Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VAG

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután kiderült, hogy a Nissant hiába keressük, nem állítanak ki a frankfurti szalonon, hirtelen sok szabadidőnk lett, így a második nap végén. Meg frissek is voltunk, mint a most facsart narancslé, ezért úgy döntöttünk Papptibivel, hogy ránk fér egy kis lazítás. Célba vettük…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Belsőség Eladásra összetákolva 2009.08.06 06:45:00
Mekkora találmány is a leállósáv! Állunk az M0-áson. Forr a víz, illetve a nyomás miatt forrpont felett feszíti a rendszert, ami önmagában nem lenne baj. Viszont mégiscsak beleugrott az autóba kétszázezer forintnyi alkatrész és pár hétnyi munkaóra. Ráadásul vízforralás nem…..
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
VAG 2009.08.05 08:32:41
@Mayday: Tehát: "6 járgány van nálatok a szükséges 2,3 (feleséged kocsija Te autód + esetleg egy motor) helyett." - erre meg csak annyit mondook ha megtehetném és lenne helyem/pénzem nekem is lenne minmum 3 autóm... és egyiket se hitelre venném...

"Emellett amikor a fiad megszületett, maradtál olyan önző, hogy az ő biztonsága kevesebbet ért a Te mániádnál." - Tegyük fel veszel valami fostalicsak 4-5 csillagosnak(törésteszt) nevezett guruló műanyag gömböt 3-4 milláért sok év hitelre (mert hát ugye ez a divat itthon még véletlen se spórolok vagy addíg nyújtózkodok amíg a takaróm ér...) na és abba fenemód biztonságban érzed magad.. na de mivel béna vagy mint atom és nem tudsz vezetni szemből elkapod az állólámpás mergát... nos nem ő meg a gyerek fog meghalni hanem te ! mert az a régi fos merga begyűri a kerékjáratba a fos műanyag 5 csillagos új szarodat... ennyi!!!


"Ez elég érdekes hozzáállás.... az autómizériád még nem is annyira, mindenki gyűjt valamit. De az, hogy a gyereked biztonsága elé helyezed saját magad, az elég necces." - ilyet meg alapból hogy feltételezhetsz? Tanulj meg vezetni !!! Ez a legnagyobb gond az újautósokkal azthiszik a birkák hogy nekem 5 csillagos sose lesz bajom benne nekihajthatok 1 téglafalnak is... gyökér birka hozzáállás ... majd ha tankod lesz akkor esetleg de az se a légzsák miatt véd meg...


Jólenne végre ha az emberek visszatérnének a régi szokásokhoz és elfelejtenék hogy hitelekből élnek manapság már nem divat félrarakni tartalékolni - minek? van hitel! csak a sok birka arra nem gondol hogy igen de lehet fél év mulva nem lesz bevételem amiből csengetem a részletet! Persze az se lenne utolsó ha rendes munkásember keresetből lenne esély mondjuk 1 ház árának az összegyüjtésére belátható időn belül... de az nem ez az ország sajnos...
Belsőség Golf, amivel csajozhatsz 2008.10.24 11:26:00
Talán emlékeznek rá, legutoljára a Porsche 924-esre autonanizáltam, és abban a cikkben előkerült egy név, aminek újra aktualitása van. A Sciroccóról van szó, aminek éppen a napokban kezdték meg a forgalmazását. Fachwerkes téglaház, tűzpiros Scirocco I - igazi germán…..
Széndioxiddal terhelt melegedő világunkban nap mint nap gyötör a lelkiismeretfurdalás: miért ingázom én belső égéssel napi kétszer hatvan kilométert valami környezetbarátabb megoldás helyett? Tömegközlekedni egyelőre drága, lassú, kényelmetlen, gyakorta büdös; nincs pénzem…..
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..
Belsőség Heti merítés 2008.09.28 11:30:00
Törésteszt élőben A románcnak egy balkáni kamionos vetett végett,így a tőréstesztjét élőben sikerült élve átvészelnem. Megint a szervizek Jött is a vezér, hogy máskor szóljak neki, ha ilyen problémák vannak, meg ugye nemsokára jön a 30.000-es szerviz is... Mondtam hogy…..
Nem kell sietnie, aki még nem állt át digitális videózásra, 2-3 éve még biztos van, mielőtt a dvd is kikopik a forgalomból. Gg ebben a rohanó világban kapott útmutatást Ossiantól, aki nyomtató- és fénymásolóbizniszben nem utazik, úgyhogy a klasszikus indigós megoldással…..
Sokszor tényleg hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az alant következőhöz hasonló elvetemült sajtóközlemények csak a mi kedvünkért születnek. Valami autós játék promóciós megmozdulásáról adták ki a minap a szervezők ezeket a sorokat, mi pedig úgy döntöttünk szenvedjetek ti…..
A Népítéleteket nem szerkesztjük. Minket nem zavar, ha valaki elfogult, hiszen külön faktorként épp mi kérdezünk rá, mennyire szereti az utóját. Ha azonban az ítélet hasznavehetetlen, mert semmi érdemleges nem derül ki az autóról, esetleg a szerző csak azért írta, mert éppen…..
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
Van itten ez a videó, amin nem is mulattunk annyira nagyon, de a kommentek közt olyan gyöngyszemet olvastunk, hogy már csak ezért is érdemes itt megemlékezni Mikiről, aki a táborban kettéharapott majd megevett egy fülbemászót bogarat. That video is the most disgusting thing that I…..