Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Futó Lada

192 bejegyzést írt és 2201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos Öreg halász és a tó 2023.02.22 16:32:06
Santiago ült az ütött-kopott kunyhója előtt. Kis kunyhó volt, megtépázta az idő szele rendesen, de az övé volt. Kicserélte már a szélfújta tetőt, kijavította a lehullott vakolatot, és még némi festéket is szerzett, hogy az ajtó se csúfoskodjék ha vendég jön a házhoz.  Mert vendég az volt, - ha nem…..
Magyarország - Szerbia 0-1..
labdabiztos Egy játékos naplója 2022.01.06 22:11:10
 Focista vagyok. Erre születtem. Vagy inkább lehet, hogy nem erre, hanem  arra, de most már focista vagyok. A foci a véremben van mint a koleszterin. Korán elkerültem otthonról. Kicsi pénzünk volt, nehezen jöttünk ki belőle, a munkával meg úgy voltam, hogy úgy kell hozzáállni, hogy más is…..
labdabiztos VBK 2022.01.03 12:24:52
Így rögtön az elején szeretnék gólokban és sikerekben gazdag ,boldog új évet kívánni, minden kedves régi- és új olvasónak !  Az idei első poszt - mint azt a címe is mutatja - a Videós Bíró Kolléga-ról fog szólni, amit az angol szlengben csak VAR-nak rövidítenek. Nyilván ángílus nyelven így is van…..
labdabiztos Sarokba állítva 2021.10.19 09:59:01
A FIFA és az UEFA példás szigorral súlyt le minden olyan szurkolói megnyilvánulás, vagy rendbontás esetén, amik nemcsak, hogy nem valóak a labdarúgó mérkőzésre, de egyenesen negatív színben tűnteti fel a labdarúgást. Azt gondolom, hogy ez mindenképp helyeslendő dolog. A foci egy emocionális sport,…..
Mai rövid posztunkban azt próbáljuk körbejárni, melyik csapatnál hogyan telnek a bajnokság befejezése utáni első napok...
Lezajlott tegnap a Barca -Fradi BL mérkőzés. Mint az tapasztalható, nem forog azóta visszafelé a Föld, nem lett olcsóbb a kenyér, és a víz sem változott borrá. ( Kivéve a szomszédomnál, de az idei 5 tablettás aszúja  igen messze van, még a tavalyi, léalmából készült Chardonnay-jától is.)  Nem…..
A legsötétebb időket megidéző szóviccel ütném fel a mai napot, mert  25 év után újra a BL főtáblához tartozó mérkőzésen lép pályára a fővárosi zöld-fehér alakulat. Azon szerencsések közé tartozok, akik az előző hasonló eseményt is élőben tudták követni. Ipari tanuló éveim legvégén pont szakmai…..
labdabiztos Galaktikus NB1 2020.08.04 19:16:41
Végre volt egy kis idő a héten, így át tudtam futni kedvenc lapom, a "Bélyeggyűjtők és orvvadászok" nyári különszámát, és a fizetett hirdetések rovatban az alábbi gyöngyszemre találtam :"Van szerencsém tudatni kedves ismerőseimmel, hogy első bermuda-háromszögi játékosként csatlakozhattam a nagy hírű…..
Önkéntes házi száműzetésnek köszönhetően már sikerült megnézni a tévében a '86-as magyar-brazil meccset, a Videoton UEFA-kupa meneteléséről készült dokumentumfilmet, és keddre már be van jelölve az osztrák-magyar EB meccs ismétlése. Ha még sokáig tart a szünet, akkor valószínűleg a Grashoppers…..
labdabiztos Kongó....stadionok 2020.03.16 19:24:31
" Kedves Labdabiztos olvasók, Honfitársaim, Tisztelt hölgyeim és Uraim, Sanyi!Megcsináltuk! Mi magyarok arra szövetkeztünk, azt fogadtuk meg, hogy a hazai futballt végre sosem látott színvonalra emeljük, és összefogásunk verejtékes munkája ímhol eredményt hozott. Az elmúlt hétvégén minden felmérés…..
Futó Lada 2020.03.19 10:30:04
@Stefan Derrick: Mindenképp, csak nem akarok kétszer fordulni, és gondoltam megvárom míg az MLSZ véglegesíti a bírókat és a helyszíneket a fordulóra. Zárt kapus meccsek miatt nem szeretnék belefutni abba a hibába, hogy véletlenszerűen megadok egy helyszínt, az UTE meccsre, véletlen eltalálom, és odaözönlenek a nézők. De igyekszek nagyon... :)
labdabiztos Szösszenet 2019.11.20 16:00:06
Wales - Magyarország dióhéjban....
Régen volt már beharangozó, szerencsére az eltelt időszakban nem szűnt meg a hazai foci, sőt további térnyerésről számolhatunk be. "A válogatott egy-egy meccse régen tömegeket volt képes megmozgatni" -nyilatkozta Laci a140 kilós buszsofőr, aki régen kijárt minden meccsre. Manapság már nem jár, így a…..
