Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyapjasjak

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis kitérőt is tettem a lyoni gasztrokaland során, sikerült úgy alakítani a programot, hogy Párizsban is legyen egy kis szabadidőm. Ezt pedig mi másra használhatnám, mint evésre? :)[JÁTÉK megy a Facebookon, Pálinkafeszt-belépőért!] Így aztán két kedvenc…..
gyapjasjak 2011.10.08 19:35:03
@világevő: Ne picsogj, nem áll jól egy ilyen nagy darab lakli fiúnak :P Legyél kicsit férfiasabb.
hogyvolt VV5 - 1x25 2011.10.07 17:55:00
Hát, túl vagyunk rajta, ketten ki, ketten be, remélem, több ilyen húzás nem lesz, mert a franc akar három és fél órát a tévé előtt ülni, még sörözni se lehet, mert ennyi idő alatt beállok, mint a gerely, aztán másnap nézhetem újra az egészet. Nem, nem szólok Lilura semmit,…..
gyapjasjak 2011.10.08 15:46:38
@capa05: @pushpang: Pont az a lényeg, hogy a gyerek is lássa, hogy vannak szaremberek. Különbséget kell tudni tennie a jó és rossz közt és később magát megvédenie a rossztól, ha csak teheti, kizárni az életéből. Főleg a magánéletéből. Ehhez tudatosságra, kritikára kell tanítani, arra, hogy hiába áll az osztály előtt egy nő, akinek papírja van arról, hogy alkalmas és a gyerekek fejlődésében érdekelt, nem biztos, hogy ez a valóság.
Meg kell tanulnunk, hogy azért, mert valakinek az van a diplomájára írva, hogy "szociál-" "gyógy-" vagy "egészségügyi-" stb, attól még nem egy normális ember, csak végigült bizonyos órákat és átment a vizsgáin.
A többség mostanában azért megy ilyen szakokra, mert minden másra alkalmatlan, de kell egy ingyen diploma.
Péter számomra ez a kategória.
gyapjasjak 2011.10.08 15:52:28
@pushpang: Az okos ügyvédnő image bent elég öngyilkos dolognak tűnik. Még ha nem is okos, akkor is már csak irigységből rá fognak szállni a többiek, akik semmit nem tettek le az asztalra eddig, még egy diplomát sem.
Amúgy 29 évesen saját ügyvédi iroda nem egy nagy szám, akármennyire is felvág vele. Végzett kb. 25 évesen, 3 év jelöltség, szakvizsga, majd rögtön nyithat is saját irodát, amihez csak pénz kell, amit nyilván a szülők dobtak össze. Sok százan csinálják meg ezt évente, teljesen normális dolog, nem extra. Annyira azért nem lehet jól menő irodája, ha csinált egy mérleget, aminek az az eredménye, hogy jobban megéri neki a bizonytalan VV5 szereplés, mint kint dolgozni a szakmájában. Nem lehet elhalmozva komoly ügyekkel a csaj.
gyapjasjak 2011.10.08 16:03:42
@pushpang: Szerintem pont azért, mert nem volt eddig ügyfélköre sem, csak egy szép üres iroda, ahol előadta magát, nem sokat árt neki a VV5. Nincs ügyfélkör, aki elpártolna tőle. Későbbi életében meg pont mindegy, hogy hányszor villantott sonkát a VV5-ben, saját irodájában majd földhivatali, meg gyerektartási és láthatási ügyeket visz, amiben aztán tényleg csak papírt kell gyártani, hitelesség nem feltétel. Senkit nem érdekel már, hogy egy ügyvéd mit tett korábban, hacsak nem piszok nagy bűncselekmény.
Lehet később még celeb ügyvéd is, celebek ügyvédje. Az is jó pénz mostanában.
Bear Gryllst ezúttal Mordor felett dobják ki, bár nincsen gyűrű, és nem a Végzet-hegye felé tart, hanem épp az ellenkező irányba. De hát Bear túlélő típus, nem várhatjuk el tőle, hogy öngyilkos küldetést vállaljon. Új-Zéland felett repülünk, alattunk a Déli-Alpok, ami…..
gyapjasjak 2011.10.08 11:26:42
@theveryguest: ja, nekem is az a véleményem, hogy Bear Grylls ugyanazt képviseli a túlélős műsor vonalon, amit Steve Irwin képviselt a "természetfilmezésben". Showman, szórakoztató, ripacs, hitelesnek azonban egyiket sem mondanám.
És lehet jönni az SAS-es múlttal, de aki tudja, mi az SAS, az tudja, hogy ott sem csinálnak ilyen felelőtlen hülyeségeket. Sőt.

