Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RealDead

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a pártokat már mindenki megutálta, a választásokra a legtöbben mégis elmennének. És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen, mint ami a legutolsó közvélemény-kutatásokból elsőre látszik. Ezt fordíthatná meg esetleg az…..
Schmitt tegnap esti nyilatkozata izomból arcul vágott majd mindenkit e hazában, akinek van némi köze a tudományos világhoz. Miután a Semmelweis Egyetem példaszerű gyorsasággal meghozta a döntést egy számukra rutinszerű ügyben, az elnöki interjú nem azt boncolgatta, hogy maradhat-e…..
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
RealDead 2012.03.30 17:25:34
A brüsszeli bonviván a legszabadabb szájú és szellemű magyar államférfi. Aktív részese volt a Fidesz 1988-as megalakulásának. Rá egy évre Prágában a Vencel téri béketüntetésen letartóztatták a „Virággal jöttünk, nem tankkal” feliratú transzparensük miatt és…..
Ángyán József Fideszes orrszággyűlési képviselő a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára, most nem oligarcházott, hanem gyakorlatilag neveket mondott! Ángyán a mezőgazdasági bizottság ülésén kelt ki a föld pályáztatások miatt! A képviselő megnevezte a…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
Ördög Nóra a szombati esti X-Faktorban jelentette be, hogy jövőre újra indul a Csillag születik nevű tehetségkutató verseny. Hál' istennek, ez azt is jelenti, hogy megint kezdődhet a nagy találgatás arról, hogy ki lesz a partnere - mert azt persze nem árulta el.Nem lenne meglepő, ha…..
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
 A kormányfő még a költségvetés beterjesztése után is elutasítja a megszorításokat, és átépítésről, átszervezésről beszél. Meg a paraziták végéről.Határozottan vissza kell utasítanunk minden megszorításokra épülő gazdaságpolitikát - mondta Orbán Viktor…..
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..