Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimmy.3

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kévés György, Ybl-díjas építész - akinek legismertebb alkotása az Orczy Fórum Városközpont - bepöccent Budapest városszerkezetére. Mint a Napi Gazdaság írja, "a főpolgármesternek, a kerületeknek és a gazdasági, valamint a fejlesztési minisztériumnak is eljuttatta a…..
Fogynak a hülyék.Punci EszterházyTizesikrekPillecukorAlaposan dokumentált My FocusbanCicikÉpp fürdeni készültem..
Jimmy.3 2010.10.15 20:05:07
@medveolo: 526 :-)
Subba Segíts: Kolontár 2010.10.14 15:33:00
Testvérünk Malackaraj kezdeményezése: Kedves Olvasó!Ha esetleg mostanáig csak kommenteléssel fejezted ki együttérzésed a kolontári katasztrófa elszenvedői iránt, itt az idő, hogy közvetlenül is segíts rajtuk.   Pár napig mi is szerencsétlenkedtünk, hiszen túl nagy…..
Ha valakit nagyon érdekel, az itt találja a tetkó miatt kitört és AFC Tomi aktív részvételével lefolyt rendkívül érdekfeszítő flémet...
Jimmy.3 2010.07.13 20:18:07
@Eastbay1: ezt nem kellett volna... :)
Végre itt a nyár! Ennek elsődleges jele a napsütésen, gyöngyöző homlokon és foltosra izzadt ingeken kívül, hogy a női lakosság nagy része megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, előkerült a spagettipánt és a mini ruha. Kivillannak a combok, dekoltázsok, egy-egy merészebb ruha…..
Jimmy.3 2010.06.11 08:07:53
@KA_Steve: mennyire igazad van! Én is az építőiparban dolgozom, nem is épp alacsony beosztásban. Ha épp a közelben vagyok, rászólok az embereimre, ha nagyon megy a füttykoncert. De az, hogy mennyire lenéznek/levegőnek néznek az "átlagemberek", az valami gyomorforgató... "Nem a ruha teszi az embert" - mondják. Dehogynem...
Subba Horváth Éva az időkapuban 2010.04.24 12:20:00
Kőkemény videó Éváról, sajnos effektek nélkül. Egy kínzó kérdés merült fel bennem: miért nem szólt a Mátrixból jött példány (hogy a Mátrix hogy jön nekik az időutazáshoz, azzal már nem terheltem az agyam, ha jól emlékszem ott párhuzamos világok vannak) az eredetinek,…..
Jimmy.3 2010.04.24 19:39:36
@ebedli: abban az univerzumban, ahol a Word vezérli az időgépet, ott az űrsikló is áthatolhat a kupolán, nem?
Folyamatosan kapok az Urbanistára (költői és valós) kérdéseket, amelyeket ugyan nem tudok megválaszolni, viszont elég érdekesek ahhoz, hogy közzétegyem. Hátha Ti tudjátok a választ is. Íme: Sadia: "Jövőre szeretnének építési engedély kapni a Róbert Károly…..
Sajnos nem látszik rendszám, de szentségelni azért lehet, ha valaki ebben utazik: Példa Pál lefotózta, ahogy a népszerű foglalkozás űzői a Petőfi hídnál minden szabályra fittyet hánynak, majd csont nélkül bírságolnak. Ez persze eltörpül az önkormányzati segédlettel folyó…..
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..