Egy ilyen műsort napokig vesznek fel, közben pihenés, szálloda, kaja, regenerálódás.
Én azokat a műsorokat jobban szeretem, amelyek egy-egy katasztrófa túlélőinek történetét dolgozzák fel: mit tett jól, mit tett rosszul, mit tanulhatunk ebből.
Rájöttem! Zsidók 2011.10.07 13:37:00
Sok pénzed van? Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezel, vagy egyszerűen csak sok barátod van a facebookon? Akkor te minden bizonnyal zsidó vagy. A zsidó emberek nem hiába sikeresek az életben, bár kétségtelenül nem mindenkinek tetszik ez manapság. Azért irigyük az egész világ,…..
gyapjasjak 2011.10.07 18:17:02
@s: Azért azt el kell ismerni, hogy bár ez a blogger alpári, de legalább nem tiltja le a kommenteket, nem cenzúráz, sőt válaszol is. Ami más liberális blogokról nem mondható el.
gyapjasjak 2011.10.07 18:28:11
@S. Annyi: Jaaj, szegény szomszéd, akinek az IP-jét feljegyzik :) Éljen a titkosítatlan wifi.
gyapjasjak 2011.10.07 18:34:18
@S. Annyi: Zsiráf osztálytársam nekem is volt, ő pont nem a tehetséges fajtából való volt, mert alig tudta kijárni az általános iskolát. Aztán persze magántanulóként elrugdosták az érettségiig három középiskolát megjárva, majd Zs hittudományi egyetemen adtak neki egy kamu diplomát, és most a hitközségben ifjúsági vezető.
16 évesen még nem tudta helyesen leírni a nevét. Ez most tudom, hogy durván hangzik, de sajnos igaz. Sose láttam előtte olyan dolgozatot, amiben a tanuló nevében is piros aláhúzás volt :)
Szóval az egy legenda, hogy a zs-k értelmesebbek, egyszerűen összetartanak, a butábbaknak is találnak valami elfoglaltságot. Nagyon erősen működik a protekció köztük. Mint egy nagy korrupt család.
Subba Fanka: RIP Steve Jobs! 2011.10.07 13:11:00
Nem Fanka, nem az a tragikomikus, hogy egy Jobs által megálmodott (és kurva jó marketinggal az emberek - köztük akár egy magadfajta szellemi vezető- torkán lenyomott) 10dekás fisifosi papírgépről szidod Jobs-t, hanem az egész lényed!! :-DDe itt egy rövid számolás is, hogy…..
gyapjasjak 2011.10.07 18:06:33
@pitaa: Mármint Bill Gates a mások pénzéből adakozik? Az bűncselekmény lenne. Az az ő pénze, amit megkeresett, bevétele volt, részvények stb, adózott utána vagy alapítványnak adta. Az nem mások pénze.

@Mikulka2: Steve Jobs nem adakozott. Sajnos ez így volt. Ettől a szememben se nem jobb, se nem rosszabb ember, csak a félreértéseket akartam eloszlatni. Teljesen ellene volt a jótékonykodásnak.
A leszarom, hogy meghalt, meg annak szólt, hogy sokan, más blogokon szó szerint jobban sajnálják Steve Jobs-t, mint a saját családtagjaikat.