Regisztráció Blogot indítok
Adatok
légvédelmi taposóakna

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői magaslatokban szárnyalt az olvasottsága. Sok reakció is érkezett, amit nem győzök megköszönni minden facebookon vagy levélben jelentkező olvasónknak, akik felnyitották a…..
légvédelmi taposóakna 2015.07.28 19:43:25
@fluffy75: linket kerunk szepen.
A nyereménytől eldobod az agyad, pedig a csajt nem is adjuk oda hozzá. Mennyire menő egy igazi marmonkannából készített guris kisbőrönd. Arra nem vennék mérget, hogy nem pakoltatják ki majd az összes cuccodat a reptéren, de a menőség ezzel jár. Legyél te a társaság központja,…..
légvédelmi taposóakna 2013.12.26 14:40:01
@bobeszedulacika: istenem, hat van neked otthon froccsonto szerszamod? esetleg szetvagod a marmonkannat ami uresen is 3-4 kilo? hogyaf@szba hozod ki fillerekbol otthon?
légvédelmi taposóakna 2013.12.26 15:35:11
@bobeszedulacika: azert kell froccsonto szerszam mert ha megcsinalod marmonkannabol akkor:
1: nehez
2: kb nem engednek fel repulore
3: leverodik a festek es szarul nez ki
4: rozsda

Lehet hogy technikai analfabeta vagyok de azert azt tudni velem hogy miert nem pl. zartszelvenybol csinaljak a borondoket. :)
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
A Lotus is blamával kezdi az első tesztnapot, nem lehet ez másképp nálunk sem - állt mellettem még egy perce Karotta, akinek a téli álomból felébresztett Hacsiján stabil az alapjárat, csak éppen 2500. Sipos úr Sierrája már néhány napja Merci-rugókön ül, de a Slovakiaring…..
légvédelmi taposóakna 2012.03.12 11:24:41
@kockablogger: Halli, az a C4 egy Sebastien Loeb edition? Egesz jol szedte a labait.
    Négy évvel ezelőtt, ezen a napon járta be a világsajtót a megrázó hír, mely szerint sajnálatos helikopter-balesetben vesztette életét a GrB utáni korszak egyik legmeghatározóbb rali-pilótája, a brit világbajnok, a legendás Colin McRae. Emlékezzünk ma e…..
légvédelmi taposóakna 2011.09.16 08:46:03
A CIB-nél gondolnak a jővőre, legalábbis a sajátjukra. Az ügyfeleik gyermekének nyitott Szimba megtakarítási számlákról besöpörtek mindent, hiszen 14 éven keresztül most már csak 1%-ot kamatozik a nekik félretett pénz, azaz konkrétan fogy:Néhány éve a CIB banknál nyitottunk…..
Belsőség Nesze, Mondeó! 2011.09.02 07:00:00
Ez nem egy Aston Martin? Ja, vagy azt már eladták! Mivel a rengeteg program mellett volt hat-hét órányi üresjárat, elugrottunk a közeli műszaki múzeumba, a helyi sajtós Petra szervezett nekünk egy fullextrás Transitot, amihez hasonlót ritkán látni. Nagy élmény volt. Mai…..
Egy hónap alatt nem sikerült továbbküldenie a szervizbe zs2 bevizsgálásra leadott fényképezőgépét az i-way kft-nek. Az elvileg 10 méterig vízálló Lumix FT2 2 méter után beázott, bár kiszáradás után még működött. Aztán eltűnt.Egy különös problémával fordulok…..
légvédelmi taposóakna 2011.09.01 15:41:29
@atpijkamo: "És a pap-LAN-on internetezik."

LAN az helyi hálózat (local area network) tehát no internet, de attól még mindenki megértette mire céloztál.
Mint ahogy mindenki megértette a 10 m-es vízállóságot is..

peace
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Jajj,de csúnya! Naezmiez? 2011.04.18 20:10:35
Nr01 volt a beküldő, lássuk, ki találja ki. :)Holnap reggel megfejtés!..
légvédelmi taposóakna 2011.04.18 21:06:30
légvédelmi taposóakna 2011.04.18 21:14:41
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
légvédelmi taposóakna 2010.12.08 13:39:26
@deak.atti: Szlovákiában 2009-től van érvényben a törvény amelyik kötelezővé teszi a téligumit de csak ha az úttestet összefüggő hóréteg boritja. Szal 2002-ben másért zavartak el benneteket :)
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
légvédelmi taposóakna 2010.12.03 14:20:04
@butschq: Zzigulin volt meg USB, az 1200-es Lada mar WIFI
légvédelmi taposóakna 2010.12.03 15:02:18
@dömötör:
OFF:
Hm.. viszont ha elég durva a csiptuning és egészben köpi ki a fötengelyt az már elég nagy részecske ahhoz hogy ne tudjon pl. asztmát okozni, tehát nem olyan káros. :P

