' a 3 évvel ezelőtti ezer forintról idénre felment 1890-re , sőt egy bátor riportünk 2073 forintért is látott! Akkor már elkezdtem gondolkodni, hogy kéne verseny, ki tudja a legdrágábban lefotózni egy polcon. De úgy néz…..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
CSKING 2008.07.07 14:17:07
FREDDYD TEDD FEL A VIDEOIDAT A www.videogizmo.hu -RA BÁRMIENNAGY VIDEÓT FELTEHETSZ NEKEM SIKERÜLT EGY 30 PERCESET IS JA ÉS NE FÉLJ FELLEHET A VIDEOGIZMOROL TENNI A BLOGODRA A VIDEÓKAT!