Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarpoker

53 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha a tavalyi évben is nagyon közel került a tucatjadik karkötőjének megszerzéséhez erre végül idén sort is kerített, ráadásul egy Seven Card Razz versenyről származik Phil Helmut 12. WSOP Karkötője. WSOP - Phil Helmut 12. Karkötője A 2012 -es WSOP 18. számú 2,500$ Seven…..
Winston vagyok Szakmai egyeztetés 2012.02.27 14:23:00
Őszintén szólva a legkevésbé sem izgat a dohányipar sorsa, ám napi hírbarangolásom során valamin megakadt a szemem. Újra. Történt, hogy a Népszabadság megszellőztette, a dohánytörvényt egy dohányiparban érdekelt mágnás segítségével hozták össze és milyen meglepő…..
Azt mondja a Magyar Villamos Művek vezérigazgató helyettese, hogy nehéz helyzetben van a negyedik mobilszolgáltató. Tudjátok, az, amelyik március végén alakult az állam pénzéből. Vagyis a miénkből. Hát ez bizony probléma!Azt is mondja Bánfi László, hogy életbevágóan fontos,…..
 Oszkó és a Reformszövetség is bocsánatot kérhetne a magyar néptől, mert évekig mantrázták az egykulcsos adót. Mert itt lapulunk a bokorban egy kifejezetten keleti jövedelemadó-rendszerrel, amit már az IMF is eltörölni javasol. Miután a kormány által eleinte hangoztatott,…..
  Sokan nem értenek egyet azzal, hogy az ügynöktörvényt leszavazta a Fidesz-KDNP frakció. Helyesen. Természetesen az ügynöktörvénynek már réges-rég meg kellett volna születnie és a Fidesznek kellett volna megszülnie azt.   Azonban ne feledjük, hogy az ügynök csak egy…..
Eddig is volt adatvédelmi törvényünk, és ez alapján is kellett adatkezelési számot kérni. De mivel a törvény nem büntette azt, aki ilyet nem kért, hát, nem sok cég kért magának. Pedig nem volt semmilyen különös költsége, csak várni kellett rá, nem keveset. Persze kellett a…..
Stumpf Andrásnak köszönhetően kellő lelkesedéssel indult a Magyar versenyzők számára az idei póker világbajnokság, nézzük jelenleg milyen képet mutat a WSOP póker körkép, és hogy kik lesznek a biztos nevezők a Big One Versenyre! Póker Körkép a WSOP Versenyeiről A…..
Az 1709Blog szerzője a minap adott hírt arról, hogy az osnabrücki egyetem két professzora, Hans-Jürgen Ahrens és Mary-Rose McGuire egy 10 könyvből (itt nem a szó "kötet" értelmében) álló tervezetet készített a német szellemi tulajdonjogról. A modelltörvény…..
A múlt hét elején "A támogatás ára" címmel közöltünk egy vitaindítót arról, hogy mit tartunk a választók és az Orbán rezsimet leváltani készülő pártok közötti megegyezés új minimumának. A vitában eddig megszólalt többek között Csigó Péter, Rácz András, Vágó…..
Orbán Viktor 2011-ben még gyorsnaszádról beszélt, mostanra azonban biztosak lehetünk abban, hogy a magyar hajó csak egy gyenge ladik az európai tengeren. Kapitánya még mindig nem létező növekedésről, és az európai élen járásról álmodozik. 2012 első negyedévében a magyar…..
Mint ahogyan már előzőleg beszámoltunk róla, Június 1-től a Revolution Gaming Network megalakulásával két hálózat egyesítette erejét, immáron a Cake Network (ezen belül az EuroClub is) és a Lock Poker játékosai azonos asztaloknál játszhatnak. A hálózat megalakulását és a…..
Kezdődik a WSOP, és mint minden évben, idén is a Casino alkalmazottak versenyével vette kezdetét  Vasárnap a Wold Series Of Poker. Tegnap pedig már mi is örülhettünk, hiszen Stumpf András Továbbjutott az Event #2 NLHE pókerversenyen, ráadásul az átlag duplája feletti…..
