Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dpain

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Húsvéti Ajándékként megleplek benneteket azzal hogy kiteszem nektek ezt a videót amiben a szinkronparódiák koronázatlan királya Matten egy újabb adag agymenést ad ki magából. Amit még csak fokoz hogy a Naruto Abridged sorozatot választotta. Készüljetek föl mert szarrá…..
Szegasztok! Ma valami olyan történt, ami végleg kiborította a bilit nem egy, nem kettő, de legalább a Naruto olvasók felénél, s újabb százezrek dobják a mangát a kukába, illetve újabb "narutard"-ok istenítik Kishimoto (nem létező) "zsenialitását". Olvastam egy-két animés…..
Dpain 2012.09.02 02:35:40
@zriff: A narútó hol fut 20 éve már bocsáss meg azt hiszem a most futó shonenek közül a one piece fut a legtöbb ideje a maga 15 évével :D
Szegasztok! Sokan szokták feltenni a kérdést, hogy melyik a jobb: az eredeti manga, vagy a belőle készült anime? Persze sokan kérdezhetitek, hogy "ugyan, miért ne lenne jobb az anime, mint a manga, elvégre színes"... Nos, hiszitek vagy sem, vannak mangák, amiknek nem szabad/kéne anime…..
Sziasztok! Épp fent boklásztam aza Animeaddictson ahol is egy olyan bejegyzésre lettem figyelmes ami felkeltette az érdeklődésemet. Közzé tették ugyanis egy listát hogy mely mangák fognak hamarosan véget érni. Ezek közül azonban csak kettő olyan van ami számomra is ismerős a…..
Szegasztok! Sokakhoz hasonlóan én is az A+-on ismerkedtem meg a legtöbb anime-val, köztük volt egy igen érdekes darab, aminek ugyan csak kevés részét tudtam elcsípni, de mégis az egyik legjobbnak tartottam, amit valaha levetítettek itthon. Ez pedig a Trigun volt. A Trigun híres volt…..
Steve Jobs halálával elveszítette az egyik fő mozgatórugóját az Apple - de milyen irányba indulnak? Segítsenek a Kedves Olvasók a cégnek!         Mi lesz most az Apple sorsa?..
Dpain 2011.10.06 18:20:46
@driopios: Azt ugye tudod, hogy tegnap meghalt ?