Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SumDrax

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új fejezet nyílt, nyílik az Azerbajdzsán és Magyarország kontra világ ‒ kivéve Kína ‒ konfliktusban. Aki még emlékszik, augusztus 31-én csapott belénk a hír, s aki értett hozzá, már aznap könyvelhette a kormányzati stratégiát ‒ a nemzetközi jogot nem sértettük meg,…..
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
Július 19-én bemutatta az Európai Bizottság a javaslatát, mely szerint az elkövetkezendő 10 évben szabályozni kell a mélytengeri halászatot az Atlanti-óceán északkeleti térségében. A javaslat szerint két éven belül betiltják a fenékkotrós hálók és a tengerfenéki…..
Bizonyára volt már olyan rémálmod, hogy a politikai osztály a zsebedbe turkál. Belenyúl, lerabol, majd cinikusan rád vigyorog. Megnyugtatlak, ez csak álom. A valóság ennél is rosszabb. Azért rosszabb, mert itt minden legálisan, lepapírozottan működik. Támadhatatlan. Jogilag…..
  Tudjuk meg, miért kellett egy szinte még gyerek gumigyári munkásnak meghalnia.   Miért nem beszélünk azokról, akik szó szerint a két kezük munkájával teszik lehetővé, hogy a mindenkori miniszternek legyen mit elosztani, elvonni, átalakítani, ide-oda pakolni? Miért nem…..
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
Nem értjük a helyzetet, de tudomásul vesszük  2012. április 18-án délután hosszasan egyeztettünk a Zöld Pardon engedélyének szempontjából illetékes önkormányzat jegyzőjével és mivel egy jogszabály értelmezésében álláspontjaink nem közeledtek, arra az elhatározásra…..
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..
Az biztos: jön a tranzakciós adó, de hogy milyen formában arról csak sejtéseink vannak. Az Origo információi szerint - ahogy azt tegnap mi is megírtuk - a kormány egy olyan megoldást vezetne be, ami azokat a pénzügyi műveleteket adóztatná meg, amelyet a lakosság és a termelő…..
Pénzkérdés Az arany vakká tesz 2012.03.22 21:37:00
Legfeljebb az 1800-as évek Alaszkájában tombolhatott akkora aranyláz, mint az elmúlt években idehaza! A részvénypiacok megingása, az ingatlanárak zuhanása az elértéktelenedő forinttól való félelem nem véletlenül terelte az évszázadok óta a megtakarítások királynőjének…..
A Zugügyvéd szerint ha a  biztosító az alperes, akkor az ügyintézés helye is megállapíthatja az illetékességet. Hello Zugi, A segitsegedet kérem.Leégett a lakásom Bács Megyében.Anno,a biztosítást Pest Megyében kötöttem az ingatlanra.Mint az lenni szokott,a…..