Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Futó Lada

183 bejegyzést írt és 2201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önkéntes házi száműzetésnek köszönhetően már sikerült megnézni a tévében a '86-as magyar-brazil meccset, a Videoton UEFA-kupa meneteléséről készült dokumentumfilmet, és keddre már be van jelölve az osztrák-magyar EB meccs ismétlése. Ha még sokáig tart a szünet, akkor valószínűleg a Grashoppers…..
labdabiztos Kongó....stadionok 2020.03.16 19:24:31
" Kedves Labdabiztos olvasók, Honfitársaim, Tisztelt hölgyeim és Uraim, Sanyi!Megcsináltuk! Mi magyarok arra szövetkeztünk, azt fogadtuk meg, hogy a hazai futballt végre sosem látott színvonalra emeljük, és összefogásunk verejtékes munkája ímhol eredményt hozott. Az elmúlt hétvégén minden felmérés…..
Futó Lada 2020.03.19 10:30:04
@Stefan Derrick: Mindenképp, csak nem akarok kétszer fordulni, és gondoltam megvárom míg az MLSZ véglegesíti a bírókat és a helyszíneket a fordulóra. Zárt kapus meccsek miatt nem szeretnék belefutni abba a hibába, hogy véletlenszerűen megadok egy helyszínt, az UTE meccsre, véletlen eltalálom, és odaözönlenek a nézők. De igyekszek nagyon... :)
labdabiztos Szösszenet 2019.11.20 16:00:06
Wales - Magyarország dióhéjban....
Régen volt már beharangozó, szerencsére az eltelt időszakban nem szűnt meg a hazai foci, sőt további térnyerésről számolhatunk be. "A válogatott egy-egy meccse régen tömegeket volt képes megmozgatni" -nyilatkozta Laci a140 kilós buszsofőr, aki régen kijárt minden meccsre. Manapság már nem jár, így a…..
Véget ért válogatott meccs miatti szünet - van akinek már két hete, van akinek csak most. Utóbbiak kedvéért gyors távirati stílusban összefoglaljuk miről is maradtak le, majd kíméletlen őszinteséggel megnyitjuk a hét végi fordulót...
Nehéz az amatőr bloggerek élete. Hiába a tökéletes terv, hogy márpediglen csütörtök este nekiáll a beharangozó megírásának, háttérben a Junosztyon a Viid bemasírozik az Európa Ligába, és a meccs végén már csak a dupla ünneplés marad, egyfelől a magyar csapat sikere végett, másfelől a jól végzett…..
- Hogy hívják a focimeccsen szurkoló szerzetest?- Szurkoló barát.- És ki a kedvenc játékosa?- Pap(p) Kristóf.Kicsit megcsúsztunk a beharangozóval, ez van, ha a leendő szerző képes megfázni +36 fokos hőségben, és minden mással foglalkozik, csak a posztírással nem. A poszt elején levő indokolatlan…..
A hétvégi fordulóban a Fradi és a Honvéd kivételével mindenki más idegenben játszik majd - ez annyi mint 10 csapat - és ismét lesz párcserés meccs, csakúgy mint 2 fordulóval ezelőtt ; most a Loki megy Felcsútra, de a Vidivel játszik, cserében a Puskás nevével - és nem annak teljesítményével -…..
Túl vagyunk az NB1 szezonjának 1/11-ed részén, és már csak 12 csapat van versenyben a bajnoki címért. Öldöklő verejtékes küzdelem várható, a verejték legalábbis biztosnak tűnik az időjárás-előrejelzés alapján. Tegnap este élőben volt szerencsém végignézni Videoton TV-men, ahogy a tévégyáriak…..
Az utóbbi héten a vizes világbajnokság körül forog minden, tele vannak a strandok is amatőr műugrókal és önjelölt úszó-fenoménekkel, akik fröccs-lángos kombó mellett ecsetelik, hogy bezzeg ha ők annak idején nem hagyták volna abba víziszony miatt, akkor most mi minden lenne. A foci kicsit…..
