Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklav

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyen szórt ajándékért aztán tényleg felesleges rinyálni, de legalábbis érdekes, hogyan sorsolták ki, ki nézheti a Budapest Airportra érkező Airbus 380-at a reptér teraszáról:Talán kevesen tudják, de október 2.-án hazánkba látogat a világ legnagyobb utasszálító gépe az…..
Miklav 2011.10.04 10:50:43
@Van_mikrohullámú_sütőtök?:

Naív vagyok. Mindig azt gondoltam, hogy az ilyen faszfejek csak a mesében léteznek, de újfent meglepődök, hogy nem, ti is a jó magyar valóság részei vagytok.

Szóval vettél egy házat panel árban a reptér mellett és most nyitod a szád, hogy ott repülők járnak. Sőt a repülőkhöz meg kamionok (az AIRCARGO felirat nem volt gyanús a környéken?). És még egyre több is?! Ejj, hát ezt aztán végképp ki gondolta volna, a világ nem látott még olyat, hogy egy reptér bővül, növekedik. És hogy ez még több repülővel is jár? Húha.

Aztán miért kéne, hogy a reptér neked bármit is építsen, aszfaltozzon, stb? Hát pont azért vehetted meg olcsóbban a házdat mert ott a reptér, aztán még ő kárpótoljon, hogy a neki köszönhetően olcsóbban vett házadban is olyan körülmények legyenek mintha a Rózsadombon vetted volna 20x annyiért? Ahelyett, hogy örülnél, hogy kaptál új ablakokat még azon is nyüszítesz, hogy nem elég jókat. Légkondit meg jacuzzit ne éptsen neked a reptér? Mit gondolsz, akik a Hungária körúton laknak kaptak bárkitől bármit?

Szar élet lehet ez. Képzelem milyen kurva okosnak gondoltad magad amikor megvetted a házat panel árban, most meg nem győzől anyázni minden lehetséges fórumon mindenre és mindenkire, a repülőktől kezdve a szerencsétlen fotósokig akik letapossák a közterületedet (az egyébként mi? mert van magánterület, meg van közterület, olyan nincs, hogy "a te közterületed") ahelyett, hogy simán csak beismernéd, hogy nyerészkedni akartál csak hülye vagy hozzá. Nem véletlenül volt a házad panel árban, helló!

De mondok valamit: Ha már olyan nagylelkű csuda cégnek dolgozol, aki házat épít a dolgozóinak, miért nem költözöl inkább oda?