Véget ért válogatott meccs miatti szünet - van akinek már két hete, van akinek csak most. Utóbbiak kedvéért gyors távirati stílusban összefoglaljuk miről is maradtak le, majd kíméletlen őszinteséggel megnyitjuk a hét végi fordulót...
Nehéz az amatőr bloggerek élete. Hiába a tökéletes terv, hogy márpediglen csütörtök este nekiáll a beharangozó megírásának, háttérben a Junosztyon a Viid bemasírozik az Európa Ligába, és a meccs végén már csak a dupla ünneplés marad, egyfelől a magyar csapat sikere végett, másfelől a jól végzett…..
- Hogy hívják a focimeccsen szurkoló szerzetest?- Szurkoló barát.- És ki a kedvenc játékosa?- Pap(p) Kristóf.Kicsit megcsúsztunk a beharangozóval, ez van, ha a leendő szerző képes megfázni +36 fokos hőségben, és minden mással foglalkozik, csak a posztírással nem. A poszt elején levő indokolatlan…..
A hétvégi fordulóban a Fradi és a Honvéd kivételével mindenki más idegenben játszik majd - ez annyi mint 10 csapat - és ismét lesz párcserés meccs, csakúgy mint 2 fordulóval ezelőtt ; most a Loki megy Felcsútra, de a Vidivel játszik, cserében a Puskás nevével - és nem annak teljesítményével -…..
Túl vagyunk az NB1 szezonjának 1/11-ed részén, és már csak 12 csapat van versenyben a bajnoki címért. Öldöklő verejtékes küzdelem várható, a verejték legalábbis biztosnak tűnik az időjárás-előrejelzés alapján. Tegnap este élőben volt szerencsém végignézni Videoton TV-men, ahogy a tévégyáriak…..
Az utóbbi héten a vizes világbajnokság körül forog minden, tele vannak a strandok is amatőr műugrókal és önjelölt úszó-fenoménekkel, akik fröccs-lángos kombó mellett ecsetelik, hogy bezzeg ha ők annak idején nem hagyták volna abba víziszony miatt, akkor most mi minden lenne. A foci kicsit…..
Kis technikai leállás után újra beharangozóval jelentkezünk, amihez természetesen tippjáték is tartozik. Ha valaki esetleg - a 'biztoshoz hasonlóan - átaludta volna az elmúlt hónapokat, az most úgy érezheti magát, mint Pamela a Dallasban, lévén, hogy szinte semmi nem történt, és az egész EB…..
labdabiztos Ciccen a portugieser 2017.03.24 16:34:05
 Bernd Storck hitetlenkedve csóválta a fejét. A kelő napba nézett, majd vissza a GPS kijelzőjére. Majd megint a napra, majd megint a kijelzőre. Rázogatta, földhöz csapta pár öles "Scheiße" káromkodás kíséretében, de a kis kütyü továbbra is azt jelezte, hogy Oroszországba a legrövidebb út Lisszabonon…..
Közeleg a zimankó, téli álmára készül a foci, még egy utolsó (előtti?) nekiveselkedése volt a hét végén, de minden elmond, hogy ennél kevesebb néző eddig csak egy hétközi fordulóban volt, meg a két héttel ezelőttiben. Ritka dzsuva egy idő volt. Nekiálltam kiakasztgatni a kertben a cinkegolyókat,…..
Szeretett bajnokságunk megélte az idei 18. fordulót, azaz innentől nagykorúnak számít. Éljen-éljen, pukkanjanak a kölyökpezsgők, egy pillanatra álljunk meg a nagy rohanásban, hogy értékelni tudjuk ezt a fantasztikus eredményt. Szakály már az előző fordulóban is torokszorító pillanatokat élhetett át,…..
Múlt szombat délután, szokott antiszoc hangulatban múlattam a hétvégét, mikor este fél 6 fele izomból csönget valaki, dörömböl a kapun, a kutya majd agyvérzést kap úgy csörtet kifelé. Kiballagok , hát Sanyi szomszéd az. Róla azt kell tudni, hogy akkora Vasas szurkoló, hogy állítólag van otthon egy…..
Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő…..
Futó Lada 2016.11.19 20:14:57
@slowmotion: ..hogy egy klasszikus Kovács Sanya idézettel éljek :" A play-offba az offense jut be, de a gyűrűt a defense nyeri végül. Ha bejutnak a play-offba, és Romo bejelenti a visszavonulását, akkor viszont megnyerik, mert ez az amerikai style. :)
Futó Lada 2016.11.20 19:09:54
@Artie: ... nem rossz.. kihagytad a csapatokat. 12 csapat , csapatonként 1-1 edző-, pályaedző-, kapusedző-, gyúró,-orvos- , tolmács-, 8 cserejátékos az 168 ...ehhez jön a 6 meccsen 5-5 játévezető, az 198....4 csapatnak van magyar edzője, ott nincs tolmács, viszont a fradinál 3 másodedző van... az 195... :-D