Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HR szakértő

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megpályázott cégek rafinált, nem mindennapi módon próbálják felfedni az adott állásra jelentkező friss diplomások személyiségét, megfigyelik, hogy ki hogyan reagál olyan szituációkban, amelyek a munkakörrel nem függnek össze. Ebben az esetben a pályázót akár extrém…..
Az első interjú Friss diplomásként az interjúztatók nem tudnak kérdezni a szakmai múltadról, mivel azzal egyelőre még nem rendelkezel, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudsz megemlíteni néhány olyan szakmai élményt vagy tapaszatlatot, amelyet egy nyári gyakorlat alkalmával…..
Álláskereső A diploma előtt 2007.11.03 11:24:00
Az egyetemi vagy főiskolás évek alatt nem elég, ha csakis a tanulásra, a vizsgákra összpontosítasz, kell, hogy legyenek terveid, céljaid  arról, hogy az egyetem elvégzése után melyik cégnél kívánsz majd dolgozni. Már a legelején gondolnod kell arra, hogy mit fogsz kezdeni a…..
Sokszor magunk sem tudjuk eldönteni, hogy az az egyetem, amelyen diplomát szereztünk, használható tudást nyújtott-e számunkra, a megfelelő képzést kaptuk-e meg azzal, vagy csak az oklevél megszerzésére volt jó!? Készült egy olyan  fekete lista, amelyen azok az egyetemek,…..
Álláskereső Hogy miért pont Te? 2007.10.05 13:45:00
Nyugat-Európához és Amerikához hasonlóan, a magyarországi munkahelyeken is a megfelelő embert keresik a pozíciók betöltésére. Persze ahhoz, hogy tudd, te milyen pozícióba illesz bele, tisztában kell lenned bizonyos dolgokkal magaddal kapcsolatban; fel kell mérned tudásodat,…..