Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsiribiMano

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Karácsonykor a határidőnaplók megtelnek vendégségbe és bulikra szóló meghívásokkal, legfőbb ideje hát, hogy puhává, fénylővé, hívogatóvá varázsoljuk az ajkainkat! Készüljünk a nagy puszis adok-kapokra a Lush ünnepi ajakkényeztetéseivel. Radírozzunk, puhítsunk…..
   Ma kaptam az sms-t, hogy fagyásveszély várható!!! Mármint nem az időjárásban - hál' Istennek, ma gyönyörűen süt a nap -, hanem a MAC üzletek polcain... Szikrázó, jeges - havas csomagolásban megérkeztek a legszebb árnyalatok, ecsetszettek, paletták. Minden…..
  Már - már hagyománnyá nőtte ki magát a pénteki nyereményjátékunk! Így lesz ez most is, reméljük nagy örömötökre! A Health and Beauty támogatásával vagy egy arcmaszkokból álló szépségcsomagot, vagy egy arctisztítókból álló szépségcsomagot sorsolunk ki.…..
 Rihanna lett az Emporio Armani Underwear 2011-es őszi/téli kampányának teste. Meglepő módón hidrogén szőkén, és rövid fiúsra vágott hajjal pózol. Bár a fehérneműk csodaszépek, Megan Fox nekünk sokkal jobban tetszett...      És csak…..
  Lassan, de annál biztosabban érkeznek hozzánk a karácsonyi sminktrendek. Ma épp a Maybelline-től kaptunk egy Angyali üdvözlő kártyát, melyet személyesen Larion Oscar, a Maybelline sminkmestere fogalmazott meg.     Oscar szerint legyen az idei ünnepi sminkünk…..
  Először is ezúton kérek elnézést a többi 11 asztrológiai jegy szülötteitől (köztük önmagamtól) a következő mondatért. A Skorpió jegy szülöttei a legszexibbek és legszenvedélyesebbek. Rendkívüli az erotikus a kisugárzásuk, hihetetlen nagy hatással bírnak ez…..
 Szeretnél egy új szempillaspirált az őszre? A Maybelline épp most rukkolt elő egy újdonsággal, a Volume Express One by One szempillaspirállal.   Csomómentes, dúsító, és szinte egyenként öleli körbe pilláidat, a "300" sörtés kefe…..
  A modern avantgárd építészet tükröződő felületei köszönnek vissza az Estée Lauder új őszi Pure Color Modern Mercury smink kollekciójában. Az épületek felületeinek, és árnyalatainak állandó váltakozása, ragyogása egy sminkben is…..
   A L’Oréal Paris legújabb arcápoló újdonsága azokhoz a szerencsés Nőkhöz szól, akik még nem elsősorban ráncaik miatt aggódnak, hanem bőrük tápláltságának hiányát érzik. Régóta tudjuk már, hogy a  mindennapi káros hatások, az…..
fullbeauty A nap gondolata... 2011.10.18 09:15:57
 "És igen, egy nőnek néha fell kell élesztenie magában az "ősi" csábító ösztönös szellemét is. Ez a gésák és a hastáncosok ősi tudása, amellyel az erotika vérpezsdítő világát szolgálták. A nőkben - általában - igenis ott élnek ezek a varázslatos…..
fullbeauty Halloween közeleg... 2011.10.17 20:42:00
 Tudom, hogy az ősznek is megvannak a maga szépségei... De én akkor is utálok fázni! Bár a tusolás híve vagyok, ilyenkor azért jól esik egy könyvvel a kezemben forró vízzel telt kádban kikapcsolni magam a világból... Mivel úgy is közeledik Halloween, egy arcmaszkot is…..
fullbeauty A nap gondolata... 2011.10.17 11:38:55
 "A boldogság olyan mint egy pillangó. Ha hajszolod, valahogy mindig kicsusszan a kezeid közül, de ha egyszer békésen leülsz, csendben a válladra szállhat." /Nathaniel Hawthorne/  ..
Harmónia kívül és belül - ezt halljuk manapság szinte mindenhonnan. Ennek elsajátításában segítenek bennünket például a spirituális tanítók is. Igen ám, de bármilyen technika elsajátítása, mely a testi-lelki harmónia elérésével kecsegtet, időigényes mulatságnak…..
    1ből azzal kezdenénk, hogy 1 évesek lettünk!!!   12 hónap, 365 nap, rengeteg óra és még sokkal több perc, de ez az idő és a rengeteg munka semmit sem ért volna, ha TI nem olvassátok, nem lájkoljátok, és főleg nem kommentáljátok a Full…..
  Van egy nőtípus, aki mindig  az őrületbe kergeti a férfiakat, a vágy csapdájába csalja szeretőit. Senki sem birtokolhatja, hiszen ő tényleg a maga ura: magabiztos, vonzó, csábító. Egy igazi Femme Fatale. Van számukra, vagy ha Magadra ismertél, számodra egy…..
fullbeauty Hosszantartó ragyogás 2011.09.28 11:15:24
 Kreatív színekre, hosszan tartó ragyogásra, a nyár érzetére vágysz? Akkor válaszd a Shiseido Shimering Cream Eye Color színeit a szemhéjadra.A krémes állagú szemhéjpúder intenzív színekkel kápráztat el, amiket ha kombinálsz, még izgalmasbb hatást érsz…..