Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illetékes Elvtárs

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta várok egy porlasztós autó alkoholos alakítására, elsősorban azért, mert én is próbát szeretnék tenni egy öreg Saab 99-essel. Most végre megérkezett egy részletes leírás, egy gyönyörű állapotú  Skoda 110R Coupé volt bano110r áldozata. Úgy látszik, a skodások…..
Belsőség Kell.Bele.Erős 2009.06.19 13:35:00
Amikor ez a belső levlistára kikerült, szinte egy emberként emelte magasba hüvelykujjait az egész szerkesztőség, még tán Angéla is. Ez az! Van minden, ami kell: V8 a Mercedestől (márpedig a V8 ugye a pokolban is...), váltó a BMW-től, bódé Togliattiból, kardán, póver, móka és…..
A Homár legutóbb a Szigeten csodálkozott, hogy milyen jól bírja a gin tonikot, de talán a Morrisonsban sem ártana meg pár pohár, ha ott ugyanúgy nem látni, miből mennyit kevernek a tonikba és ha ezt megemlíti a vendég, beindul a biztonságiakkal fenyegetés. Kedves Nagybajszú…..
Éseztígyhogy-rovatunk mai nyertese R., aki a megtépázott Várban fedezett fel egy újabb érdekes anomáliát. Szerencsétlen Halászbástyát kapták el megint, ezúttal egy vendéglátóipari egység foglalta el az alsó szintjét székpakolgató turistáknak álcázva: A Lebontották a Budai…..
Az utóbbi napokban-hetekben egymás után kerültek elő Wizz Air-szapuló levelek. Ebben persze nincs semmi rendkívüli: ha valaki megírja egy adott céggel kapcsolatos élményét, a többieknek is nagyobb kedvük lesz hozzátenni a magukét. A Wizz Air bashing fő témái a római járaton…..
Ahogy ígértük, a gazdasági rovatot ráuszítottuk arra a témára, hogy vajon törvénytelen, vagy simán pofátlan dolog emeltdíjas telefontarifát kérni az ügyfélszolgálati hívásokért. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen azt mondták, a dolog nem sért törvényt. Tehát…..
autózz! Mozgássérült gigaposzt 2008.06.04 13:54:00
Mivel nagyon rákaptatok erre a reggeli mozgáskorlátozott kártyával parkolós témára, elérkezettnek látom az időt, hogy rátok zúdítsak egy válogatást az elmúlt néhány hétben beérkezett mozgássérültek számára fenntartott helyre parkolgatós fényképekből, lehet őket…..
Belsőség Jaj, eladtam az Alfát! 2008.06.03 15:10:00
Volt egy pillanatnyi elmezavarom, hirtelen beleszerettem egy autóba, valami azt súgta belül, meg kell vennem. Takip eddig rettentő sok jót tett velem, ha emlékeznek még, ő volt például, aki megajándékozott oldalablakokkal, amikor karácsonykor feltörték a 75-öst. Aztán amikor nem…..
Illetékes Elvtárs 2008.06.03 17:12:48
Belsőség Flaszterfutam 2008.05.30 14:01:00
Frissek még a gumicsíkok a pozsonyi Tesco-Palace kereszteződéseiben, a lagymatag tavaszi szellő kupacba húzta össze a gumiport a padkák mentén. Már csend van. De egy pár napja még extrapuha semi-slickek kapaszkodtak, nyúzták az út bőrét, az pedig viszont, tolókerekes váltók…..
Illetékes Elvtárs 2008.05.30 14:36:52
Csaba találta a fent látható feladványt, a helyes megfejtőknek nem kell büntetést fizetniük gyorshajtásért: A közlekedési nulltolerancia jegyében a 300.000 Ft-os kérdés az alábbi. Mennyivel közlekedhetek a képen látható úton a gépkocsimmal? Játékos kedvűek telefonos…..
Egy újabb ártalmatlannak tűnő áremelés, ami az összes Pannon-előfizetőt érinti, viszont bejelenteni nem sikerült, csak az ÁSZF-hez csapták hozzá, jelentős extraprofit vagy feledékenység okán. Csíkosfejű Nádi Poszáta jelenti a harctérről:A Pannonnál eddig a…..
A múltkori történeten felbuzdulva Gerimur is kiöntötte szívét az FHB suttyó jelzáloghitelével kapcsolatban. Neki például 3 db ingatlant kellett fedezetként 30 M forint értékben biztosítania 12,5M forint hitelhez, amit nyilván visszafizetni és kiváltani sem lehet csak úgy:2007-ben…..
Már megint egy Nokia-kampány lágyította meg a Homár kemény páncélját (tavaly ugye három hasonló is volt). Most az N82 kapcsán sikerült kedvesen halálba alázni a műholdas helymeghatározás könyörtelen harcosait. Az aktuális kampány arca ugyanis Stavros, a fikcionális…..
Büntetlenül elérhető kellemes érzés, amikor az embernek igaza van. Az adrenalinszint megemelkedik, bizsergető melegség tölti el, amitől percekig peckesen járkál fel s alá a bőrfoteles irodájában. Ilyesmit érezhetett Zám Tibor, amikor papírra vetette alábbi levelét naiv ügyfél…..
Úgy tűnik, a Nokia felvásárolta az egyik legjobb vírusmarketing-kimérést a környéken, akik már megint olyat kanyarítottak, amitől lehidaltunk (pedig még ki sem hevertük MC Farmert és az óriászsebeket). Legfrissebb találmányuk a Mobile Videohat, ami egy telefontartó fejpánt…..
Egy újabb ígéretes reménységet szúrtunk ki blog.hu-n. A L'hotel magyar szállodák és panziók tesztelését ígéri, illetve ebbe vonná be az erre fogékony közönséget. Első ránézésre a Homár ízléséhez kicsit elnéző az értékelés, pl a pécsi Kálvária-Rácz Hotel a bunkó…..
Egyszerűségében is trükkös módszerrel lopnak gumit ipari mennyiségben a nagy ingyenes parkolóban álló kocsikról Vomit levele szerint: odamennek és nyíltan lecserélik az abroncsot. A banda sikerét nagyban előremozdítja, hogy a téren elhelyezett biztonsági kamerák - legalábbis a…..
Havon csúszkáló olvasóink közül van, aki az első héten bepróbálta a sífelvonót Nagyhideghegyen. A jelek szerint nem lehet elégszer érdeklődni telefonon, de még személyesen se, pedig hó már van: Óvatosak legyetek a nagyhideghegyi telefonos információkkal, ne higgyetek nekik!…..
Egy internetes rendeléssel zárjuk az autósok panasznapját. Lívia az alábbi levelet küldte a Top-Tyre Kft-nek, miután kiderült, hogy az egy héttel azelőtt 12khufos darabáron megrendelt gumikat csak 20 ezerért vihetné el:Panasszal szeretnék élni a következő eset miatt:…..
Tékozló Homár Kidobni olcsóbb 2007.10.19 10:10:00
Az alábbi történet nemannyira tanulságos, mint amennyire csak az derül ki belőle, hogy a Pixmania nem magyar cég, hanem francia, és mint ilyen, magyar telephelye sincs, ezért aztán egy csomag visszaküldése is drága. Anikó előbb rendelt, aztán olvasott: Egy MP3-lejátszót rendeltem…..
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
Egy görbeestés amnéziás esettel állunk szemben vagy hegyezhetik MacBookjaikat Etyekwoodban a következő szétszponzorált cukrostakony vígjátékhoz? Gábor története a 00-ás évek románásan stilizált lenyomata: a kerítőnek állt huncut bázisállomás megváltoztatott smssel…..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..