Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komment_Elek

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NYOMIK Akikre büszkék vagyunk 2010.07.17 19:26:00
  A pasi a falnak dőlve nézelődött. Kezében söröskriglit tartott. Már legalább a hatodikat. Lelkes fiatalember beszélt hozzá, újra meg újra elmondva, hogy mennyire tiszteli és nagyrabecsüli. Aztán felajánlotta szolgálatait. Akármiben. A pasinak persze fogalma sem volt…..
Döm dö dömm dö döm döm dö döm döm döm dö döm döm dömm dö döm! Dö döm? Döm! Döm dö döm dö döm, döm dö dö döm döm. Döm döm dö döm, döm - döm döm döm - dö dömm dö döm. Döm dö döm dö döm d döm dö döm dö döm, DÖM DÖ DÖM. Döm! dö döm. Dö dö döm?…..
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Komment_Elek 2012.09.07 09:47:48
@A félázsiai csizmadia - kinek neve ketroot: Tetszik a képed/avatarod.
(Elnézést, cikket nem olvastam rendesen, sem hsz-okat, leszoktam ezekről, és nem is akarom folytatni/visszatérni.) De ezt muszáj volt megírjam; egy apró kép sokszor ezerszer beszédesebb – akárki is készítette, terjeszti.
A unit-linked biztosítást szinte mindenki ismeri, sokan úgy vannak vele, hogy bár ne így lenne. Egy ügynök rábeszélésére (aki gyakran a család régi ismerőse volt, aki pár hétig ügynökösködésből próbált megélni) sokan beleugrottak egy-egy ilyen szerződésbe, aztán sehogy…..
K-Blog Vesztett a Közgép 2012.07.13 19:12:00
Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik a mai Közbeszerzési Értesítőt a kezükbe vették. Orosháza város csatornahálózatának és szennyvíztisztító telepének fejlesztését NEM a Közgép vezette konzorcium nyerte. A nettó 3.847.000.000 forint értékű beruházást az S-A…..
A Pokorni Zoltán vezette magyar Bálnaológiai Társaság tegnap termáltóvá minősítette a Balatont. „Helyenként eléri az 56 fokos hőmérsékletet, ráadásul olyan a szaga, mint a Parádi víznek”– mondta a társaság szóvivője. A vita még tart, hogy egyszerű termál, vagy…..
Komment_Elek 2012.07.07 00:22:26
www.youtube.com/watch?v=K8_Mc_azJBI

Én is csak most értesültem, viszont ez a pár másodperc nélkülözhetetlen a hírösszefoglaló megértéséhez (A Pokorni Zoltán vezette magyar Bálnaológiai Társaság tegnap termáltóvá minősítette a Balatont.)
Az elmúlt két év során a Fidesz jelentősen átalakította a magyar adórendszert. Progresszív, többkulcsos adózás helyett bevezették (a majdnem) egykulcsos szja-t, miközben a bevételkiesést új adókkal, járulékokkal és illetékekkel próbálták kompenzálni. A kormány nem titkolt…..
Komment_Elek 2012.06.20 17:16:43
@Valós Kilométer: Mi lett volna, ha nincs "egykulcsos"? "Nem tudhatjuk." ->

Nézd meg mondjuk ezeket, és gondolkozzunk kicsit, mennyire pörögtünk fel:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/24/gdp/

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/04/nem_a_vilaggal_van_baj_hanem_velunk/
Síiták vagyunk meg szunniták. De legelső sorban - dehogy polgárok, nertársak meg fülkeforradalmárok, ne hülyéskedjünk - lusták, mint az állat. Mert az van drága naplopó és ingyenélő feleim, hogy az okosok és szorgalmasok aránya föl van ám borulva, mint a népvezér…..
Komment_Elek 2012.06.20 16:21:15
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Pár órával ezelőtt nyomtam a vv-re a cikkre egy kommentet. Azóta nem jelent meg. Moderálják? (Nem használtam olyan szavakat vagy stílust közel se, mint Te itt, csak egy pár linket raktam oda, minimális kísérővel, hogy gondolkodni talán nem baj.)
Naiv ügyfél kipróbálta, meddig lehet halogatni az Aegonnál a lakásbiztosítás befizetést. Bár telefonon azt mondták neki, még rendezheti több hónapos tartozását, az utalást már visszadobta a bank: Az Aegon Csoport régi kedvencem. Lakásbiztosításom volt az Aegon…..
ténytár.blog Bakának menni kell 2011.12.07 09:14:00
A hatalmi ágak elválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere minden demokratikus berendezkedésű államban alapkövetelmény a felvilágosodás kora óta. Ha ezek az elvek nem érvényesülnek a gyakorlatban, akkor nem beszélhetünk demokráciáról. A tavaly áprilisban kétharmados…..
Komment_Elek 2012.01.01 23:14:24
@no successful:

Mi lenne, ha néhányan végre fel fognák, hogy attól sosem lesz jobb itt, most, nekünk - hogy másnak, máskor, máshol, esetleg egy párhuzamos univerzumban rosszabb volt, rosszabbul csinálták, ....

Ráadásul egy rohadt kiragadt mutatóról van szó - amire bizony Orbánék mindent feltettek, mondván (elvileg) ezt csökkentik, és akkor eljön a Kánaán. De se nem csökkentik, se nem csökken, sőt, nő - és ezen vannak bizony sokan megakadva.
Az év első pártpolitikai híre szerint Szájer József lemondott minden pártfunkciójáról, mondjuk úgy, hogy a "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani alapon". Korábban a feleségét az Országos Bírói Hivatal elnökének választották. Ez egy tisztességes lépés…..
Komment_Elek 2012.01.01 20:52:01
@Alamio:

„Sok hivatalban lévő politikus átrajzolja a választókerületek határait, hogy így szerezzen előnyt – írja Scheppele a nagykövethez címzett írásában –, így a Fidesz ebből a szempontból nem tesz semmi szokatlant. De nem ismerek még egy olyan rendszert, amely megengedi egy uralkodó pártnak, hogy a kerületek pontos határait olyan törvénybe foglalja, amelynek módosításához kétharmados többségre van szükség, és amely rendszerben nem létezik olyan független testület, ami eldöntené, hogy a választókörzeteket eleve igazságosan hozták-e létre."

