Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VIPlakosztályos

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha a saját történetemet olvasnám. Nos, én feladtam és elhelyezkedtem egy szakképzettséget nem igénylőmunkahelyen. Két diplomával, két nyelvvizsgával lettem szobalány: WC-t takarítok, ágyazok, takarítok, négykézláb mosok fel fürdőszobákban, szőrt szedegetek le a…..
Elképzelhető, hogy ma Magyarországon vélt világnézetük, pártszimpátiájuk, szexuális identitásuk, vallásuk vagy etnikai hátterük miatt listázzanak, minősítsenek embereket? Pillanatnyilag úgy tűnik, minden további nélkül. Ráadásul megtörténhet mindez az ország egyik…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
VIPlakosztályos 2012.08.30 11:00:52
Hiába hozott rekordnézettséget a Spartacus a Starz nevű kábelcsatornának, a harmadik (sorban a negyedik), War of the Damned (Az elátkozottak háborúja) című etappal befejeződik a rabszolgalázadás története. A döntést a Starz és a sorozatot készítő Steven S. DeKnight (hosszú…..
Nem kifejezetten smink téma, de az utóbbi időszakot eléggé meghatározta a számomra, úgyhogy muszáj írnom róla... Mostanában volt egy kis jövés-menés az egységemben, így több alkalommal is kerestünk új embert. A pozíciókat általában szűkebb körben hirdettük meg, azaz nem…..
VIPlakosztályos 2012.03.06 10:31:01
@penelope garcia: túlértékeled az embereket. Nekem is ez volt a gondom sokáig, igaz még ma is meg tudok döbbenni sokszor. Nem gondolom, hogy olyan egyértelmű lehet válaszolni a kérdésekre. Pl. amikor szópárokból kell válogatni. Most melyik lehet a jó, a könnyű vagy a nehéz? Stb. nincs kedvem részletezni. Amelyiket ismerem az passzol azokra, akik kitöltötték. Rám is, és valójában segített megérteni, hogy miért nem találjuk a szót néhány emberrel, miért is beszélünk el egymás mellett. Múltkor hallottam az egyik szomszédot veszekedni a haverjával asszongya "mikor én elmondom neked a véleményemet, te mindig megsértődsz, pedig nem bántásból mondom" Harminc felettiek voltak és még mindig nem volt tudatos nekik, hogy itt a objektív nézőpont vitatkozik az szubjektívval. Egyszóval hülyeség csalni, mert ha olyan ember csal aki teszem azt egy mimózalelkű és bekerül egy olyan állásba ahol ésszerűséget és nyers modort várnak el (pl. építésvezető) akkor ő fogja magát nap mint nap pocsékul érezni és arra is kicsi lesz az esély, hogy jól fogja végezni a munkáját.
Ha őszinte vagyok és úgy esek ki ám legyen. Inkább így, mint szubjektív szempontok alapján (külső, horoszkóp, szimpátia) nem kell a hr-esnek szimpatikus legyek, nem vele fogok dolgozni és teljesen más munkára kell alkalmas legyek. Mindegy túl hosszú.
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
Mai fiatalok "Egy zágrábi általános iskola 14 éves, nyolcadikos diáklánya fogadásból egy hónap alatt száz férfival feküdt le." – nyilatkozta Gordana Buljan Flander pszichológus (egyben a zágrábi gyermekvédelmi klinika igazgatónője) a Zagrebancija portálnak.…..
VIPlakosztályos 2011.12.04 21:01:28
@ritmikus csimpifon: nem tudom, nekem mindig a csendes jófiú jött be. Azok közt vannak az igazi férfiak, kemények, nyafogás nélkül viselik a sorsuk.
Az álláshirdetésekben az elvárások megfogalmazásánál a hirdető feltünteti azokat a publikus szempontokat, amelyeknek megfelelő jelöltet szeretne. Ezekből a feltételekből általában nem szeretne engedni. Klasszikusan ilyen feltételek a végzettség, munkatapasztalat, nyelvtudás.…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Hálátlan feladat lehet az elgyurcsányosodás. Márpedig a költségvetés rögös útjának bakhátain bukdácsoló kormány zsigulijának hátsó ablakában Rogán Antal a napszítta bólogató nejlonkutya, akiből minden kátyúba döccenés után kihullik egy újabb adónemet tartalmazó…..
VIPlakosztályos 2011.10.28 18:54:25
@agyamputáltak: hát ők tudják. Jobban utánaszámolva azért vannak költségeim, amiket eddig nem lehetett leírni. Pl. saját lakásban dolgozom - itt használom az áramot, fűtést. Nyomtatókat, papírt veszek. Telefonálok, vezetek. Szóval talán tényleg jobban megérné a tao. Csak találnék aztán egyéb költségeket is, mivel sosem kellett ezzel foglalkoznom, nem vagyok képben egyelőre.
GN egy egyéb szolgáltatóknál már jól bejáratott ügyfélszerző módszert tapasztalt a Tigáz üzletkötőinél. Egy idősebb rokona találkozott velük, akit statisztikai adatgyűjtés címen kérdeztek ki és írattattak alá vele tudta nélkül a szolgáltatóváltói szerződést…..
VIPlakosztályos 2011.10.28 13:25:39
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Tisztelt Blog Olvasók ! A következö esetet nem a saját nevemben írom, hanem a fiammal történt meg.Történt ez az egyik számos angolul beszélő országban használatos fizetőeszközről elnevezett üzletlánc egyik üzletében. A fiam pályát tévesztett nem boltosnak…..
VIPlakosztályos 2011.10.26 14:08:03
@énis: egyetértek szerintem is pereskedni kéne.

egy mt blogot pedig bőven megért. Remélem a volt főnöke is olvassa. Legalább láthatja, hogy nem mindenkivel teheti ezt meg.
van aki hagyja magát,
van aki pereskedik
és biztos lesz aki megkarcolja az autóját.
VIPlakosztályos 2011.10.26 15:21:46
@MacChicken: ennek a fiúnak pont volt célja. Boltos akart lenni. elmondásuk szerint jól is csinálta. Becsapták. Ki ne haragudna a helyében?

