Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziszi050

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A UPC szeretné, ha mindenki csatlakozna a digitális forradalomhoz, ezért havonta átvariálják az analóg csatornakiosztásukat, amiről persze nem értesítik az ügayfeleket, viszont a frekvenciakiosztást sem adják ki: UPC előfizetőként nem csodálkozom, hogy szinte minden hónapban…..
sziszi050 2017.07.19 15:02:22
@Zsiráffusz camelopardalis: általában több helyen is bejönnek műsorok. A felharmonikusok nélkül, jó lenne tudni, hogy p. C6 a legjobb, vagy érdemes keresgélni?
Kılıç Ali Paşa Hamamı  Az Oszmán Birodalomban fontos szerep jutott az úgynevezett törökfürdőknek, törökül hamam, aminek jelentése: forró. Az oszmán időkben a hamamok látogatása az élet alapvető részét képezték. Az iszlám számára fontos a tisztálkodás, a mosakodás, így a törökfürdők hagyománya a…..
Több weboldal is megosztotta az alábbi videót, ilyen vagy hasonló szöveggel: Egyelőre csak a kínai tescóban készítik így télen, amikor nem terem meg még a fóliában sem a káposzta és a saláta. Kicsit durva, hogy hol tart a mai világ, már zöldségeket is képesek vagyunk…..
A repülés két legrizikósabb pontja a le- és felszállás, ezért nem mindegy, hogy az e célra használt kifutópálya milyen paraméterekkel rendelkezik. Egy kifutópálya biztonságát számos dolog befolyásolja: kifutópálya hossza, topográfiai adottságok, speciális időjárási feltételek vagy épp a nagy légi…..
sziszi050 2013.10.22 07:33:40
@az igazi medwe: A Kai Tak már ottjártamkor, 1998 őszén sem üzemelt, az akkoriban nyílt új reptéren landoltunk. Viszont a Kai Tak közelében volt a hotel, ahol megszálltunk.
Olaszországban járunk, az éjszaka csendjében egy szőke csaj és egy barna csávó lapul a bokorban a lankás dombok között. Ha más zsánerű filmben lennénk, akkor a cím alapján lenne ötletünk, hogy milyen vízszintes testhelyzetű figurával indítanánk a jelenetet, de ez most nem az…..
sziszi050 2011.11.01 16:44:05