Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becsületsüllyesztő

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hangfájlt most nem sikerült feltölteni, valamiért a data nem adta vissza a linket, miután végzett. Kérdezz - Felelek (28) Kérdezők: dexexe Becsületsüllyesztő (03:50) Kérdezz - Felelek (29) Kérdezők: Wrathe CN (02:34) maffiozo (05:48) filmkiller (09:15) Fake.beL1eVe (10:28)…..
Részemről ez az utolsó megnyilvánulás ennek a majomnak, aki ma nem túlzás, csak ma délután vagy 12 profillal tért vissza, hogy elröfögje ugyanazokat a marhaságokat, mint amiket szokott. Koros pofája alapján igazán benőhetett volna feje lágya. Ember, keressél értelmesebb…..
Becsületsüllyesztő 2012.04.23 21:00:33
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Az Atrocious végén már említett másik áldokumentarista horror, ami eléggé félresikerült tavaly. A különbség annyi, hogy ez még a spanyol borzalomnál is nagyobb siker volt. Másik hír, hogy a régóta szünetelő Bugnews blog újra aktív. Az oldalon játék-bugok gyűjteménye…..
Becsületsüllyesztő 2012.02.17 14:36:53
@facser:
Miért kell módszeresen belekötni ilyen igénytelen és gusztustalan anyázással?
Nem értem miért kell egy poénnak szánt dolgot egyből komolyan venni?! Az ilyenfajta hozzáállással csak is magadat minősíted!
Talán el kéne fogadni mások véleményét és nem ilyen beképzelt szar szövegekkel kéne itt rovarkodni!!!
Becsületsüllyesztő 2012.02.17 14:48:12
@facser:
MediEvil-nek be kéne mutatnia az összes eddigi videódat!
Kb ugyanilyen szinten vagy te is, mint ezek itt:
www.youtube.com/watch?v=k5mr9LPzhwQ