A reklámszabályok is változnak az online szerencsejáték megadóztatásával, emiatt az engedély nélküli cégek ajánlatai egy kalap alá kerülnek a fegyverekkel és a vényre kapható gyógyszerekkel. Forrás: Kreatív.Online "A médiaalkotmány is megváltozik [2012. - a szerk.]…..
Nem tudom, van-e olyan pókert szerető ember Magyarországon, aki nem tudja, hogy a pókertörvényt - ami ezer sebből vérzik - megszavazták nemrég a parlamentben, méghozzá elég gyorsan került napirendre (kicsit részletesebben itt olvashattok erről).Nem hagyhatom ki, hogy még ebben az…..
A legégetőbb emberi jogi probléma a cigányság helyzete, hívta fel a figyelmet újra Dénes Balázs TASZ-elnök. Ezúttal a Republikon Intézet konferenciáján beszélt az emberi jogok magyarországi helyzetéről. Kiemelkedően súlyosnak ítélte az intézményesült diszkriminációt: akár a rendőrség, vagy az…..
A Cake Gaming N.V. bejelentése szerint hamarosan Revolution Gaming név alatt egyesült a Cake és a Lock Poker. A hálózathoz tartozó termek, és maguk a hálózatok is ugyan úgy fognak működni mint az egybeolvadás előtt, annyi kivétellel, hogy egy nagyobb és erősebb hálózat, a…..
Aki azt gondolta volna, hogy a kormány az utóbbi időben – a plágium-ügy árnyékában – esetleg tétlenkedett volna, nagyot tévedett. A Széll Kálmán terv 2.0-ás változatának bejelentése komoly csattanó minden bizonytalankodónak. Idézzük hát fel, mi történt az…..
Még mindig elég sokan hirdetnek az ingatlanbazár.com-on, aztán csodálkoznak, ha az ingyenes időszak után fizetési felszólítást kapnak. Minthogy a felhasználóknak emailezgetett dokumentum neve "díjbekérő", és nem számla, nyugodtan töröljék a spamekkel együtt:Pár…..
A kormánytöbbség a múlt héten mindenfajta hozzászólás vagy magyarázat nélkül szavazta le, hogy az országgyűlés napirendre vegye Schiffer Andrásnak a rendszerváltás előtti ügynökök listáit és jelentéseit nyilvánosságra hozó törvényjavaslatát. Az államszocializmus…..
A szabálysértési törvényt fogadta volna el ma a parlament, amikor is először azért kellett szünetet elrendelni, mert a zárószavazás előtti módosítók egyike a költségvetés fő számait is módosította volna, de ehhez kellet a költségvetési bizottság jóváhagyása. De még ez…..
A "Népesedési kerekasztal" ciklusból Emlékeztetőül: az aktuális hatalom időnként előáll azzal, hogy ő jajjdemennyire szeretné, ha a - jelentsen bármit is - középosztályban megnőne a gyerekvállalási kedv. És hogy ha valakinek lenne ötlete, hogy mitől, az ugyan,…..
Tegnap folytatódott az ország leghíresebb mókamesterének "one-man" showja, mindenki kedvenc Gyurija bejelentette a végleges-közeli formába öntött új adóterveket.Kicsit visszaugorva az időben, Matolcsy György tavaly novemberben végén írt egy sarkalatos törvényt, amelynek az volt a…..
Májusi élő verseny összefoglaló: EPT évadzáró, és közelgő WSOP pókerversenyek. Véget ért az EPT 8. évada, Monte Carlo-ban; megszülettek a verseny sorozat utolsó nyertesei. A European Poker Tour utolsó állomásán, a sorozat legillusztrisabb versenyeinek 25,000€ High Roller…..
Ajándék Forma 1 Jegy a Chocolate Póker Teremben! Májusban egy mini Ligát indít a Chocolate terem, aki szereti a Forma 1 -et és szívesen ellátogatna Mogyoródra élőben megnézni a Magyar Nagydíjat, az ne hagyja ki ezt a lehetőséget. A Liga versenyeire egy kis összegű (0,50$) nevezési…..