Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaaarrrrggh

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
Határátkelő Azért sem adom fel! 2012.12.19 06:58:00
Tartok tőle (mi több, a számokat elnézve tudom), a mai történet nem egyedi, éppen ezért annyira szívbemarkoló. Szerzője egy házaspár hölgytagja, akik életük azon szakaszában vannak, amikor az elmúlt évtizedekben fáradságos munkával felépített egzisztenciát kellene…..
aaaarrrrggh 2012.12.19 18:18:39
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
A mai történet arra példa, hogy néha egy telefon is elég, hogy napok alatt megforduljon az ember élete. Gyulával ez történt – a hívás csütörtökön jött, vasárnap már landolt a gépe Németországban. „Informatikusként dolgoztam Magyarországon egy multinacionális cégnél,…..
aaaarrrrggh 2012.11.10 14:57:42
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
aaaarrrrggh 2012.07.10 18:32:44
@Spadla z oblakov:
Gerjeszted a gyűlölködést. Az ilyen leszorítós stb. reagálás fenntartja az ellenségeskedést, a harcot az aszfaltért. Mind az autós és a biciglis félnek is már végre meg kéne tanulnia kilépni a gyűlölködő spirálból. Próbáljatok toleránsak lenni akkor is ha nehéz.
Az alábbi sztorikat minden valószínűség szerint már többen is ismerik a Lángoló Gitárok olvasói közül, de "az újszülöttnek minden vicc új" alapon talán érdemes időről időre elővenni ezeket. Merthogy biztos akad olyan is, aki eddig nem tudott…..
aaaarrrrggh 2012.05.18 23:28:34
A Super Bowl közeledtével mindig óriási a felhajtás a külön erre az alkalomra készített reklámszpotok körül. A FIAT idei alkotása azért igazán nagyszerű, mert a reklám nagy részéből egy mukkot sem értek, mégis pillanatok alatt az egyik kedvenc Super Bowl reklámjaim közé…..
aaaarrrrggh 2012.02.09 18:12:16
Stephen Hawking mondotta egyszer: "Nem érdekel különösebben, milyen jelzőket aggatnak rám az újságírók, ez csak a médiafelhajtás része. Nekik egy Einstein-szerű figurára van szükségük; de hogy olyanok hasonlítanak Einsteinhez, akik egy szót sem értenek sem az ő, sem az én…..
„Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem” – 9 év után a pasi hajlandó lenne elhagyni a barátnőjét, mivel ő képtelen teljesíteni a nő gyerektervezéssel kapcsolatos vágyait. Döntését még egy dühös…..
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..