Kis technikai leállás után újra beharangozóval jelentkezünk, amihez természetesen tippjáték is tartozik. Ha valaki esetleg - a 'biztoshoz hasonlóan - átaludta volna az elmúlt hónapokat, az most úgy érezheti magát, mint Pamela a Dallasban, lévén, hogy szinte semmi nem történt, és az egész EB…..
labdabiztos Ciccen a portugieser 2017.03.24 16:34:05
 Bernd Storck hitetlenkedve csóválta a fejét. A kelő napba nézett, majd vissza a GPS kijelzőjére. Majd megint a napra, majd megint a kijelzőre. Rázogatta, földhöz csapta pár öles "Scheiße" káromkodás kíséretében, de a kis kütyü továbbra is azt jelezte, hogy Oroszországba a legrövidebb út Lisszabonon…..
Közeleg a zimankó, téli álmára készül a foci, még egy utolsó (előtti?) nekiveselkedése volt a hét végén, de minden elmond, hogy ennél kevesebb néző eddig csak egy hétközi fordulóban volt, meg a két héttel ezelőttiben. Ritka dzsuva egy idő volt. Nekiálltam kiakasztgatni a kertben a cinkegolyókat,…..
Szeretett bajnokságunk megélte az idei 18. fordulót, azaz innentől nagykorúnak számít. Éljen-éljen, pukkanjanak a kölyökpezsgők, egy pillanatra álljunk meg a nagy rohanásban, hogy értékelni tudjuk ezt a fantasztikus eredményt. Szakály már az előző fordulóban is torokszorító pillanatokat élhetett át,…..
Múlt szombat délután, szokott antiszoc hangulatban múlattam a hétvégét, mikor este fél 6 fele izomból csönget valaki, dörömböl a kapun, a kutya majd agyvérzést kap úgy csörtet kifelé. Kiballagok , hát Sanyi szomszéd az. Róla azt kell tudni, hogy akkora Vasas szurkoló, hogy állítólag van otthon egy…..
Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő…..
Futó Lada 2016.11.19 20:14:57
@slowmotion: ..hogy egy klasszikus Kovács Sanya idézettel éljek :" A play-offba az offense jut be, de a gyűrűt a defense nyeri végül. Ha bejutnak a play-offba, és Romo bejelenti a visszavonulását, akkor viszont megnyerik, mert ez az amerikai style. :)
Futó Lada 2016.11.20 19:09:54
@Artie: ... nem rossz.. kihagytad a csapatokat. 12 csapat , csapatonként 1-1 edző-, pályaedző-, kapusedző-, gyúró,-orvos- , tolmács-, 8 cserejátékos az 168 ...ehhez jön a 6 meccsen 5-5 játévezető, az 198....4 csapatnak van magyar edzője, ott nincs tolmács, viszont a fradinál 3 másodedző van... az 195... :-D
A hazai első osztály küzdelmei majdnem féltávhoz érkezett, és nem tudom eldönteni, hogy a pozitív vagy a negatív meglepetésből van-e több eddig. Ha abból indulunk ki, hogy vezet a Vasas, akkor az meglepetés, ha azt is nézzük, hogy miért, akkor egyáltalán nem. A 14. fordulóban 2 stadion-búcsúztató és…..
Futó Lada 2016.11.07 13:25:56
@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): A Vasas szektorba csak Vasas-kártyával lehet jegyet venni, ha MLSZ kártyád van, akkor kézzel kell beírni az adatokat, emiatt is lehet lassú a jegykiadás
..ehhez egy adalék : múlt hét, Vasas-Vidi előtt a klubházban.
- Helló szeretnék 2 jegyet a B szektorba.
- Semmi gond, kell név, születési dátum.
- Tessék itt az MLSZ kártya, másold le róla.
- Van MLSZ kértya, akkor azt csak lecsipogtatom....basszus, így nem enged jegyet adni, oda csak Vasas kártyával lehet...oké, akkor begépelem.