Amúgy miért nem Fogyatékos FilmKiller a nickneved?! Az jobban tükrözné a személyiségedet!!!
2010-ben készült, 2011-ben bemutatott spanyol áldokumentarista horror, ami az alműfaj legelcseszettebb darabja. Aki pedig esetleg már hiányolja Medencetisztítóékat, az nézze meg Mangekyo legújabb - egyébként nagyon jó - bemutatóját a Macskák királysága című animéről, mert van…..
Lássuk csak: volt egy közepes első rész, egy borzasztó második, egy korrekt harmadik, és egy annyira-rossz-hogy-az-már-jó negyedik. Ezek után nem is nagyon tudom, mire kéne számítani az ötödiktől. Mindenesetre megint lesz sok videojáték-szintű akció, a látvány egész korrektnek…..
Íme az ígért lista, amiben a tíz legijesztőbb után a tíz legfélelmetesebb jelenetet állítottam össze! Sajnos néhány jelenet youtube-ról van, ezek minősége nem valami jó, ezért elnézést kérek. Jó szórakozás! ..
Már nyilván mindenki tudja, de azért még egyszer leírom, hogy vasárnap véget ért a második Filmelemzők Oscarja. 23-an neveztek, ami nagyon szép szám, és a kritikák nagy része igen színvonalas volt. A győztesektől majd szeretnénk, ha az emailcímünkre elküldenék a nevüket és a…..
Becsületsüllyesztő 2012.01.08 13:11:40
A Shrek sorozat mellékszereplőjének önálló filmje cseppet sem okozott csalódást ..
A második rész után nem vártam sokat... és hát nem is kaptam túl sokat. Az Ong Bak 3 új dimenziókat nyit az átgondolatlanság és a röhejesség terén. Jó szórakozást a videóhoz!..
Baaad Movies Boldog Karácsonyt! 2011.12.24 10:01:00
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!   Sorter & BlackSheep..
Baaad Movies Mit nézünk jövőre? 2011.12.13 19:14:00
Mielőtt belevágnék: Videós fronton most kis csúszás van, hiszen Sorter következett volna egy nem akármilyen filmmel, viszont a vizsgaidőszak miatt úgy tűnik, megint rajtam a sor. Szerdától három napig szabadságon leszek, azalatt biztosan befejezem a videót, hogy hétvégére legyen…..
A héten hivatalosan is megkezdődött a szeptember óta félve emlegetett két hónap, a vizsgaidőszak. Bár bevallom, annyira nem aggódom miatta - szerintem a kurzusaim nagy részével nem lesz gondom - de  ennek köszönhetően az időbeosztásom az elkövetkezendő hetekre nagyon…..
Ami még kimaradt: Marhára unom, hogy a videóknál a kommentek fele válaszolgatós, de mindig csak az egyik oldalt látom és fogalmam sincs, hogy miről is szól az egész. Jó volna, ha előhívható volna a másik oldal is...  Az a baj, hogy hiába vannak jóval…..
Becsületsüllyesztő 2011.12.03 17:16:42
@Natti^^:
Nekem csak elég, ha maga a főoldal marad a régiben, és működik is úgyhogy köszi szépen a segítséget! :))
Baaad Movies BellAkira 2011.11.29 14:09:00
Az Anime-Manga Palotán futottam bele ebbe az infóba, és azonnal beállt a hullamerevség! Élőszereplős film az Akirából, a stáblistán olyan nevekkel, mint Ken Watanabe, Helena Bonham Carter és... TEJÓISTEN!   Igaz, még nem hivatalos, de már a gondolat is elborzaszt! Ezt még…..
A nagyon sokadik B-kategóriás szörnyes-menekülős-ősiátkos film, ezúttal a kevésbé emlékezetes, de rendkívül gagyi fajtából...
2003-as Stephen King adaptáció. Gagyi. Blőd. Nevetséges. Banális...
Becsületsüllyesztő 2011.11.13 21:35:21
Kissé elszomorító, hogy ezek közül még egy sem került filmvászonra, pedig minden téren garantált lenne a sikerük.A Filmelemzők blogján pedig Sparrow új top 10-es videóját nézhetitek meg! ..
Becsületsüllyesztő 2011.11.06 13:05:14
@KongFan:
Osztom ezt a véleményt! Sztem az egyik legjobban kidolgozott játékadaptáció, és várom már a 2. részt is, ami már más rendezővel készül el, de bízok benne, hogy hozza az 1. rész színvonalát. Képek már ugyan vannak, de trailer még mindig nincs. :/
www.youtube.com/watch?v=4p9OZ3V0gNI
Pedig február 23.-ra írták a magyar mozibemutatót.
Becsületsüllyesztő 2011.11.07 16:36:47
Ebben a videóban egy újabb áldokumentum horror kerül terítékre, ami ugyan jól indul, de a második felére teljes kudarcba fullad. ..
Becsületsüllyesztő 2011.10.30 16:43:09
@Blaine:
Igen jól emlékszel! :)
Mondjuk ott sztem sokkal paráztatósabb volt, mint itt.
Becsületsüllyesztő 2011.10.30 20:49:41
@Blaine:
Tényleg nem volt rossz film, sőt egész jónak mondanám, és azért a szereplőgárdában is elég híres nevek vannak. Amúgy a "genyadoki kifejezést én is bírom, meg a többi szójátékot is.:)
Hogy Poirot látja-e azt nem hiszem, mert az Wannacut doki volt, de amúgy tényleg a híres nyomozóra hajaz. :)
A folytatása a Visszatérés a Kísértet-hegyre sem volt egy rossz film, bár az elsőt 1 fokkal jobbnak tartom, de ezzel sem volt gond.
Most ez a direct to DVD folytatás ez pont erre vonatkozik? (Bocs a tudatlanságomért! :) )
Becsületsüllyesztő 2011.11.01 15:07:49
@Blaine:
Jah értem! Akkor ilyen pl. a Takers (2010) is, amit nem adtak le moziban csak a DVD piacra dobták, az amúgy nagyon jó filmet.:)

Egyébként ez a jelenetválasztós dolog ez nekem még valamit juttat eszembe. Méghozzá a Végső állomás 3.-at, aminek az extra változatában van olyan, hogy te döntheted el, hogy és miként folytatódjon a film. Mondjuk ott inkább a végén érdekes, mert ott gyakorlatilag megválasztod a befejezést is, de amúgy egész jó kis ötlet.
Egy borzasztó, Mad Max-re hajazó képregényfilm a '90-es évekből. ..
Rövid véleményünk Cápapöcs Jason Bourne-ná válásáról!Ezen a linken letölthetitek külön a hangot!A napokban továbbá kitettük két blog linkjét az ajánlott oldalak közé. A Tales from the Blog horrorfilmekkel foglalkozik, a Kocka-kuckón pedig film- és játékkritikákat…..
Ezzel hivatalosan is megkezdődött a 6. évadunk, az első videóban pedig az egyik "kedvenc" rendezőnk korai filmje kerül bemutatásra. A hang kicsit torzra sikerült, de reméljük, ettől még élvezhető maradt az összkép. Jó szórakozást!   ..