Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cavaletta

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
cavaletta 2011.10.04 16:31:24
Évek óta járunk a Mongolba. Igaz ritkán, mert anyagilag nem bírnánk, de azért a házassági évfordulóinkat általában ott ünnepeljük. Az idén kissé félve mentünk, mivel előtte olvastam a negatív hozzászólásokat, amik olyan meggyőzőnek tűntek, hogy feltettük a kérdést magunknak, olyan nagy változások történtek a Mongol vezetésében? Elmentünk, lesz, ami lesz alapon. Nos, nem csalódtunk, a Mongol most is azt az élményt nyújtotta, mint évek óta mindig. A tisztaság, udvariasság, az ételek fantasztikusan finom íze nem változott, sőt, ha lehet, még jobb volt mint azelőtt. A pincérek valóban lesték az asztalokat, de csak azért, hogy ott sose legyen piszkos tányér, evőeszköz, kiürült pohár. Minden alkalommal, ha elvittek valamit megkérdezték, hogy mit kérünk, ajánlották az ételeket, desszerteket. Pillanatok alatt hoztak ki mindent, nem tolakodtak, de úgy szolgáltak ki, hogy királynak érezhessük magunkat.
Tüzijátékkal díszitett tortával köszöntöttek a házassági évfordulónk alkalmából és fényképet is készítettek ajándékba számunkra, amit keretben perceken belül az asztalunkra is helyeztek.
Nem tudom, milyen indíttatásból készültek a negatív hozzászólások, de csak azt tudom mondani, hogy akit hasonló módon vendégül láttak,mint bennünket és van képe utána ilyen hozzászólást tenni, az szégyellje magát. Most én mondom, hogy az visszaélt a vendéglátókkal és a jövőben kerülje el messzire a Mongolt.
Örömmel tapasztaltam, hogy ezen a véleményen vannak, akik megtöltötték a vendéglőt, nem hatott rájuk a negatív hozzászólás. A vendéglő szombat este tömve volt.
Megköszöntük és köszönjük a vendéglátást és ígérjük,hogy a jövőben is, amikor csak tehetjük a Mongol vendégei leszünk.