Kicsit késésben vagyunk a beharangozóval, aminek a tippjáték átalakítása az egyik oka, így a kapufa után rögtön a lényeg következik...
Stadionbúcsúztató hétvége következik a bohócligában. Már-már meglepetés kategóriába tartozik, hogy megkezdődik a DVTK stadion rekonstrukciója, ők a Fradi ellen búcsúztatják a régi stadiont szombaton, és elérkezett az idő, amikor Fáy utcai sporttelep egykori ékköve is a megújulás útjára lép, és…..
Nem hoz szerencsét a péntek 13. Jó, az rendben, hogy 21-e van, ami nyerő szám a számmisztika szerint, de a 13. forduló beharangozója következik, így mégiscsak péntek 13 van. A 13 az boldog szám. Sokáig nem tudtam, hogy létezik ilyen fogalom, de  létezik ugyanúgy, mint az MTK Ultra. De mindkettő van,…..
 Hát Drága Béláim az Úrban, ez is bekövetkezett. Vártuk már, mint Kövesi a Csabagyöngye-Fősör meccset. Nem elsősorban a 12 . fordulóról mondom ezt, hiszen azt azért a laikus drukkereknek is világos volt, hogy a 11. forduló után minimális odds-al fogadhatnak arra, hogy a 12. fog következni. Nem is…..
Futó Lada 2016.10.14 12:48:38
@spinat: valóban volt ilyen. Azon gondolkodtam reggel befelé jövet, hogy ha rögtön 33. fordulóval kezdődne a bajnokság, az mekkora ötlet lenne. Utána mindenki nyugodtan játszhatná a maradék 32-t, mert már úgyis minden eldőlt. ( Lévén, hogy az MLSZ az utolsó forduló után hirdet végeredményt)
Látszólag tegnap robbant a bomba, hogy holnap este nem csak az MTK stadionavatóján játszik a Sporting, hanem a Portugál Kupában is pályára lép. A valóságban nem ennyire váratlanul történt...
Futó Lada 2016.10.13 12:21:38
@vérfarkas: a tabellára nézve azt mondanám, hogy az MTK a saját maga B csapata...
Amúgy a megnyitón tényleg fellép a Pink Floyd ?
Futó Lada 2016.10.13 15:07:25
@christvhu: mindjárt kiderül, hamarosan kezdődik. :)
Kiváncsi leszek, hogy az érsek úr ezt a pályát is megáldja mint Felcsútot vagy a Arénát, vagy csak lenyírnak a fűből egy keveset
A poszt eredeti munkacíme az volt, hogy "A magyarok jobbak Lettek, vagy beletörik a svájci bicska", de amellett, hogy semmi értelme, még ráadásul azt feltételezné, hogy megfeledkezünk a méltán népszerű U21-es válogatottról, amely az U21-esek számára kiírt EB selejtezők utolsó 2 körében lesz…..
Ne szépítsük, fotelszurkoló vagyok. Van ilyen, nem feltétlen megy mindenki stadionba, lehet amiatt mert messze van, lehet amiatt mert nincs lehetősége rá, mindegy is ebből a szempontból, van egy rakás olyan Milan szurkoló is, aki még életében nem járt a város határán túl. Fotelszurkoló voltam…..
Futó Lada 2016.09.27 16:40:45
@buszrajongó: ... hivatalosan az "FM kiemelt sportlétesitményei" kategóriába volt sorolva, 2008-ig így ebben a tekintetben valóban az államé volt. 2008-ban adta el az állam a Real Estate-nek, majd 2011-től lett megint az államé.
Most, hogy már a kormányközeli (tehát az autóban az anyósülésen helyet foglaló) Hungarian Times is kiadta a fatvát* (vagy kilövési engedélyt) Thomas Dollra, elgondolkodtunk, hogy ki követhetné a fővárosi rekordbajnok zöld-fehérek kispadján. * ilyet egyáltalán le lehet írni a migirimigráncskapmány…..