Más kérdés, hogy miért az anyukája ír? A fiúnak meg kell tanulnia kiállni magáért! Ez a legfontosabb tanulsága a történtekből. Legközelebb ha csak egy kifli árával is akarnák becsapni akkor is reklamáljon. Kis lépésekkel is lehet haladni:)
A múltkori felárazásos leárazás felderítése után a Kupon Világ úgy döntött, hogy visszafizeti az olajdsütő árát azoknak, akik azt nem érzik eléggé kedvezményesnek:A Kupon Világ Kft. tájékoztatja vásárlóit a kuponvilag.hu oldalon 2011. október 13-án megjelentetett…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
VIPlakosztályos 2011.10.24 10:52:09
@Creatura: erről jutott eszembe az önkiszolgáló pénztár a tescoban. Akit tudnak azt lecserélik egy programra.
Még a legjobb vendéglátósokkal is előfordul, hogy egy-egy közkedvelt étel még zárás előtt elfogy, azonban érdemes a félreértések elkerülése végett ezt rendeléskor közölni a vendéggel. Az sem árt, ha a fogyasztó azt kap, amit rendel, és ha véletlenül hiba csúszik a…..
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
A blogon sokan vitatkoznak, hogy mennyire erkölcsös erotikus masszázsra járni. Ezt lehet sok nézőpontből nézni. A nagy moralizálást kihagyom, mindenkinek a magánügye, hogy ilyen masszázsra jár. De van az egésznek egy nagyon fontos egészségügyi kockázata, amiről mintha senki sem…..
VIPlakosztályos 2011.10.14 15:38:14
@cso zsi: sajnos én a másik oldalról tapasztaltam, három kapcsolatomból kettő férfi az a rántott hús-sült krumpli típus volt. mindig ugyanúgy, semmi kíváncsiság. Pedig még a hátsó bejáratot is felajánlottam az egyiknek, nem akart élni vele. ez van, össze kell passzolni az ágyban is, de ahogy a hsz-ekből olvasom, sokan inkább elmennek kurvához minthogy tovább keresgéljenek ideális barátnőt.
VIPlakosztályos 2011.10.14 15:43:04
@gentry: oké ha van mivel racionalizálnod, akkor semmi baj, ugye? :)
VIPlakosztályos 2011.10.14 17:50:02
@É2I: hát mégsem írhatom ki a fejemre, hogy "mindent vállalok" :)

de ugyanez igaz a fiúkra is, nem derül ki, addig amíg oda nem kerültök, akkor meg már -legalábbis nálam-érzelmek is vannak.
Szerintem ha egy férfi nem szereti a változatos szexet, az ugyanúgy nehéz ügy. Ha a ruháit szex előtt szépen behajtós, szigorúan csak az ágyban csinálós típus, akkor ugyanúgy nehéz helyzetben van a nő, mint fordított esetben. A (jó) szexhez tényleg két ember kell... :)
Semmi felesleges felvágás: a visszafogott külső mögött tökéletes luxus lakozik Borsodról számos dolog eszünkbe jut, valamiért azonban egyik fogalom sem köthető a luxushoz. Való igaz, nem sok megyének van rosszabb PR-ja, aminek persze meg is van a maga sziklaszilárd alapja. Éppen…..
VIPlakosztályos 2011.10.12 10:30:02
Eladó a villa, ahol a híres festő, Székely Bertalan élt (im) Valaki már megint ruhátlanul vakuzott a tükörbe. De pasi az vagy nő? (Nagyításért katt a képre! És ugye emlékeztek a múltkorira?) Tipp: Horizont Gergő - kösz! Tóparti ranch-et árulnak Texasban (áat) Három…..
VIPlakosztályos 2011.10.11 16:53:58
@isssti: a kosz az más, akkor már lehet, hogy beköltöztek a bogarak is, fene tudja. azért az zavar. Az elhelyezkedés, a ház és a lakás állapota, a lakók, a környék, a beosztás, méret, kilátás, és benapozottság, fűtés a fontos. Talán az emelet, a közlekedés, óvoda, iskola, kisbolt stb. De hogy most be van-e ágyazva??? Vagy hogy milyen bútorokra telt, vagy volt igénye az eladónak?
de elhiszem hogy sokaknak szempont, olvastam, hogy pl. gyümölcskosárral könnyebb eladni egy ingatlant. végül is ez egy szerelem, és ilyen apróságokkal lehet vonzóbbá tenni egy ingatlant, aztán megveszed és akkor jössz rá (mint az esküvő olyan.)
VIPlakosztályos 2011.10.11 16:59:58
A köztévé Nagy Megújulási Kirakósjátékának egyik nélkülözhetetlen eleme a vetélkedő, ami az egyik legősibb tévés műfaj, és egy sorozattal ellentétben olcsón ki lehet vele tölteni egy órányi műsoridőt. Annak idején a Párt szorgalmazására indult be a tévés vetélkedők…..