További ajánlott olvasmányok: egyes külföldi vélemények szerint 25%-kal a fidesz 4/5-öz kapna a tervek szerint. és még folytathatnám

Ami egész biztos: ha a mostani határok + tv. szerint lennének választások akkor a fidesz győzött volna 2002-ben és 2006-ban. Tipikus, demokratikus képviseleti, az győzzön, aki legjobban szolgálná a hazát (és a nép ezt gondolja), mi is szolgálni akarunk, és nem hatalomra, önkényuralomra törekszünk hozzáállás, mi mást is sugallhatna?

index.hu/kulfold/2011/12/31/a_new_york_times_vitaba_szallt_a_magyar_nagykovettel/
A görög és az olasz szakértői kormány után hazánkban is szakmunkás kormány alakul.„Szerintem valamit félreértettek.” – tanácstalankodtak az IMF képviselői. A szakmunkás kormányban, egy víz-, gáz-, központifűtés-szerelő, három kőműves, egy felszolgáló,…..
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Komment_Elek 2011.11.22 13:03:04
@Komment_Elek:

Csak megtaláltam:

www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20111121-az-adotorvenyekrol-es-az-igazsagszolgaltatasi-reformrol-dont-ma-a-parlament.html

Videó beágyazva a 19:38-asnál, legfelül. A kijelentése 03:06-nál hangzik el.

MÉG HA SZERETNÉK, SEM tudnék válaszolni.

Vagyis nem szeretnék. (Nem fogok. Nem arra válaszolok. Terelek és hazudok.)

Egyébként az ominózus kérdés maga a felszólalás címe volt, ami ott virít előtte a lapon... ("Nem szeretnék!")
Komment_Elek 2011.11.22 13:11:51
@s: Várj, sztem nézd meg a második videót.
Azon legalább lehet vidám perceket átélni. Igaz, hogy keserédes, meg kicsit amolyan Brian élete (ha egy képzeletbeli világ lenne, teli szájjal röhögnénk), de én amikor a cikket olvastam, csak olyan furcsán kábulatban voltam, és amikor utána megnéztem a videót jöttem rá, hogy még mindig valahol nem hiszem el, hogy ez igaz(i).

Itt van pár mondat, (arc nélkül kevéssé irritáló) + azt könnyebb emészteni:

index.hu/belfold/2011/11/19/matolcsy_a_siker_lathatatlan/
„Ma már a huszonéves elvileg érett srácoknak nem garancia egy, sőt több csók sem. A férfiakat messzire kerültem, begubózva töltöttem napjaimat” – Levélírónk szerint a mai huszonéves srácok nem tudják, mit akarnak, csak szédítik a lányokat és többnyire…..
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
Komment_Elek 2011.11.03 10:24:51
Egyszer volt, hol nem volt, az Üveghegyen az ánizslikőrös és Metaxás üvegeken is túl, élt egyszer egy miniszterelnök. Aki egyik reggel halántékán dagadó erekkel úgy ébredt, ő biza egy napig most Orbán Viktor lesz. Mert Zeusz szakállából hulló korpára legyen mondva, megélte…..
Kettős Mérce 2014 után 2011.10.04 09:20:54
Amikor majd elmegyünk szavazni 2014-ben nem is 2015-re, hanem valahova 2020 környékére kéne fokuszálni a gondolatainkat, bár majdnem biztos vagyok benne az 2011-12 környékén fog maradni. Egy viszont biztos, ha 2014-ben leváltjuk Orbán Viktort (márpedig leváltjuk), nem 2010-hez, nem…..
Komment_Elek 2011.10.04 15:03:26
Attól tartok, naív dolog azt hinni, hogy felelősen fog gondolkodni a meghatározó/elegendő többség. (Én egyébként konkrétan még keményebb diktatúrától is félek, de ez másik kérdés.)

"Politikusaink pont olyanok mint választóik." hsz-ről eszembe jut a köv. cikk:

torokgaborelemez.blog.hu/2011/09/04/392_megerteni_orbant_3

Szépen megvilágítja (magam is elcsodálkoztam, szinte megkedveltem tőle a Viktátort), hogy valójában Viktor jó. Politikus. De semmiképpen sem az ország érdekét nézi. Egyszerűen csak politikai értelemben (hatalmat) maximiláz, azt viszont meglehetősen profi módon. (Persze, a cikk veszélye abban rejlik, hogy szinte elsiklik a fölött, hogy nem az országnak kellene a politikusért lennie, hanem a politikusnak kéne szolgálnia az országot.)
Komment_Elek 2011.10.14 15:06:40
@midnight coder: Ha már ott tartunk, hogy választások esetén mit ígér, és mit áldoz be, akkor ahhoz mit szólsz, hogy tavaly mennyi mindent beígértek a narancsosok? Az miért kellett? Egyértelmű volt, hogy nyerni fognak, anélkül is.

Valaki erre azt írta: azért, mert annyira a vérükben van a hazudozás.

Én csak azt mondom, ennyire kapzsik, hatalommániásak, hogy szükségtelenül is hazudnak, milliókat megtévesztenek blődséggel pár plusz szavazatért.