Regisztráció Blogot indítok
Adatok
órarugófelpattanó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően három lehetséges fogatókönyv létezik – bár az ellenzék bőszen hirdet egy negyediket is. Sorra vesszük, milyen végkimenetele – és annak milyen következménye – lehet a közelgő választásoknak...
Az Index Simicska, az Origó Matolcsy közelébe került. Lett plakáttörvényünk, egyszerre csökkentett és megemelt reklámadónk, valamint az állam által felhizlalt reklámpiacunk is. Indult több új lap, bővült tehát a hazai felhozatal, cserébe egy nagyobb sem szűnt meg. Fegyverkezik Csehország,…..
órarugófelpattanó 2017.06.30 08:23:47
@Budapest a kutyaszar városa: igen, Tüskevár!
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
Az állítólag "ellenzéki" LMP ma a Fidesszel közösen megszavazta a jobboldali-szélsőjobboldali alkotmánybírókat. Hiába óvta ettől a húzástól őket az ellenzék tisztességesebb része, hiába sorolták az ellenérveket: hogy az egyik jelölt a Fidesz-kormánynak dolgozott, hogy a másik a Morvai…..
Ásványráró közelében, az Árvai-zárásnál található a vasbetonból épült szállítóhajó roncsa. A világháborús roncs több mint hetven éve pihen a Bagaméri-Duna mellékágában, hihetetlen látványt nyújtva az arra járóknak...
Azt mondja a Dárdai, hogy három a magyar igazság. Már kétszer megkérte Huszti Szabolcsot, hogy térjen vissza a magyar válogatottba, mind a kétszer visszautasította őt a középpályás. Most megkéri harmadszor is. Minek? Miért olyan fontos kérlelni a Csangcsun valami nevű kínai…..
órarugófelpattanó 2014.12.16 08:50:28
@aleb19: kiforgathatod és/vagy értetlenkedhetsz azon amit írtam, de Huszti akkor sem kell a csapatba.
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
órarugófelpattanó 2014.11.14 10:15:58
A TV2 új üdvöskéje, tán még azt is meg merem kockáztatni, hogy ikonikus arca, Berki Krisztián éppen az Éden hotel harmadik évadát forgatja a Csendes-óceán partján a Super TV2-nek, de közben az anyacsatorna műsorait is reklmozza, jó katonához méltón. Ennek megfelelően…..
órarugófelpattanó 2014.11.13 11:29:59
Közkívánatra: az S2000-es autók számára kiírt SWRC szabályai szerint nyolc futamból hétben el kell indulni, ha valaki a sorozatra benevez. Friciék passzolták a mexikói futamot, így mindenképpen szükségük lett volna arra, hogy elrajtoljanak az utolsó, múlt heti versenyen is.…..
hogyvolt Aranypart 1x27/28 2011.10.07 07:55:00
A retró buli másnapján vagyunk, akkor, amikor Levi a Szara miatt széjjelrúgott egy kerti széket és azt mondta, basszameg. A buli hozadékaként Niki tanítja főzni (?) 95D-t a konyhában, és mint jó anyós vagy muter, a tegnapi estéből csak egy dolog maradt meg a fejiben: Zsibbadt Száj…..