Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volverino

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ungváry Krisztián új perspektívába helyezte a II. világháborút. Végre nem kell bajlódni a kínos előzményekkel. A Hír TV április 24-ei esti adásában egy asztalhoz ültették Ungváry Krisztián történészt és a Magyarországon élő, oroszországi csecsen üzletembert Magomed Daszajevet, aki a műsorvezető…..
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket. Persze a legtöbb egy kaptafára készül, nagyon sok film süti…..
Weöres Sándor szobrának pécsi avatásán egy ősember módján üvöltöző, piros pólós ellenzéki művész tombolt, mert nem ő, vagy egy arra - szerinte - érdemes jelölt, hanem Orbán egyik udvari szobrásza kapta meg a munkát. Majd mielőtt elvitték a rendőrök, méghozzá egy teljes,…..
bircahang Győzelem! 2014.09.06 09:09:00
Minszkben és Walesben is orosz győzelem született. Walesben a pokoli tervének kudarcát konstatáló Obama kénytelen volt erősen visszavenni az oroszellenes hisztériából. Ennek következménye: a NATO immár hivatalosan is kijelentette, hogy nem fogja támogatni a kijevi rezsim harcát a…..