Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Gordon Shamway

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
Dr. Gordon Shamway 2017.05.10 01:05:48
@ngjbp: ebben feltétlenül igazad van, a történések szintjén valóban beavatták őket.
Az igazság szintjén azonban nem. Mert az így nézett volna ki kábé: "Figyelj, azért vagy itt, mert hajlandó vagy 5000 forintért totális hülyét csinálni magadból, és ez nekünk jó. Bár te most azt hiszed, hogy veled fogunk nevetni, valójában rajtad. A Balázs majd kérdezget, sokszor olyasmit, ami elsőre kedvesnek és érdeklődőnek tűnik, de mi, többiek nagyon jól fogunk szórakozni azon, hogy mekkora idióta vagy, hogy nem veszed észre, hogy éppen egy százas szöget ver a fejedbe. Nyugodj meg, ezt rajtad kívül mindenki, az összes néző a stúdióban és a tévék előtt tudni fogja. Te még nem tudod, de kábé tíz év múlva is rajtad fog röhögni mindenki, és a kis faludban te leszel a "baszós józsi" vagy az "úfós marika", amitől közröhej és megvetés tárgya leszel. De mi a vezérlőben, miközben rábeszélünk a Balázs fülére, abszolút ki fogjuk használni minden édes pillanatát annak, hogy ostobább, műveletlenebb és eszköztelenebb vagy nálunk, és menzás műanyagtálon fogjuk a nálad éppen csak eggyel kevésbé proli nézőnek tálalni a retardáltságodat."
Gondolom, nem ez hangzott el.
Dr. Gordon Shamway 2017.05.10 01:12:24
@ngjbp: Hamar nyomtam az entert. Szóval ráadásul meg az sem igaz, hogy mindig tudták, miért mennek be:
magyarnarancs.hu/belpol/monika_balazs_a_kibeszelotildeshow-k_kulisszatitkai_ha_csinalni_lehet-53365

A Balázsos részt olvasd. Gyomorforgató.
Dr. Gordon Shamway 2017.05.09 23:11:59
@AnnaKarenina: Igen, ezen és is csodálkoztam. Együttérzéssel megveregette a Jó Balázs a kedves munkatársai vállát, és együttérzett velük, amíg azok felhajtották neki az apróvadakat, akiket aztán kedélyesen széttéphetett a nézősereg előtt.
Ez így, ezzel a pózólással talán még rosszabb is.
GYURCSÁNY: Nincs visszaút, hisz Orbán már a harcra készül,Idegeneket hív magyarok ellen segítségül.Zsidónak tartanak, pedig Brüsszel jelét magamra vettem,Csak az volt a cél, hogy szabadságunk megőrizzem.Zsidónak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát.Bűnt kiáltanak, hol szabadságát védi az…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
A Fővárosi Közgyűlés közterület-hasznosításért felelős bizottsága FPH061 /6462 – 2/2012 számú határozatával (PDF) megtiltotta, hogy november 11-én este a Flórián téri aluljáróban karitatív rendezvény keretében hajléktalanok számára magánszemélyek ételt és ruhát…..
Csak most akadtunk rá, de azért ami fekszik, az nyugszik alapon kimazsoláztuk a fontos infókat a Népszava tegnapi cikkéből, jól jöhet még, amikor példálózni kell az MTVA pénzszórásával. Tehát a napilap három ügyben kért adatokat a közszolgálati médiaalaptól: mennyiért…..