Felénk meg az emissziót is ki kell bocsáJtani.. mint a LED-diódát :)
ON:

A nagyobb részecskéket viszont könnyebb megszűrni, bár a részecskeszűrés sem csiptuning kompatibilis. Igaz tényleg nem biztos hogy csökken a kis részecskék száma de érdekes lenne utánanézni valahol, valahogy.
Elkészült a motor, a próbaállványon beindítottam, majd beállítottam, szinkronizáltam a karburátorokat, beállítottam a gyújtást ismételten, majd a szelephézagokat is. A motor pöccre indult és szépen vette a tüzet. Járattam vagy 2 órát az állványon, cseréltem olajat, eljött…..
El vagyunk képedve, a Tesco simán, szó és blokk nélkül visszavette és kifizette a sajátmárkás majonézt és ha ez még nem lenne elég, a vevőszolgálatos mosolygott is. Pár perces boldogság Richardtól. Vettem kb. egy hete a Tescoban (Siófokon) egy Ts  színes majonézt,…..
légvédelmi taposóakna 2009.10.26 13:37:43
Belsőség Segítség, GYILKOS! 2009.10.15 07:00:00
  Felejtsenek el mindent, amit az autókról tudnak. Az Atom nem úgy gyorsul, nem úgy áll meg és nem úgy fordul, ahogy az általunk ismert kocsik, ezért egy átlagos sofőrnek esélye sincs rá, hogy megülje ezt az irgalmatlan masinát. Vélemények az azonos című írásunkról...
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
légvédelmi taposóakna 2009.07.10 09:48:48
A Hummerrel a trenddel szemben című Autonánia-cikk megírásakor sokfelé kódorogtam a neten, és egész érdekes képgyűjteményt szedtem össze különféle polgári és katonai kivitelekről. Ezeket kötöttem most két csokorba a téma iránt érdeklődő olvasóink kedvéért. Ebben a…..
Belsőség Dőzs? 2008.09.05 14:09:00
Érdekes levelet kaptam Fazekas Mártontól. Megosztom, hátha ma is okosodom valamit. Tanulni nem szégyen. Nem tanulni az. Szervusz! Hallottál már a MagneGas-ról? Mert én az elmúlt hétig nem. Akkor viszont olvastam róla egy rövidke cikket a Quattroruote-ban, a legnagyobb…..
Egy újabb értelmetlen szabotázs, vagy talán valaki néhány tő kendert nevel a Campona-Tesco rokkantvécéjében? A rejtély egyelőre megoldatlan, pedig Péter már január óta nem jut be. A Homár reméli, azért nem csak itt próbálkozik:A Camponában található Tesco-ban van egy…..
Nem gondoltam volna, hogy egy hét alatt két amcsiautós flessem lesz. De a hét eleji krokodil – amiről közben kiderült, hogy anakonda – után ma ismét utolértem valamit, csak most Újpesten a Váci úton. Elsőre feltűnt, mennyire fent hordja a farát, így mellégurultam, hogy…..
Fotó: Patrick Demarchelier A szélesre tárt pumák most elmaradnak. Az olajtól csillogó szilikonmellek is. Nincsenek nedvesre szájfényezett, zavarbaejtően eltátott felfújt ajkak, és ennek a naptárnak soha nem fognak összeragadni az oldalai. Helyette itt ez a bukdácsoló koncepciójú…..
Keménypáncélos korunk legbájosabb hirdetését kaptuk Pétertől, azóta legalább tízsszer elolvastuk, és még mindig olvadozunk, mint igényes szobafestő az atomreaktorban. Íme Péter levele a fantasztikus irodalmi lelet felfedezéséről: A mellékelt képen szereplő hirdetést házunk…..
Visszatérő hobbi  a szériahibás autók gányolása. Valaki majd biztos megírja, mitől rosszabb a kereskedőnek, ha kicserél egy javíthatatlan kocsit és nem a Homáron látja viszont a bénázását. Labdacs esetében egy VW Polo nem bírja a fagypontot, az Óbudai Autójavító és a…..