Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venbanya

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gasztrobakancslista 32. Koshari 2014.03.06 08:12:32
Miután Kultúrbakancslistánkról megtudtuk, hogy a szegecs ókori egyiptomi találmány, kóstoljuk meg Egyiptom másik nemzeti eledelét a kosharit. Bár igazából a nem túl gazdag emberek étele, Ipuki írnok és a gabona számlálója még biztos nem fogyaszthatta, hiszen csak jó 2000…..
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
venbanya 2015.06.10 07:31:04
@Kulics: pontosan igy van :)
A szerző eredetileg az őshonos kisebbségekről tartott európai parlamenti meghallgatásról akart írni, de az oldal zárása idején itt még javában „meghallgatóznak”. Így a nem őshonos magyar kisebbségekről fogunk írni. Mert mi, magyarok, mindenütt ott vagyunk a világban. Brüsszeli szállodánk halljában…..
Egyiptomban megint (még mindig) feszült a helyzet, sok városban vannak harcok, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy gyorsan megoldódik a helyzet. Ám Bálint szöveggel is ellátott kairói képriportja nem csak ezért érdekes, hanem azért is, mert a város egy olyan oldalát is megmutatja,…..
Nemrég az Egyiptomból átmenetileg itthon tartózkodó Timi is tartott egy Fogadót a Határátkelő Facebook-oldalán. A beszélgetés szerkesztett változatából kiderül, a nők nagy része (ha pénze engedi) eljut a felsőoktatásig, a többnejűség, bár megengedett, de nem túl elterjedt…..
venbanya 2013.06.02 19:42:28
@élhetetlen: Koszonom! :)
venbanya 2013.06.05 22:05:53
@én már a fény gyermeke vagyok:
Most lattam a kommentedet... tevedsz, vagy nem olvastad amit irtam. 500 ert nem mentem el tanitani, ami egyebkent nem is a szakmam. 1500-at keresek, amibol mondjuk ha valaki berelne egy 3 szobas lakast Kairoban, meg mellette meg is elhetne szerenyen, es persze vehetne fogkefet is :)
"Nem akarom visszasírni a Kádár-korszakot, de akkor jó kapcsolatokat ápoltunk az arab országokkal, nemcsak árut, tudást is exportáltunk." - mondta Vona a tavaly szeptember 11-i (abszolút nem provokációnak szánt!) Arab-magyar barátságnapon.Gábor most örülhet, mert a…..